Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Onu af edebilirmiyim..?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Onu af edebilirmiyim..?

slm arkadaslar..
    google de gezerken sizin sayfaya rastladim ...canim cok sikkin derdimi size anlatmak istiyorum belki akil veren yardim eden olur cunku ben ne yapacagimi bilmiyorum ...

erkek arkadasimla arabada gidiyorduk kucuk bi tartisma yuzunden araba kullanirken siddetle iki kez koluma vurdu o an arabayi durdurdu bende kabiyi carptim cikdim arkamdan gel gel diye bagirdi bende hic seslenmedim yurudum arkamdan geldi beni arabaya bin diye zorladi bende binmedim kolumdan cektii zorla bindirmek istedi binmeyince siddet uygulamaya basladi kolumu ters cevirip yitti birak beni dedikce o delirdi etrafimda kimse de yokdu korktum binmek istemedim bogazimi sikdi ben yere cömeldim nefes alamadim beni öldureceginden o kadar kortum ki o arabaya binmedim arabaya dayadi zorlarken bi evin guvenligi gördu yardim edin diye bagirinca bi an birakdi beni yasadiklarimin $okuyla kacdim ondan arabayla arkamdan geldi bende sende biraz erkeklik gururu varsa gidersin deyince cekdi gitti.. ben almanyada yasiyorum erkek arkadasim ise tr de uc senedir beraberiz ( bu olay almanya ya dönecegim gun oldu yani sali gunu sabah) ailelerimiz de biliyor biz o kadar zorluklara ragmen iliskimizi hep ayakta tuttuk ama ben ilk kez böyle bir olay yasadim ....yabanci bi kisiden ben 21 yasindayim hic dayak yemedim diye birsey yok ama o benim evlenmek istedigim erkek... gözumun onunden gitmiyor bu olay birisi bana yardim etsin ne yapmaliyim onu seviyorum bi anda herseyi yikmak istemiyorum ama bununla da yasayabilirmiyim bilmiyorum bu olayi kimseye anlatamadim.....:S ( bu dert beni bitiriyor icin icinn... bi akil bi fikir istiyorum bana yardimci olursaniz cok sevinirim....

sevgilerle

çok karışmak istemem ama madem sormuşsun söyleyeyim...bir kere şiddet uygulamaya kalkan biri eğer affedersen yine bir sinir anında bunu tekrar edecektir buna emin ol.Benimde 6yıllık bi ilişkim olmuştu bi affettim iki affettim üç affettim derken bi yerde dayanamadım ve içimde birikenler ayrılmamıza sebep oldu...Çok şiddet sayılmazdı belki kolumu çekmesi ya da itelemesi ama zamanla tekrarlandı işte..affetmen için yalvarabilir sözler verebilir..bi süre çok mükemmelmiş gibi görünebilir ama içindeki canavar bi yerde yine çıkar dikkat et derim

Yorum

chenn e katılıyorum. güzel yazmış.
      Orjinal yazı sahibi: chenn View Post
      çok karışmak istemem ama madem sormuşsun söyleyeyim...bir kere şiddet uygulamaya kalkan biri eğer affedersen yine bir sinir anında bunu tekrar edecektir buna emin ol.Benimde 6yıllık bi ilişkim olmuştu bi affettim iki affettim üç affettim derken bi yerde dayanamadım ve içimde birikenler ayrılmamıza sebep oldu...Çok şiddet sayılmazdı belki kolumu çekmesi ya da itelemesi ama zamanla tekrarlandı işte..affetmen için yalvarabilir sözler verebilir..bi süre çok mükemmelmiş gibi görünebilir ama içindeki canavar bi yerde yine çıkar dikkat et derim
      ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

Şiddete eğilimli birisi demek ki, yarın evlenince daha büyüğünü yapacağından hiç şüphen olmasın.

Ve o an, sokaktaki kadar şanslı olmayabilirsin.

