Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok mutsuzum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok mutsuzum

Dayanamıyorum artık,bu hayatı yaşamak çok zor.yaptığım hiçbirşey beni mutlu etmiyor.ben mi derdimi kimseye anlatamıyorum,kimse anlamaya mı çalışmıyor anlamadım.verdiğim hiçbir karara güvenmiyorum.kendimden nefret ediyorum.Yüce rabbim beni acı çekmek için mi gönderdi anlamıyorum.çok mutsuzum.
    ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Ne bu karamsarlık arkadaşım önce kendini sevmlisin kendi fikirlerine saygı duymalısın bir konu üzerinde kafanda çok kaldırıp indirme en kötü karar kararsızlıktan iyiydir
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

arkadaşım bu kadar karamsar düşünme seni senden iyi kimse anlayamaz, bi de hele nedir sorun seni üzen??
      ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

lütfen yapmayın böyle...hayata tutunmak için o kdar sebebimiz varki...bir yerden güzel şeylere başlamak için çabalamalıyız.hadi hadi gayret edin.hayat herşeye rağmen güzel..inanın çok daha güzel günler gelecek..hep mutlu kalın...

Yorum

Acı yoktur acıyı ceken vardır.
          Sürekli mutsuz oldugunu düşünüp durma, kendini birşeylerle meşgul et. TV seyret, kitap oku, cinemaya git, tükçesinden Kuranı Kerim oku, bahar geldi bir saksı toprak al ve icerisinde ceşit cesit cicek soganları dik. vs.

Göreceksin cok faydası olacak

Yorum

Sizin yazdıklarınızı arada okuyorum.
            Bunu okursanız, bence size faydası olacak.
            http://cadde.milliyet.com.tr/2010/03...NiZE_ODAKLANIN
            Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yaren25 View Post
              Dayanamıyorum artık,bu hayatı yaşamak çok zor.yaptığım hiçbirşey beni mutlu etmiyor.ben mi derdimi kimseye anlatamıyorum,kimse anlamaya mı çalışmıyor anlamadım.verdiğim hiçbir karara güvenmiyorum.kendimden nefret ediyorum.Yüce rabbim beni acı çekmek için mi gönderdi anlamıyorum.çok mutsuzum.
              merhaba yaren kendini buakadar üzme,bu kadar yüklenme kendine..oyalanacağın bişeylerle uğraşsan iyi gelecektir,bi dene..
              :10:

Yorum

herkesin beni üzmesine,etkilemesine izin veriyorum,kendimi koruyamıyorum,bu hayat beni çok yoruyor
                ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Yarencim insanlar ve olay bizi mutsuz etmez, aksine biz onların bizi mutsuz edebileceklerini inanarak kendimizi mutsuz ederiz. Sen yine kendini düzeltebilir ve kendini anca yine sen koruyabilirsin.Bunun için bir başkasına ihityacın yok...
                  Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Dışsal şartlara,etkenlere bağlı bir mutluluk sahtedir. Zihnin ürettiği geçici bir yanılsamadır. Örneğin para kazanırsın mutlu olursun kaybedersin mutsuz.. Çevrenden övgü ve takdir alırsın mutlu olursun. Eleştirilirsin mutsuz. Yani senin duygularını çevresel şartlar yönetmektedir. Bunların sebebi çevresel şartları varlığımızla özdeşleştirdiğimizden dolayıdır. Bunlar egoyu besler ve bu özdeşleştiklerimizi kaybettiğimizde mutsuz hissederiz.

"Zihin çok iyi bir uşak,çok kötü bir efendidir."
                    &quot;Yaşamınıza seyirci kalmayın&quot;<br /><a href="http://www.gelisimdunyasi.com/">http...unyasi.com</a>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                      Yarencim insanlar ve olay bizi mutsuz etmez, aksine biz onların bizi mutsuz edebileceklerini inanarak kendimizi mutsuz ederiz. Sen yine kendini düzeltebilir ve kendini anca yine sen koruyabilirsin.Bunun için bir başkasına ihityacın yok...
                      sorun benim bakış açımda biliyorum.İnsanlar ben mutsuz olayım diye yaşamıyorlar ancak ben en ufak bir eleştiriyle sıfırlanıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dost78 View Post
                        Dışsal şartlara,etkenlere bağlı bir mutluluk sahtedir. Zihnin ürettiği geçici bir yanılsamadır. Örneğin para kazanırsın mutlu olursun kaybedersin mutsuz.. Çevrenden övgü ve takdir alırsın mutlu olursun. Eleştirilirsin mutsuz. Yani senin duygularını çevresel şartlar yönetmektedir. Bunların sebebi çevresel şartları varlığımızla özdeşleştirdiğimizden dolayıdır. Bunlar egoyu besler ve bu özdeşleştiklerimizi kaybettiğimizde mutsuz hissederiz.

"Zihin çok iyi bir uşak,çok kötü bir efendidir."
                        aynen anlattığın gibi arkadaşım çevresel şartlar benim duygularımı belirliyor...

Yorum

Sevgili yaren çok beğendiğim bir söz vardır.
                          <Gücünüzden şüphe ederseniz,şüphelerinize güç vermiş olursunuz>
                          Buna asla izin verme,kendine güven,güçlü olmaya çalış başaracaksın...
                          Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
                          Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

senı çok ıyı anlıyorum

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Rabb, kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez !

Elbet hepsinin üstesinden gelecek güce sahipsindirki belki imtihanın ağır gibi geliyor. Pes etmezsen kazanan sen olursun, kaybedersen bir çok yolda dağılıp kalmış gibi olan insanlardan farkın kalmaz...

Sabır, sabır, sabır...
                              Bügün Rabb' inin önünde eğilmeyen, yarın insanların önünde eğilmek zorunda kalır !!!

Yorum

İşleniyor...
                              X