Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
    ÖLMEK TEK ÇARE

zeynebim 37 duyarlılığın için teşekkür ederim bende en kısa sürede gidecem sağol

Yorum

RİCA EDERİM KEŞKE HERKEZ DUYARLI OLSA BENDE DAHA ÖNCEDEN BÖYLE BİRŞEYİ BİLSEYDİM BELKİ HASTANEYE YATMADAN TEDAVİ GÖRÜRDÜM.AMA DOKTORLAR ÇOK İYİ ÇOK İLGİLİ HER HAFTA TERAPİYE GİDİYORUM.
      ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37
        sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
        Süper bir haber bu..sık sık güncellemek lazım..ben faydalanamasamda..

Yorum

faydalı olabildiysem ne mutlu bana :lol:
          ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

teşekkürler gerçekten, arada güncellemek lazım bu başlığı...

Yorum

Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37

ayyy süper bişey ya...hemen gitmek istiyorum ama yatırırlarmı acaba.malum ben taa konyadayım... :roll:

Yorum

nevroz bölümünün yatılısı yok galiba tam bilemiyorum ama psikatri bölümün var ben 2 kere yattım hiç tavsiye etmem ama kötüysen çok doktorları çok iyi geçmiş olsun
                ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

arkadaşlar bu hastaneye istanbula yakın illerden gelenlerde var
                  ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

yazımı güncellemek ve birilerine faydalı olmak istedim
                    ÖLMEK TEK ÇARE

Yorum

keşke bende faydalanabilsem ama ben kayseride yaşadığım için faydalanamam çok kötü oldu gerçekten benim için

Yorum

İşleniyor...
                      X