Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hoşçakalın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hoşçakalın

Arkadaşlar,,aslında insanı insanları seven bir kişiyim... onları doğruya itmeye çalıştım...yaptığım yorumlarda devamlı insanlarda bir farkındalık yaratmaya çalıştım....amacım bu hayatta doğruları sölemek ,,dürüst olmak mert olmak ,,alnı açık olmaktı,,,her zaman ilk önce karşımdakini sonra KENDİMİ DÜŞÜNDÜM.....hiç bir zaman karşındakine ne Maddi ne manevi zarar vermedim...
    Hayatımda hep üç kişiyi örnek aldım M.KEMAL ATATTÜRK,,YUNUS EMRE--HZ.MEVLANA...YAŞADAIĞIM TRAFİK KAZASINDAN SONRA HEP HAYATI VE EVRENİ FELSEFİ ANLAMDA ARAŞTIRDIM. hep iyiye hep güzele hep ışığa doğru koştum....
    Fazla uzatmak istemiorum fakat ne zaman bir yorum yapsam sürekli yargılandım....insanlar burada yorum yapılsın die konu açmıormu yorum yapmak yasakmı ,,,bir yorum bir kişide farkındalık yaratma ve beyninde bir şeylerin oluşmasına şimşeklerin çakmasına yol açmıorsa bu yorumun amacı ne ben yorumlarımda kimseyi yargılamıom ama doğruları sölüom... yapılan büyük hatalarda ( hem kendini hemde karşı tarafı ETKİLEYEN HATALAR ) insanların değişmesine ve doğru yolu bulmasına çalışom
    Ama ne desem şunu anladım bu forumda doğru konuşuyorsan dokuz köyden kovulursun ,,,,,ben forumdan kovulmuyorum ama gerçekten bugün forumdan ayrılmaya karar verdim bu geceden sonra foruma girmicem ,,,,ne misafir olarak nede başka bir isimle kesinlikle girmicem...çünkü şunu anladım ben burda boşuna yazıom boşuna kürek çekiom ve kendimde forumdan bir şey kazanmıom. NE KENDİME NE DE FORUMDAKİLERE BİR ŞEY VEREBİLİYORUM.....BU GECEM SON MİSAFİRİM ARTIK YARIN VE HİÇ BİR ZMAN YOKUM HAKKINIZ HELAL EDİN HOŞÇAKALIN......SAYGILARIMLA BİYOLOG
    NOT;; kimseyi istemedende kırdım ise özürdilerim.
    Last edited by biyolog; 08-03-2010, 05:57 PM.

Orjinal yazı sahibi: biyolog View Post
    Arkadaşlar,,aslında insanı insanları seven bir kişiyim... onları doğruya itmeye çalıştım...yaptığım yorumlarda devamlı insanlarda bir farkındalık yaratmaya çalıştım....amacım bu hayatta doğruları sölemek ,,dürüst olmak mert olmak ,,alnı açık olmaktı,,,her zaman ilk önce karşımdakini sonra KENDİMİ DÜŞÜNDÜM.....hiç bir zaman karşındakine ne Maddi ne manevi zarar vermedim...
    Hayatımda hep üç kişiyi örnek aldım M.KEMAL ATATTÜRK,,YUNUS EMRE--HZ.MEVLANA...YAŞADAIĞIM TRAFİK KAZASINDAN SONRA HEP HAYATI VE EVRENİ FELSEFİ ANLAMDA ARAŞTIRDIM. hep iyiye hep güzele hep ışığa doğru koştum....
    Fazla uzatmak istemiorum fakat ne zaman bir yorum yapsam sürekli yargılandım....insanlar burada yorum yapılsın die konu açmıormu yorum yapmak yasakmı ,,,bir yorum bir kişide farkındalık yaratma ve beyninde bir şeylerin oluşmasına şimşeklerin çakmasına yol açmıorsa bu yorumun amacı ne ben yorumlarımda kimseyi yargılamıom ama doğruları sölüom... yapılan büyük hatalarda ( hem kendini hemde karşı tarafı ETKİLEYEN HATALAR ) insanların değişmesine ve doğru yolu bulmasına çalışom
    Ama ne desem şunu anladım bu forumda doğru konuşuyorsan dokuz köyden kovulursun ,,,,,ben forumdan kovulmuyorum ama gerçekten bugün forumdan ayrılmaya karar verdim bu geceden sonra foruma girmicem ,,,,ne misafir olarak nede başka bir isimle kesinlikle girmicem...çünkü şunu anladım ben burda boşuna yazıom boşuna kürek çekiom ve kendimde forumdan bir şey kazanmıom. NE KENDİME NE DE FORUMDAKİLERE BİR ŞEY VEREBİLİYORUM.....BU GECEM SON MİSAFİRİM ARTIK YARIN VE HİÇ BİR ZMAN YOKUM HAKKINIZ HELAL EDİN HOŞÇAKALIN......SAYGILARIMLA BİYOLOG
    forum dısında neler yapacan söylede bende yapıım pc yi azaltmak adına

