merhaba.ilaç tedavisi (lustral 200 mg/gün) görüyorum ama takıntılarım azalmış değil.ben de bir kpss zedeyim.bu yıl soruların sızdırıldığı şüphesi var malumunuz.gelişmeleri yakından takip ediyorumatanacağım inşallah bu yıl.size soracağım şu : takıntılardan kurtulmak için ilaç almak,terapiye gitmek haricinde yaptığınız birşey var mı ??? çok sayıda cevabın yazılması benim için önemli.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
okb'den kurtulmak için neler yapıyorsunuz ????
Collapse
X
-
Bende lustal 25 mg kullanıyorum..Ve takıntılarım tamamen gecti diyebilrimm,sana tavsiyemm takıntı yaptığın seylerden uazklaşmaya bak ,uzaklaşamaıyorsan da başka bi şeyleer odaklan mesela kitap okumak cok iyi geliyor,beynin başka bi şeylerle mesgul oluyor düşünecek başka bi şeyin kalmıyor
Yorum
-
mesele takıntılı düşünceleri önemsememek bundan başka kendince yapabileceğin bişey yok, takıntılı düşünceleri önemsedikçe virüs gibi çoğalıyorlar sonra sıkıntıya sokuyor insanı.hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
:RpS_cool:
Yorum
-
Bakın içinizi rahatlatır mı bilmem ama şunu söyleyeyim. kpss de sadece kopya çekenlerin sınavları iptal edilecek. Burdan bir içiniz ferah olsun.
Bakın geçmişle yaşanmaz. Düşünmeyin ya. Yaşanmış bir olayı düşününce ne oluyor sanki? o güne geri mi dönüyorsunuz? takıntılar da aynıdır. boş ver takma.Do I really want this
Sometimes I scare myself I just can't let it go
Can you believe it
Everything happens for reasons I just don't know
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone
Yorum
Yorum