Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hiç arkadaşım yok 1 tane bile

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • Hiç arkadaşım yok 1 tane bile

    bu sene üni 1inci sınıfa geçicem(hazırlık okudum). inanır mısınız şuan 1 tane bile arkadaşım yok. ne eskilerden liseden nede hazırlıktan kimse yok.herkez birbiriyle kızlı erkekli takılırken muabbet ederken ben bi köşede oturuyorum ders bitince çıkıp gidiyorum.sınıfta hiçbi şekilde söz falanda alamıyorum özgüven eksikliginden dolayı.

    okulda öğle arası oluyor ben yemek bile yiyemiyorum yemekhanede çünkü yemek yiyebileceğim beraber kimse yok. herkes beraber yemeğe gidiyor onlar yemek yerken ben tek başıma otursam bu sefer zavallı tek başına yiyor diye düşünecekler ve sıkıntıdan ne yediğimi bile anlamıcam. bu yüzden hep aç kalıyorum ve yemek arasında aptal aptal dolaşıyorum 1 saat geçsin diye. hatta tuvalete gidiyorum kapıyı kapatıyorum 15-20 dakika öylece bekliyorm vakit geçsin diye.bıktım artık.

    yakışıklı sayılmam ama öyle amerikan filmlerindeki ezik inek gözlüklü tiplerdende deilim.sınıfta falan yeri gelince kısa geyiklere katılıyorum ama o kadar 1-2 cümle ilerisi yok.
    millet beraber yemeye giderken yanlarına gidemiyorum masalarına oturamıyorum.bi türlü onlarla arkadaş olamıyorum.herkes sene başında grupları oluşturmuş arkadaşlıgı ilerletmiş ben aralarına giremiyorum nasıl birbiriyle arkadaş olup takılıyorlar anlamıyorum bu insanları ve ben niye yapamıyorum bilmiyrm.

    neyse uzun yaztım derdim bu çareside yok gibi lanet olsun demekden baska

  • #2
    aslında bende çok rahatsız deyilim hatta arkadaşım olursa tedirgin oluyorum ama çevre olmadan bu hayatta biyere gelmek imkansız bişey üniverstede olmazsa yanarım.
    ben insanların nasıl bu kadar rahat arkadaş olabildiklerini sevgili olabildiklerini merak ediyorm benim neyim eksik diye düşünüyorum.

    ve inanın bazen insan çıkıp biyerde eglenmek bişeyler konuşup paylaşmak istiyor ama birini bile bulamayınca çok kötü oluyorum.hele en kötüsü sınıftan tanıdıkların facedeki resimlerine bakmak.adamlar öyle bi reklamlarını yapyolarki sanki dünyanın en önemli en zevkli en karizmatik insanları onlar. bide beraber gittikleri eglendikleri yerlerin fotolarını görünce acayip moralim bozuluyo

    Yorum


    • #3
      yazdım rahatladım
      Last edited by schweik; 02-08-2010, 10:44 PM.

      Yorum


      • #4
        İnsan sosyal bir varlıktır arkadaşım; ben yalnızlığı seviyorum, kartallar yalnız uçar filan... insan olmanın doğasına ters böyle şeyler. sosyal olmak lazım, insanlarla kaynaşmak lazım, sohbet etmek lazım vesselam...
        Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

        Yorum


        • #5
          bende üniversite yıllarında bir süre senin gibiydim.birsürü insan adı muhabbet olan ama bana göre bir sürü saçma sapan laf kalabalığı yaparken ben ya bir tek kelime söylemeye üşenir yada çekinirdim.bu yaşlarda onaylanma,kabul görme yada dışlanma kaygısı daha ağır basıyor.ben şanslıydım elimden tutan hatta beni içlerine çekeleyen arkadaşlarım oldu.sen şanslı değilsen şansını kendin yaratacaksın.oradaki arkadaşlıklara bakıp gıpta ediyorsan demek ki bunu sende yaşamak istiyorsun.o zaman harekete geç hayıflanacağına.oradakilerin aralarına katılıp bir merhaba desen ne kaybedersin.bu yaşta şunu anladım ben;sen saçmaladığını düşünecekler yada dışlanacağım diye kaygı yaşayıp iki çift laf edemezken senin düşüncelerinden katkat basit olan cümleleri kuranlar kendi çapında değer görüyor.bir süre olsun kaynaşma programı uygula kendine bence.tuvalette oturup zamanın geçmesini beklemekten daha renkli olur en azından.heyecanını bastıramıyorsan bunun deneysel olduğunu düşün.ben şimdi deney yapıyorum mantığı ile yaklaş.ve etki tepki sonuçlarına bak her gün sonunda.bende işe yaramıştı....

          Yorum


          • #6
            dostum eskiden bende aynı senin gibiydim.Anlattıklarının hepsi değil ama bir kısmı bendede vardı ama 2005'te işe girince bir baktım kendimi kalabalık bir ortamda buldum.heryere 10-15 kişi giderdik gerçi ilk başlarda bende çok ama çok sessizdim ama zamanla bende değiştim ortamdakilerin yardımıyla özellikle fırlama bir arkadaşın yardımıyla...