Yorum

yorumlarınızla ve kişiliğinizle bu forumda faydalı arkadaşlardan birisiniz bence. kalmanız site için iyi olur. ama sizin için hangisi daha iyi olur o konuda yorumu size bırakıyorum. internet(in fazlası) herkese (benim gibi mesela) yaramıyor. fazla oyalıyor, gereksiz insanlar vasıtasıyla boş yere can sıkıyor. tamamen kopmadan ara ara, daha az vakit ayırarak takip etmek interneti daha güzel hale getirebiliyor. kendinizi nasıl daha iyi hissedecekseniz, ben şahsen kalmanızı isterim..
      Last edited by kinder; 08-03-2010, 08:18 PM.

Yorum

Sen öyle diyorsun ama mutlaka senin başka yorumlarından bilgi aldığın başkalarınında senin yorumlarından bilgilendiği oluyordur.Herkes herkesin düşüncesini kabul etmek zorunda değil ama herkes birbirini karşı saygılı olduğu sürece bu forumda kimsenin gitmeyeceğine inanıyorum bence siz yine yazmaya devam edin yorumlarınızı biri görür elbet...

Gidiyorsan hoşçakal(çok kullandığım bir veda sözüdür)

Yorum

iyidik ya biyolog bende kal derim.
          Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
          Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

Israrla gitmek istiyorsan seni tutamayız, ama kalmanı isteriz, şahsi görüşüm bu..
            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Bence hiç kimse gitmesin. İsteyen istediği zaman foruma gelir yazar veya yazmaz.
              Oğlum geçenlerde NBA Forum sitesindeki üyeliğini ani bir öfke ile sildirdi sonra o kadar üzüldü ki anlatamam. Şimdi başka bir isimle üye olmuş ama 2 yıllık emeği heba oldu.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: biyolog View Post
                gerçekten biyolog bir konuda bence de haklı arkadaşlar...forumun eski tadı pek kalmadı..zaten forumun yapısı değiştirildiği zaman çoğu arkadaşımız ayrıldı..sitenin eski havası gitti..şimdide bir konu açıyoruz doğru dürüst kimse cavap ayzmıyor..tabi cevap yazan arkadaşlarımız da var,çok saolsunlar..ben sadece eski paylaşım kalmadı demek istiyorum...
                :10:

Yorum

hoppala bu nereden çıktı ya arakadaş sen iyiysimi aramızda kal gitmeee
                  BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

sevgili biyolog yorumlarını çok beğeniyordum gitmene üzüldüm
                    ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Biyolog neden gittinki? Her zaman istediğimiz yorumlar gelmeyebilir, eleştirilebiliriz bana neler söylemişlerdi, ben kendimi biliyormuyum, biliyorum, o halde neden gideyim... Senin iyi niyetli birisi olduğunu biliyorum, sadece bazen çok sert girişler yapıyorsuın, seni tanımayan anlamayabilir sözlerinin altındaki vurguları. Sert gelir. Dolayısı ilede ağır eleştiri alabilirsin... Sen daha iyisini bilirsin kendin için, ama şahsen gitmeni istemem bende...
                      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

İşleniyor...
                      X