Orjinal yazı sahibi: NAZLINAZ
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ahhh bu suçluluk duygusu
Collapse
X
-
-
Bizler korkutularak yetişen bireyleriz. Güvenlik kaygısı aslında pek çok toplumda yaygın bir kaygı. Yaşınızı bilmiyorum. Belli yaşa kadar anneye bağlılık normaldir. Aslında bazı insanlar ömürleri boyunca annelerine, ailelerine bağımlı yaşayabilirler. Ama sağlıklı olan kendi ayakları üzerinde de durabilmektir. Bence illa anlatılacak şeylerin anneye anlatılması gerekmeyebilir. Tabi içeriğine göre değişir ama insan arkadaşlarına da anlatabilir bazı şeyleri. Birilerine anlatmak ihtiyacı doğal bir durum. Herkes duygu ve düşüncelerini paylaşmak ister. Yaptığın hiçbir şey için pişmanlık veya suçluluk duyma. O günün şartları,duyguları ve tecrübeleriyle yapmışsındır. Ben bu şekilde düşünüyorum
Leave a comment:
-
Suçluluk duygusu o kadar da kötü birşey değil. Hem senin nasıl iyi biri olduğunu gösteriyor hem de aynı hataları yapmaktan seni alıkoyuyor.
Leave a comment:
-
Bende bir dönem sen gibiydim.Halen ara sıra yaptığım yanlış olan şeyleri kafama takıyorum.Neden ve niçinler,keşkeler,pişmanlıklar.Bunlar hayatımızda olacak malesef...Özellikle duyarlı insanlarda...Eğer kendinle başedemiyorsan,uykuların kaçıyor ve sosyal hayatı etkliyorsa bir uzmana danış derim..
Leave a comment:
Leave a comment: