Dayanamıyorum artık,bu hayatı yaşamak çok zor.yaptığım hiçbirşey beni mutlu etmiyor.ben mi derdimi kimseye anlatamıyorum,kimse anlamaya mı çalışmıyor anlamadım.verdiğim hiçbir karara güvenmiyorum.kendimden nefret ediyorum.Yüce rabbim beni acı çekmek için mi gönderdi anlamıyorum.çok mutsuzum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çok mutsuzum
Collapse
X
-
Sizin yazdıklarınızı arada okuyorum.
Bunu okursanız, bence size faydası olacak.
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/03...NiZE_ODAKLANINÇözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yaren25 View PostDayanamıyorum artık,bu hayatı yaşamak çok zor.yaptığım hiçbirşey beni mutlu etmiyor.ben mi derdimi kimseye anlatamıyorum,kimse anlamaya mı çalışmıyor anlamadım.verdiğim hiçbir karara güvenmiyorum.kendimden nefret ediyorum.Yüce rabbim beni acı çekmek için mi gönderdi anlamıyorum.çok mutsuzum.:10:
Yorum
-
Yarencim insanlar ve olay bizi mutsuz etmez, aksine biz onların bizi mutsuz edebileceklerini inanarak kendimizi mutsuz ederiz. Sen yine kendini düzeltebilir ve kendini anca yine sen koruyabilirsin.Bunun için bir başkasına ihityacın yok...Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Dışsal şartlara,etkenlere bağlı bir mutluluk sahtedir. Zihnin ürettiği geçici bir yanılsamadır. Örneğin para kazanırsın mutlu olursun kaybedersin mutsuz.. Çevrenden övgü ve takdir alırsın mutlu olursun. Eleştirilirsin mutsuz. Yani senin duygularını çevresel şartlar yönetmektedir. Bunların sebebi çevresel şartları varlığımızla özdeşleştirdiğimizden dolayıdır. Bunlar egoyu besler ve bu özdeşleştiklerimizi kaybettiğimizde mutsuz hissederiz.
"Zihin çok iyi bir uşak,çok kötü bir efendidir.""Yaşamınıza seyirci kalmayın"<br /><a href="http://www.gelisimdunyasi.com/">http...unyasi.com</a>
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View PostYarencim insanlar ve olay bizi mutsuz etmez, aksine biz onların bizi mutsuz edebileceklerini inanarak kendimizi mutsuz ederiz. Sen yine kendini düzeltebilir ve kendini anca yine sen koruyabilirsin.Bunun için bir başkasına ihityacın yok...”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dost78 View PostDışsal şartlara,etkenlere bağlı bir mutluluk sahtedir. Zihnin ürettiği geçici bir yanılsamadır. Örneğin para kazanırsın mutlu olursun kaybedersin mutsuz.. Çevrenden övgü ve takdir alırsın mutlu olursun. Eleştirilirsin mutsuz. Yani senin duygularını çevresel şartlar yönetmektedir. Bunların sebebi çevresel şartları varlığımızla özdeşleştirdiğimizden dolayıdır. Bunlar egoyu besler ve bu özdeşleştiklerimizi kaybettiğimizde mutsuz hissederiz.
"Zihin çok iyi bir uşak,çok kötü bir efendidir."”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”
Yorum
-
Sevgili yaren çok beğendiğim bir söz vardır.
<Gücünüzden şüphe ederseniz,şüphelerinize güç vermiş olursunuz>
Buna asla izin verme,kendine güven,güçlü olmaya çalış başaracaksın...Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
Sen erken davran, ölmeden önce uyan...
Yorum
-
Rabb, kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez !
Elbet hepsinin üstesinden gelecek güce sahipsindirki belki imtihanın ağır gibi geliyor. Pes etmezsen kazanan sen olursun, kaybedersen bir çok yolda dağılıp kalmış gibi olan insanlardan farkın kalmaz...
Sabır, sabır, sabır...Bügün Rabb' inin önünde eğilmeyen, yarın insanların önünde eğilmek zorunda kalır !!!
Yorum
Yorum