Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
Collapse
X
-
arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.Etiketler: Yok
-
keşke bende faydalanabilsem ama ben kayseride yaşadığım için faydalanamam çok kötü oldu gerçekten benim için
-
arkadaşlar bu hastaneye istanbula yakın illerden gelenlerde var
Leave a comment:
-
nevroz bölümünün yatılısı yok galiba tam bilemiyorum ama psikatri bölümün var ben 2 kere yattım hiç tavsiye etmem ama kötüysen çok doktorları çok iyi geçmiş olsun
Leave a comment:
-
Re: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
ayyy süper bişey ya...hemen gitmek istiyorum ama yatırırlarmı acaba.malum ben taa konyadayım... :roll:
Leave a comment:
-
Guest repliedteşekkürler gerçekten, arada güncellemek lazım bu başlığı...
Leave a comment:
-
Guest repliedRe: arkadaşlar sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi
Orjinal yazı sahibi: zeynebim_37sevgili forum üyeleri bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde nevroz bölümünde sosyal güvenceniz varsa ücretsiz terapi imkanınız var paralıda çok uygun 20ytl sanırım doktorları çok iyi 30 dk tarepi yapıyorlar ben bu imkandan yararlanıyorum maddi durumu iyi olmayan arkadaşlara duyurulur.bu bölümden yararlanmak için psikatri bölümünden sevk alamak gerekiyor randevu numarası 572 23 23. Ayrıca ilaçalrınıza rapor çıkarta bilirisiniz.
Leave a comment:
-
RİCA EDERİM KEŞKE HERKEZ DUYARLI OLSA BENDE DAHA ÖNCEDEN BÖYLE BİRŞEYİ BİLSEYDİM BELKİ HASTANEYE YATMADAN TEDAVİ GÖRÜRDÜM.AMA DOKTORLAR ÇOK İYİ ÇOK İLGİLİ HER HAFTA TERAPİYE GİDİYORUM.
Leave a comment:
-
Guest repliedzeynebim 37 duyarlılığın için teşekkür ederim bende en kısa sürede gidecem sağol
Leave a comment:
Leave a comment: