BENDE SERAQUEL 300MG CİPRATEX 20 MG VE TRİLEPTAL 600 MG KULLANIYORUM
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
korku
Collapse
X
-
Aslında söylenebilir fakat insanları tanımadan asla?yeri geliyor en yakının arkandan konusuyor yada aıleden bırı bı kavgada suratına çarpıyor.ha alınıyormuyum sınırle dıyorum ama bu hastalık oyuncak değil yasayan bilir.dün ilacımı yarım içmek için kırarken sevdiğim kişiyi gödüm ve elımdekı ılacla benı anlayabılırmı bunu içmem ona nasıl bır korku yaratır dıye dusunmedım de degıl?O an aklıma bıseyler yasarsak ona bunu nasıl acıklarım benı anlayacak kadar empatı yetenegı varmı dıye dusundum?ve cevap koca bir Hayır oldu galıba o benı anlamadıkca ona yada sevdıgım olucak baska bırıne hep yabancı kalıcam!!!ama benı anlayacak elbet cıkacaktır dıyorumGELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ
Yorum
-
...Bu mesaja en son 1.5 ay önce yorum yazılmış umarım "dissosyatif" rumuzlu arkadaş okur bu sitede aynı rahatszılığı paylaştığım tek insan sensin belki vardır da ben tanışmadım o da olabilir neyse konuya gelelim bence en iyisi söylememek çünkü bunu suistimal bile edenler var istemeyerek veya bilerek mesela kardeşimle bi ara bi konu hakkında tartışıyorduk o bile düşüncesizlik edip bak benim kafamı bozma ben senden daha deliyim demez mi gerisini sen düşün artık millet neler yapar
...Bi de senin bu hastalığınla ilgili fikirlerini almak isterim bütün yolladığın mesajları okudum sanırım 5 yıldır mücadele ediyorsun bense henüz 6 aylık bana konan teşhiste şu mix anksiyete ve panik antağın eşilk ettiği dissosiyatif bozukluk
Yorum
Yorum