sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
Collapse
X
-
Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
Yorum
-
Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
ayyy süper bişey ya...hemen gitmek istiyorum ama yatırırlarmı acaba.malum ben taa konyadayım... :roll:
Yorum
Yorum