Hayatımda kimse olmadı şimdiye kadar kimseye o kadar yakınlık duymadım çok sevdiğim bi arkadaşım vardı.Arkadaştı sadece.Öyle olmalıydı.Şimdi durum farklı bana yaklaşmaya çalışıyo bende onu reddediyorum onu kaybetmek istemiyorum ama onunla çok yakınlaşmakta istemiyorum.Sadece arkadaş kalsak olmazmıydı yani.Tam olarak reddemiyorum,görmemezlikten geliyorum ne zaman bişeyler anlatmaya kalkışsa konuyu değiştiriyorum.Benim umursamaz tavrım onu üzüyo biliyorum artık eskisi gibi de değil konuşmaları sitem seziyorum sanki yol ayrımına yaklaşıyoruz ve ben arkadaşımı kaybediyorum.İstemiyorum onu kaybetmek istemiyorum ama sevgilim olmasınıda istemiyorum üzülüyorum.Nasıl davranmam lazım onu kırmadan arkadaşlığımız daha da yaralanmadan eskiye dönmek mümkün mü
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
üzüyorum ve üzülüyorum
Collapse
X
-
Karşındakini gerçekten ne olarak gördüğünü düşünmen gerekiyor bence.Arkadaş olarak mı sevgili olarak mı?Kefeye koymalısın hangisi ağır basıyor.Ondan ısrarla ayrılmak istememeni neye bağlıyorsun mesela,bir tür alışkanlık mı?
Eğer gerçekten arkadaş olarak gördüğünü düşünüyorsan;açık açık konuşmayı dene.Böyle kaçarak hem kendini soru işaretlerine boğarsın,hem de karşı tarafı üzmüş olursun...
-
Öncelikle cinsiyetini merak ettim. O kişi sadace arkadaşın mı olarak kalsın, yoksa sevgili moduna geçmelimi. Bunu iyi düşün önce. Hani aranızda aileler felanmı var? bir 3. kişilere bunu izah etmekmi seni rahatsız eden yoksa, o kişiye karşı besledin sadece arkadaş, kardeş duygusumu? nedir seni rahatsız eden, iyi bir düşün bence..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
İnsan arkadaşıyla küserse ilerde muhakkak bir şekilde barışıyor ama sevgili moduna girdikten sonra sorunlara çözüm nedense bulunamıyor. arkadaşken söylenen bir lafa aldırış etmeyen karşı taraf sevgiliyken çok büyük alınganlık gösterebiliyor, bir zaman sonra seninde ona olan sevgini ölçmeye,gösterdiği ilgiye karşılık beklemeye başlıyor, ama arkadaşlar hele ki bu sıkı bir dostluksa karşısındakinin verdiği kadar vermek istemiyor karşılık beklemiyor.
ben bunu kendimce böyle yorumladım yanlış düşünüyor yada senin hissettiklerini dile getirememiş olabilirim, sende tabiiki kendi içindeki bu anaalizleri bi gözden geçirip ona göre bir karar alabilirsin,saygılar.ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
ben bayanım.Arkadaşım olarak kalsın istiyorum,bilmiyorum belkide korkuyorum aramızdaki bu samimiyetin şeklinin değişmesinden.Kafam karşık,3.kişilerede bunu izah edemem ,bu durum bana da mantıklı gelmiyoken diğer kişilere nasıl izah ederim.Hem onu yanımda sevgili olarak düşünemiyorum.Çok rahatsız edici bi duygu hiç bi anlamı yok.Ne sevgili ne kardeş hiç biri ağır basmıyo.Boşlukta yüzüyorum sanki.Bende sosyal fobi var bu mu acaba neden diye düşünüyorum sınıflandırma yapamıyorum.Korkuyorum hata yapmaktan.Aramızdaki arkadaş mesafesi gayet iyiydi güvenliydi.Şimdi karar zamanı bunu daha fazla sürdüremem.Ama hangisi doğru taraf bilemiiyorum.Pişman olmak istemiyorum.Hangi tarafı seçersem seçeyim.Bunu anlatmak çok zor sadece bu çıkmazdan kurtulmak istiyorum artık...
Yorum
-
e_can düşündüğüm noktalardan biride bu.Şimdi böyle rahat rahat konuşurken artık rahat olmayabilirim bi de alıngan bi tarafı var arkadaş olduğumuz için bunu çok önemsemiyorum görmezden gelebiliyorum ama bakış açıları değişirse sürekli onun karşısında yanlış anlama alınma hesap verir durumda da bulmak istemiyorum.Biraz karışık doğru düşünemiyorum
Yorum
-
Eğerki onu sevgilin olarak görmüyorsan, sen tavırlarını ona belli etmelisin.Görüşme sıklığını aza indirtmelisin. Bi şekilde onu kırmadan bu işin olamayacağını söylemesin. Tabi onu kaybetmek istemiyorsun ama her seçim bir diğerinden vazgeçmektir. Onun arkadaşlığından olacaksın, eğerki kesinlikle onunla olmaz diyorsan. Zamanında benimde böle bir şey başıma gelmişti, ben onu hepten sildim hayatımda, çünkü en doğrusu bu olması gerekiyordu..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
birde şu var tabi şimdi sen gittin ona dedin bu işin olmayacağını, oda senden sana bu gözle baktığı için utanç duyduğunu ama tıpkı senin gibi arkadaşlığının kaybolmasını da istemediğini söyledi, bunları hiç yaşanmamış sayalım yine eskisi gibi arkadaş dost kanka neysek öyle kalalım öyle devam edelim dedi,sende eyvallah dedin.
ilerleyen zamanlarda onun bu konudaki samimiyetine inanabilecek misin?
senin hakkında gizli gizli platonik bir aşk besliyormu acaba diye düşünmeyecek misin?
tut ki bir erkek sana yakınlık gösterdi sende ondan hoşlandın ve bunu bu bahsettiğimiz arkadaşa anlattın, oda baktı ki sana o kişiden zarar gelecek arkadaşı olarak senin üzülmeni istemediği için o ilişkiye sıcak bakmadığını söyleyecek, sen burda bu konuya bu şekilde mi inanacaksın yoksa benim kimseyle birlikte olmamı aşık olmamı istemiyor çünkü beni hala seviyor mu diyeceksin?ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
Yorum