Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ahhh bu suçluluk duygusu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ozturan21
    replied
    Orjinal yazı sahibi: NAZLINAZ View Post
    arkadaşlar merhaba.... ben önceden geçmişte yaptığım şeyler için çok pşmanlık duyuyorum acayip bi suçluluk duygusu oluşuyor ailemden habersiz nasıl yaptım ben bunları diyorum en basit şeyleri bile ama.bide sanki kendi başıma hiç bişi yapamıcak gibiyim herşeyde annem yanımda olsun istiyorum onsuz başaramıcak gibiyim başarsam da onun haberi olmucak yani olmaması gereken bişiyse bu ve ona söylememem gerekiyor buna nasıl katlanıcam nasıl başa çıkıcam herşeyi anlatmak zorundayım sanki böle hissediyormusunz sizde arkadaşlar yazarsanz sevinirim
    Suçluluk duygusu herkeste olur önemli olan farkına varmak bir daha yapmamak suçun dereceside önemli telafisi olmayan suclardan esirgesin önemli olan Allaha karşı suc işlememek

Leave a comment:

• bir dost
    replied
    Bizler korkutularak yetişen bireyleriz. Güvenlik kaygısı aslında pek çok toplumda yaygın bir kaygı. Yaşınızı bilmiyorum. Belli yaşa kadar anneye bağlılık normaldir. Aslında bazı insanlar ömürleri boyunca annelerine, ailelerine bağımlı yaşayabilirler. Ama sağlıklı olan kendi ayakları üzerinde de durabilmektir. Bence illa anlatılacak şeylerin anneye anlatılması gerekmeyebilir. Tabi içeriğine göre değişir ama insan arkadaşlarına da anlatabilir bazı şeyleri. Birilerine anlatmak ihtiyacı doğal bir durum. Herkes duygu ve düşüncelerini paylaşmak ister. Yaptığın hiçbir şey için pişmanlık veya suçluluk duyma. O günün şartları,duyguları ve tecrübeleriyle yapmışsındır. Ben bu şekilde düşünüyorum

Leave a comment:

• iyimser
    replied
    Suçluluk duygusu o kadar da kötü birşey değil. Hem senin nasıl iyi biri olduğunu gösteriyor hem de aynı hataları yapmaktan seni alıkoyuyor.

Leave a comment:

• sonbaharr
    replied
    Bende bir dönem sen gibiydim.Halen ara sıra yaptığım yanlış olan şeyleri kafama takıyorum.Neden ve niçinler,keşkeler,pişmanlıklar.Bunlar hayatımızda olacak malesef...Özellikle duyarlı insanlarda...Eğer kendinle başedemiyorsan,uykuların kaçıyor ve sosyal hayatı etkliyorsa bir uzmana danış derim..

Leave a comment:

İşleniyor...
X