Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşım,çevrem,dostum yok

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ben anlatigin olayi fransaya geldigim gunden beri yasiyorum hakketten tanrinin yanliz kuluyum bu aralar. 5 senedir su ulkede haci aksam nabiyoruz diyen bir adam cikmadi bir iki tane isten arkadas oldu ama isten ayrildiktan sonra telefonum 1 defa calmadi turkiye yine iyi yolunu cevreni edinirsin biz gurbetdekilerin isi zor SENIN icin sunu diyebilim.............. arkadas olmadan cevre olmaz cevre olmadan kizda olmaz hakketten sans meselesi birazda nerede oturduguna bagli ben turkiyedeyken istanbulda oturuyordum her zaman ya spor klupleri yada muzik dersaneleri
    gibi cogulcu aktivielerin oldugu yerlerde olmak lazim baska turlu seninde dedigin gibi cafebardaki adama arkadas olalimi denmez umarim biraz yardimim olmustur

Yorum

aynen arkadaşlar benimde arkadaşım yok hiç kimseyle konuşup oynayamıyorum.
      EvrenA

Yorum

benim var da ne oluyor.kusurlu dostn olacağına yalnız olmak her zmn daha iyidir..Ama çok sıkılıyorsan kurslara falan katıl insanlarla etkileşim içinde olacağın yerlerde bulun.En kötüsünden düğünlere falan git=D.

Yorum

bende aynı şeyleri yaşıyorum mormon55 ama herşeye rağmen umut doluyum gelecek için.

Yorum

Aynı durumdayım bende kardeşim.Okulda falan cok iyi arkadaslığım var ama okul kapanınca evde sıkıntıdan ölüyorum.mahalleden felan hiç arkadaşım yok .
            arayanım soranım yok tipim fena değil ama çevre olmayınca kız arkadaşda olmuyo
            "Aile resmi çerçeveler yalan ben anladım ."

Yorum

Asosyallik malesef son dönemlerde, insnaların gitgide bencilleşmesiyle hızla artıyor, çözümü klasik olucak ama dışarı çıkıp yeni insalarla tanışmak, biraz zor bir döenm olabilir ama zamanla çevre yapılabilir bence...
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

sıkıntıdan canın patlıyorsa kardeş hobiLER edin kendine mutlaka bir enstrümanla uğraş, ilizyonla uğraşabilirsin farklı numaralar öğrenebilirsin internetten, yabanci bir diziyi takip edebilirsin ve en güzeli bana göre bisikletle uğraş. profesyonel bisikletleri araştır ve başlangıç seviyesinde bir dağ bisikleti al ve sabahtan akşama kadar dolaş. ben böyle yapıyorum

Yorum

sıkma canını ortak gel seninle arkadaş olalım.bak sende arkadaşlık davetimi kabul etmezsen intihar edecem.sabahtan beri nette uğraştım bitürlü bi kızla arkadaş olamadım.seninle olalım bari.birlikte kız tavlamak için yoğunlşaırız.sen nerde yaşıyorsun samsun galiba???ben aslen amasyalıyım ama ankarada yaşıyorum.msnimi ekle konuşuruz arada o.a.korkmaz ht cm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mormon55 View Post
                    Merhaba arkadaşlar Size sorunumdan bahsetmek istiyorum
                    18 buçuk yaşındayım.Liseyi bitirdim.
                    Benim hiç arkadaşım dostum çevrem yok.Yalnızlıktan sıkılmaya başladım.Gidip dışarı çıkıp konuşacak gezicek arkdaşım yok haliyle kız arkadaşımda yok. Okulda bitince evde yalnızlıktan sıkılmaya başladım. Okuldayken sadece okul akradaşı olarak geziyorduk ama normalde samimi bir arkadaşım yoktu.Okul bitince gidip gezicek sohpet edicek arkadaşımda kalmadı. Agresif ve negatif biri değilim bilakis iyilik yapmaya ve gülür yüzlü olmaya bayılırım. Kötü söz söylemem etmem sessiz sakin utangaç biriyim.Tipsiz biri olduğum için kızlarla aram yok. ki bunu pek takmıyorum. yalnızlıktan ve çevremin olmayışından sıkıldım. yoldan adam çağırıp arkadaş olalımda diyemem ne yapmam gerekir?

