herşeyi kafama takıyorum. en küçük şeyleri bile. Mesela arkadaşla tartıştım, niye tartıştım diye boşuna üzülüyorum. Ne yapabilirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Her gün ayrı bir dert !
Collapse
X
-
Bazen aynı duruma benzer bendede oluyor fazla kafamıza takıyoruz,hanı derler ya gamsız rahat oyle olmak kotu degıl ıyı bırsey bence en azından yıpranmaz ınsan,bence bu gıbı durumlar da hep soylenen daha kotu bırsye olmus gıbı dusun ve sonra bunun tekrar olmaıdıgını dusup sevın ve mutlaka oyalanacak bırseyler bulmak lazım mesela bır kursa gıtmek gıtar olabılır resım olabılır yuzme olabılır farketmez evde kendıne hobıler bulmak tamırat olabılır guzel sanatlar olabılır kıtap okumak olabılır hersye en buyuk dusmanımız beyınde bıtıyor bence onu kendı lehımıze cevırmenın yolu onla oturup anlasmakta bence
Yorum
-
Bu takıntıların zamanla büyüyebilir. Aslında burda yapman gereken o arkadaşınlada konuşmamak. Sevgilisini senden kıskanan kişiyle işin olmasın senin. Eğerki takıntıların yaşamını etkiliyor ise mutlaka doktora gitmelisin ve terapi almalısın zamanla artabilir.Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
Yorum