            Yorum


            • #7
              Orjinal yazı sahibi: korkak_yürek View Post
              dostum eskiden bende aynı senin gibiydim.Anlattıklarının hepsi değil ama bir kısmı bendede vardı ama 2005'te işe girince bir baktım kendimi kalabalık bir ortamda buldum.heryere 10-15 kişi giderdik gerçi ilk başlarda bende çok ama çok sessizdim ama zamanla bende değiştim ortamdakilerin yardımıyla özellikle fırlama bir arkadaşın yardımıyla...
              peki mutlumusun şuan? bide tecrübesizlikten sıkıntı çekiyor musun bu sosyal ortamlarda

              Yorum


              • #8
                benimde hiç arkadasım yok gibidir yani olanlarında beni sevdinden süpeliyim olanlar dedigim kuzenlerim vs cünkü doru düzgün dısarı cıkmıyorm hiç onların yaptıgı hiç bişiyi yapmıyorum hatta onları eleştiriyorum kendi kendime aralarına katılsam almazlar bile gibime gelio cünkü insan birden bire değişemio

                Yorum


                • #9
                  ya ben senın yasadıklarını da yasadım o arkadaslarının yaptıklarını da yaptım ama o arkadas grubu dediğin hani muhabbeti bol eglenmesını gezmesını bılen face te her gun yenı fotolar koyan grubun sadece zavallı olduklarını gordum onlar işlerine geldıklerı gıbı cıkarlarına gore yasarlar senle arkadaslık yapacaksa bir cıkarı vardır muhakkak ve o kişilere benzemedıgımı anladım ve aynı onların bana davrandıgı gıbı onlara davrandım ben ınsanlara hakkettıklerı kadar deger verırım cunku fazlası kendıne azı karsındakıne zarar ve sonra kendım gıbı dusunen eskı arkadaslarımla ırtıbata gectım sımdı onlarla takılıyoruz onlar bıze gelıyor ben onlara gıdıyorum falan fılan ama su sevgılı meselesını hıc sorma onu baska bı yerde konusmak lazım o baslı basına ayrı bı konu zaten bugun satıslara ugradık

                  Yorum


                  • #10
                    Orjinal yazı sahibi: Sertralin
                    Neden kız arkadaşınızın olmadığını Neil Strauss'un Oyun adlı kitabını okuyarak öğrenebilirsiniz, spoiler vereyim, sosyalleşmdikçe, kızların içine girebileceği bir sosyal hayatınız olmadığı sürece kız arkadaş sahibi olamazsınız.
                    beautiful mind filmindeki muhabbetle alakalı kitap mı?

                    dedigin gibi kız olması için önce çevre olması lazım peki çevre olması için ne lazım? yine çevre lazım. yani ilk çevreyi nasıl oluşturacaksın bu yaştan sonra?
                    destek alacak güç alacak bir şeyim yok. hani yüksekten atlamak için sırık kullanırlar ancak o şekilde atlayabilirler bizde o yok sadece bakıyoruz yukarı..

                    Yorum


                    • #11
                      Orjinal yazı sahibi: Sertralin
                      Sana bir şey söyleyeyim o zaman mutlu ol, kız arkadaşı olanlar da hayatta ikilem içerisinde, herkes öyle. Kız arkadaş sahibi olmak ayrıca bir külfet gerektiriyor üstelik. Yalnız, kız arkadaşınız olduğunda insanlar size daha saygılı oluyorlar. Daha fazla sizinle vakit geçirmek istiyorlar.
                      Aynen kız arkadaşın olunca sanki birden önemli bir işadamı fln oluyorsun erkekler bence kızlardan daha ikiyüzlü sevgili bulunca direk sizi satıyorlar küçümsüyorlar boş kalınca gene tıpış tıpış geliyorlar. Sizin sevgiliniz yok diye adam yerine koymuyorlar.Belkide bu yüzden hiç arkadaşım olmuyor bu tipler yüzünden..

                      Yorum


                      • #12
                        Orjinal yazı sahibi: schweik View Post
                        peki mutlumusun şuan? bide tecrübesizlikten sıkıntı çekiyor musun bu sosyal ortamlarda
                        Tabiiki zaman zaman sıkıntı çektiğim oluyor ama eskiye dönüp baktığım zaman bazı şeyler değişti...

                        Yorum


                        • #13
                          Arkadaşım üni de ilgi duyduğun şeylerle ilgili klüplere katıl,mutlaka ilgi duyduğun bişeyler vardır,misal ilk sene benimde fazla arkadaşım yoktu üniden ,sonra rock topluluğuydu sinemaydı vs. işi ilerlettim.

                          Yorum


                          • #14
                            Orjinal yazı sahibi: treasure
                            cevreden kaynaklaniyor cevreni degistir!
                            çevrem yokki değiştireyim

                            Yorum


                            • #15
                              bütünüyle Benim kopyam

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X