erkeğim belirtmem gerekir:Okul çevrem Futbol ve bana göre boş gelen konularda(futbol,kızlar,motor falan) sohpet ediyordu. Bana göre vurdumduymaz tınlamaz günlük takılır kişilerdi.yalnız kalmamak için onlarla okulda takılıyordum. Sorun bendemi onlardamı bilemedim.Ama sorunun büyük bir kısmı bende galiba :/

i was once like you are now, and i know that is not easy... father and son diye bir parça vardı böyle. yani şunu diyor: bir zamanlar ben de senin gibiydim ve bunu hiç de kolay olmadığını biliyorum... sana bir şey diyeyim, lisede aynen senin gibiydim, şu an yaşım 27, hala öyleyim. aslında daha uzun yazmak isterdim ama, bulabilirsen benim foruma attığım ilk mesajım var tanışma kısmında onu bul oku, bende sıkılırdım okulda, hiç kimseyle aynı dili konuşamazdık, insanlarla iletişim sorunum vardı benimle aynı dili çat pat konuşanlarla da ben iletişim kuramazdım ya da bir yere kadar olurdu, erkeklerin bitmek bilmeyen belden aşağı sohbetleri, futbol sohbetleri, saçma sapan şakalaşmaları benim de canımı sıkardı. ama bir şey yapamıyorsun işte... ben 12 senedir bir şey yapamadım, hayır gerçekten hiç bir şey yapamadım...sorun biraz sende büyük oranda onlarda, sende çünkü yanlış kişilerle bir arada kalmak zorunda kalmışsın, senle aynı dili konuşan insan bulamamışsın, onlarda çünkü öyleler ve seni böyle hissettiriyorlar. daha uzun yazarım vakit buldukça, (bu arada belirteyim bana birisi kendini bir kaç cümleyle açıkla dese kendimi anlatmak için senin kendini anlattığın mesajdan daha iyi cümlelerle açıklayamazdım. biraz karışık oldu ama, kısaca: beni, kendimden daha iyi tanıyorsun, beni kendimin yapabileceğimden çok daha iyi anlatmışsın.)
                    GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

biraz alakasız olacak ama istemsiz hareket ne iş yapıyorsun merak ettim,insanlarla yüzyüze çok muhattap olmuyormusun işyerinde
                      içindeki öküz e oha de.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mormon55 View Post
                        Merhaba arkadaşlar Size sorunumdan bahsetmek istiyorum
                        18 buçuk yaşındayım.Liseyi bitirdim.
                        Benim hiç arkadaşım dostum çevrem yok.Yalnızlıktan sıkılmaya başladım.Gidip dışarı çıkıp konuşacak gezicek arkdaşım yok haliyle kız arkadaşımda yok. Okulda bitince evde yalnızlıktan sıkılmaya başladım.
                        Senin yaşlarında şizofreni tedavisine başladım Yalnızlık da kişinin kendi seçimidir ama bazen elde olmayan nedenlerle gerçekleşir...Aklıma gelen çözüm önerisi spor kursuna git. Artık yüzme mi olur hangisi uyarsa. Eğitimini de aksatma Mesleğin ve paran olmazsa daha zor sıkıntılar başlar.
                        :19: Hayat bazen kendi sahnesinde rol yapmaya zorlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                          sıkıntıdan canın patlıyorsa kardeş hobiLER edin kendine mutlaka bir enstrümanla uğraş, ilizyonla uğraşabilirsin farklı numaralar öğrenebilirsin internetten, yabanci bir diziyi takip edebilirsin ve en güzeli bana göre bisikletle uğraş. profesyonel bisikletleri araştır ve başlangıç seviyesinde bir dağ bisikleti al ve sabahtan akşama kadar dolaş. ben böyle yapıyorum
                          +111111111... al bir bisiklet dağ bisikleti olur yol bisikleti olur hiç önemli değil,, tak kulaklıkları çık sahil yoluna,, öylece mal mal git kafanı dinle.

döndüğünde dede ağırlık kaldır mekik şınav falan yüklen biraz,, yüzü çirkin ama kaslı, seksi bir adam ol,,, yataktaki performans önemli dostum:d bırak kendine hakaret etmeyi..
                          Last edited by Soru İşaretleri; 19-03-2012, 09:47 PM.
                          Yalnızlık ömrüm boyunca tanımadığım bir yabancıydı, onunla şimdilerde beraber uyanıyor her yeni güne iki yalnız şarkılar yazıyoruz.. Yorgunuz...

Yorum

İşleniyor...
                          X