Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Çok mutsuzum
Collapse
X
-
Çok mutsuzum
Dayanamıyorum artık,bu hayatı yaşamak çok zor.yaptığım hiçbirşey beni mutlu etmiyor.ben mi derdimi kimseye anlatamıyorum,kimse anlamaya mı çalışmıyor anlamadım.verdiğim hiçbir karara güvenmiyorum.kendimden nefret ediyorum.Yüce rabbim beni acı çekmek için mi gönderdi anlamıyorum.çok mutsuzum.Etiketler: Yok
-
kararların ve duruşun net olmalı, bakışınla seni tanımayan ne demek istediğini anlamalı,
o zaman konuşmaya çok da fazla ihtiyaç duymayacaksın...başkalarını tanımak ve memnun etmek yerine önce kendini tanımalısın
içinde bir çok insan barındırdığını görürsün....
hayatı zorlaştıran kişinin kendisidir....
-
Herkeste bir mutsuzluk modasıdır gidiyor be kardeşim
Bakın beni örnek alın biraz... Ağlayacak çok şey var ama herşeyin geçici olduğunu düşünerek gülüyorum inadına. 3 kuruşluk insanlar mı, aileniz mi kim soğuttu sizi bu kadar hayata? Münasebetsiz birinin bir sözüyle boşu boşuna kendinizi yıprattığınız bir günde o adamın umrunda oldu mu hiç. Siz kendi kendinizi üzdüğünüzle kaldınız. Misal sadece...
Ne kadar önemli birşey gibi görüyorsunuz şu hayatı ya. Çünkü öyle büyütüldünüz. Ben de öyle büyütüldüm. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki bugüne kadar en büyük sıkıntıyı kendi kendime vermişim. Çok düşünmüş, çok dert etmişim. Bitiyor işte abi... Ömür bitiyor... Saçma şeylerle sıkmayın canınızı ya. İnanın hiç birşeye deymiyor.
Takın bir film açın. En sevdiğiniz müziği tekrar tekrar dinleyin... Yoksa nasıl çıkar hayatın tadı.
Ha bir de "Mümkün oldukça yalnız kalmayın. İnsan kendini dinledikçe delirecek gibi oluyor. Sürekli düşünce üreten bir beyin, dünya kadar soru, tek bir beden." Dünyanın yükü var sanki omuzlarımızda. Atın şunları da hafiflesin hayat.
Leave a comment:
-
Rabb, kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez !
Elbet hepsinin üstesinden gelecek güce sahipsindirki belki imtihanın ağır gibi geliyor. Pes etmezsen kazanan sen olursun, kaybedersen bir çok yolda dağılıp kalmış gibi olan insanlardan farkın kalmaz...
Sabır, sabır, sabır...
Leave a comment:
-
Sevgili yaren çok beğendiğim bir söz vardır.
<Gücünüzden şüphe ederseniz,şüphelerinize güç vermiş olursunuz>
Buna asla izin verme,kendine güven,güçlü olmaya çalış başaracaksın...
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: dost78 View PostDışsal şartlara,etkenlere bağlı bir mutluluk sahtedir. Zihnin ürettiği geçici bir yanılsamadır. Örneğin para kazanırsın mutlu olursun kaybedersin mutsuz.. Çevrenden övgü ve takdir alırsın mutlu olursun. Eleştirilirsin mutsuz. Yani senin duygularını çevresel şartlar yönetmektedir. Bunların sebebi çevresel şartları varlığımızla özdeşleştirdiğimizden dolayıdır. Bunlar egoyu besler ve bu özdeşleştiklerimizi kaybettiğimizde mutsuz hissederiz.
"Zihin çok iyi bir uşak,çok kötü bir efendidir."
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View PostYarencim insanlar ve olay bizi mutsuz etmez, aksine biz onların bizi mutsuz edebileceklerini inanarak kendimizi mutsuz ederiz. Sen yine kendini düzeltebilir ve kendini anca yine sen koruyabilirsin.Bunun için bir başkasına ihityacın yok...
Leave a comment:
-
Dışsal şartlara,etkenlere bağlı bir mutluluk sahtedir. Zihnin ürettiği geçici bir yanılsamadır. Örneğin para kazanırsın mutlu olursun kaybedersin mutsuz.. Çevrenden övgü ve takdir alırsın mutlu olursun. Eleştirilirsin mutsuz. Yani senin duygularını çevresel şartlar yönetmektedir. Bunların sebebi çevresel şartları varlığımızla özdeşleştirdiğimizden dolayıdır. Bunlar egoyu besler ve bu özdeşleştiklerimizi kaybettiğimizde mutsuz hissederiz.
"Zihin çok iyi bir uşak,çok kötü bir efendidir."
Leave a comment:
-
Yarencim insanlar ve olay bizi mutsuz etmez, aksine biz onların bizi mutsuz edebileceklerini inanarak kendimizi mutsuz ederiz. Sen yine kendini düzeltebilir ve kendini anca yine sen koruyabilirsin.Bunun için bir başkasına ihityacın yok...
Leave a comment:
-
herkesin beni üzmesine,etkilemesine izin veriyorum,kendimi koruyamıyorum,bu hayat beni çok yoruyor
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: yaren25 View PostDayanamıyorum artık,bu hayatı yaşamak çok zor.yaptığım hiçbirşey beni mutlu etmiyor.ben mi derdimi kimseye anlatamıyorum,kimse anlamaya mı çalışmıyor anlamadım.verdiğim hiçbir karara güvenmiyorum.kendimden nefret ediyorum.Yüce rabbim beni acı çekmek için mi gönderdi anlamıyorum.çok mutsuzum.
Leave a comment:
-
Sizin yazdıklarınızı arada okuyorum.
Bunu okursanız, bence size faydası olacak.
http://cadde.milliyet.com.tr/2010/03...NiZE_ODAKLANIN
Leave a comment:
-
Acı yoktur acıyı ceken vardır.
Sürekli mutsuz oldugunu düşünüp durma, kendini birşeylerle meşgul et. TV seyret, kitap oku, cinemaya git, tükçesinden Kuranı Kerim oku, bahar geldi bir saksı toprak al ve icerisinde ceşit cesit cicek soganları dik. vs.
Göreceksin cok faydası olacak
Leave a comment:
-
lütfen yapmayın böyle...hayata tutunmak için o kdar sebebimiz varki...bir yerden güzel şeylere başlamak için çabalamalıyız.hadi hadi gayret edin.hayat herşeye rağmen güzel..inanın çok daha güzel günler gelecek..hep mutlu kalın...
Leave a comment:
Leave a comment: