Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• zeynebim_37
    adlı üyemiz arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi konusunu başlattı

arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.

• seher_1989
    replied
    keşke bende faydalanabilsem ama ben kayseride yaşadığım için faydalanamam çok kötü oldu gerçekten benim için

Leave a comment:

• zeynebim_37
    replied
    yazımı güncellemek ve birilerine faydalı olmak istedim

Leave a comment:

• zeynebim_37
    replied
    arkadaşlar bu hastaneye istanbula yakın illerden gelenlerde var

Leave a comment:

• zeynebim_37
    replied
    nevroz bölümünün yatılısı yok galiba tam bilemiyorum ama psikatri bölümün var ben 2 kere yattım hiç tavsiye etmem ama kötüysen çok doktorları çok iyi geçmiş olsun

Leave a comment:

• okb.takinti
    replied
    Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37
    sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.

ayyy süper bişey ya...hemen gitmek istiyorum ama yatırırlarmı acaba.malum ben taa konyadayım... :roll:

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    teşekkürler gerçekten, arada güncellemek lazım bu başlığı...

Leave a comment:

• zeynebim_37
    replied
    faydalı olabildiysem ne mutlu bana :lol:

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi

Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37
    Süper bir haber bu..sık sık güncellemek lazım..ben faydalanamasamda..

Leave a comment:

• zeynebim_37
    replied
    RİCA EDERİM KEŞKE HERKEZ DUYARLI OLSA BENDE DAHA ÖNCEDEN BÖYLE BİRŞEYİ BİLSEYDİM BELKİ HASTANEYE YATMADAN TEDAVİ GÖRÜRDÜM.AMA DOKTORLAR ÇOK İYİ ÇOK İLGİLİ HER HAFTA TERAPİYE GİDİYORUM.

Leave a comment:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    zeynebim 37 duyarlılığın için teşekkür ederim bende en kısa sürede gidecem sağol

Leave a comment:

İşleniyor...
X