Duyuru

Collapse
No announcement yet.

korku

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• korku

hastayım diyemiyorum

çok güzel bir işim çevrem var fakat kimse bilmiyor hasta olduğumu

Yorum

benimkiler biliyor ve değişen hiçbişi yok bence kimseye söyleme sonra sana acımaya başlıyorlar
      ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

haklısın daha önceki işimde söyledim kullandılar bu durumu şimdi söyleyemiyorum artık

Yorum

dissosyatifim birçok kişilik var içimde ister istemez çelişiyorum çok zorda kalıyorum bazen hatırlamıyorum bazen de yaptıklarımı .......?

Yorum

hangi hastalık olursa olsun çok zor ve dayanılmaz özellikle kendinle çelişme dayanılmaz bişi bende zaman zaman yaşıyorum bende kendimde bolderina oldunu düşünüyorum
            ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

elimizde olsa istem dışı benimkiler kabullendim ama kabullensem gizlemem diye düşünüyorum nerde duyarlılık rahatsızlığı kullanılır mı bir insanın soruyorum???

Yorum

insanlar çok çıkarsı olmuş
                ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

ama iyi yanı daha da hırslanıyorum iyileşmek için düzenli ilaç düzenli hayat herşeye dikkat edelim bizi anlamaları çok zor ama anlatmalıyız...

Yorum

ben düzele bileceğime inanmıyorum en güzeli ölmek......................
                    ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

ölüm çare değil kaçış.sonuç olmalı nasıl başladıysa bu hayattayken bitmeli hayat güzel mutlu olmak istemiyor musun? mutlu ol o zaman seçim yapalım ve iyileşmeyi seçelim ölünce kabullenmiş oluruz. niye kabullenelim biz mi istedik hasta olmayı...........gülümse şimdi bize gülmek yakışır........yaşamak iste herşeye rağmen sonuna kadar...

Yorum

KAÇMAK İSTİYORUM EVET ÇÜNKÜ YAŞAMAYI BECEREMİYORUM
                        ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

ben çokmu beceriyorum ölsem zaten o zyıftı üstesinden gelemedi o ilaçlarakim dayanır gibi laflar ederler arkamdan ama işn gerçeği şuki herkez güçlüdür dayanmalısın yaşamalısın. herkez nasıl yaşıyor tabi sorunlarımız ağır gelebiliyor kaldıramıyoruz kaçmak istiyoruz ama herşey güzel olsa yaşamak istemezmisin?

Yorum

HANGİ İLAÇLARI KULLANIYORSUN
                            ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

seroqual lithuri

Yorum

İşleniyor...
                              X