Yorum

bence bir an bile düşünme... bırak gitsin...
          ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

Normal biri olmadığı belli, şiddete meğilli, şimdi elinden kurtuldun bir dahakine kurtulabilecek misin? etraftaki kişiler koşmuş yardıma, ya onlar olmasaydı? hiç düşündünmü başına gelecekleri. Aklını başına al, seven insan böle şeyler yapmaz, o olmazsa başkası olur. Biran önce kurtul ondan yoluna bak. Yoksa daha çooook dayak yersin .......
            Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Herkes benzer şeyler söylemiş ama ben farklı düşünüyorum. Dikkat ettiyseniz arkadaş affetmeye meyilli, affetmesi için birilerinden destek istiyor ve ilk desteği ben vereyim. Ablacım onu affet ve tekrar başla, sen daha fazlasını hak ediyorsun ve onu affettiğinde eminim fazlasıyla hak ettiğini bulacaksın. Artık itilmişle kakılmış gibi gezersiniz ortalıkta...
              "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EthanHunt View Post
                Herkes benzer şeyler söylemiş ama ben farklı düşünüyorum. Dikkat ettiyseniz arkadaş affetmeye meyilli, affetmesi için birilerinden destek istiyor ve ilk desteği ben vereyim. Ablacım onu affet ve tekrar başla, sen daha fazlasını hak ediyorsun ve onu affettiğinde eminim fazlasıyla hak ettiğini bulacaksın. Artık itilmişle kakılmış gibi gezersiniz ortalıkta...

Şu durumda bile onu affedebilir miyim diye sorunca insan sinirleniyor değil mi?
                Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

merhaba sagocu aramıza hoşgeldin..

şiddet bir kere uygulanmaya başladığında devamı gelen,ve her seferinde derecesi daha da artarak devam eden birşey...emin ol sana bir kere şiddet uygulamaya başladıysa ilerde yine uygulayacaktır..düşün sokak ortasında bu kadar ileri gidebilen bir insan evlendikten sonra sana neler yapmaz..

tabi hatasını anlayıp tamamen düzelme ve şiddeti tekrarlamama olasılığı da var..ama kendini riske atma derim..ayrılığın zor olduğunu ve affetmeye meyilli olduğunu biliyorum ama yaşın daha çok genç..iyice düşün bence..

bizi gelişmelerden haberdar et olurmu..
                  :10:

Yorum

doğru diyorsun..bazen hemcinslerime çok kızıyorum ne kadar aciz, zayıf olabiliyoruz yaaa,,, sanki tek erkek oymuş gibi...
                    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post

Şu durumda bile onu affedebilir miyim diye sorunca insan sinirleniyor değil mi?
                      Sinirlenmemek mümkünmü.. Vuracak kadar ileri gittiyse azarlamış, aşağılamış, herhalde küfür falan da etmiştir. Arkadaş çok sevdiği için bunları bastırıyor görmezden gelmeye çalışıyor ama sevgi bir yerde bitiyor. Bittiği zamanda çoktaaan iş işten geçmiş olacak...
                      "Kınamayınız, kınadığınız şey başınıza gelmedikçe ölmezsiniz" (Tirmizi)

Yorum

işte sagocu arkadaşımızın yaşı çok genç ya mantığıyla değil,kalbiyle düşünüyor..yani daha dorusu kalbi,mantığına ağır basıyor..oyüzden kalbi affetmeye meğilli duruyor..ama biraz daha düşününce yaşının daha çok genç olduğunu ve ileride karşısına çok daha iyi çok daha gzüel kısmetler çıkacağını daha iyi farkedecektir..
                        :10:

Yorum

arkana bile bakma..ayrıl gitsin..Hiç affedilcek birşey değil..
                          evlenmeden önce de böyle bir şey yaşayıp bilmediğin yanlarını gördüğün için şanslısın bir yerde..

Yorum

http://www.imdb.com/title/tt0350193/

sana bu filmi izlemeni öneriyorum.tam senin durumunu anlatıyor.

Yorum

sagocu, belki biraz ruhsuz ve duygusuz görünücem şimdi sana; ama bir insanı sevmek o kadar zor değildir. sonuçta kadınlar ve erkekler birbiri için yaratılmış, birbirlerine ihtiyaçları var. önemli olan onunla güzel vakit geçirebilip anlaşabilmen, uyuşabilmen. çünkü böyle olmazsa bi süre sonra davranışları sana batmaya başlar, sevgi geride kalır. karşındaki insanı da bi kere affedersin, iki kere affedersin sevdiğin için; ama sevgin, yüreğin soğumaya başladığında her şey sana işkence gibi gelmeye başlar. madem yazmışsın fikrimizi soruyorsun, mutlu olamayacağını seziyorsan_ki durum az çok ortada_ yapacağın şey bellidir.

sevgiler...
                              just a smile

Yorum

İşleniyor...
                              X