Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meraba (:

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• meraba (:

merhaba" aslında farsça kökenli olup
    "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş
    çok ilginç diğil mi (: evet neyse tekrar meraba
    fizik felsefe piskoloji ekonomi ilgimi hep çeker ee öle işte x)
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Merhabaaa
    Yillar sonra yapmadiklarinizdan duyacaginiz pismanlik yapip da pisman olduklarinizdan cok daha fazla olacaktir. Çünkü yapmadıklarınızın sonuçlarını hiçbir zaman bilemeyeceksiniz.

Yorum

ben yazmadan öncede anlamışmıydın sayısalcı olduğumu (:
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

e teşekkürler vevapladığınız için (:

Yorum

merhaba öyle demek (: ben unutmuşum orda harfi ama yinede zarar gelmez yani kasıtlı bişe değil ((:

Yorum

hadi ya okadar vahimmi dersin (:

Yorum

evet süs(: ya zaten kayıt olurken canım çıktı (: bende bunu buldum olmamışmı ,(:

Yorum

Şu avuçların kanaması,Ait olmak gibi şeyler olmadıkça oluşan çöküntüler,travmalar.
                Çekilmez bir şey.bende nefretle ayakta kalmaya çalışıyorum.
                -- bu itiraf sayılabilir.yegane dayanağım nefret.
                kafamı bozan ne varsa nefret ediyorum.Çünkü değiştirme etkinliğim yok....:14:
                sevgi fakiriyim.bazıları bilir; bahsettiğim bir fırsat vardı,Olamaz diyordum ama yinede umut bitirmek istemedim.
                ama demekki bu kadar faydasız ,bu kadar çürük elmaymışım demekki.

Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

benim nefret anlayışım şöyle aslında ; duygu samimim insan dürüst olmalı yani benden nefret ediyosa herhangi bi çıkarını düşünmeden söyleyebilmeli ya da sölesinki nefret etmesine sebep olan yönümü düzeltim bana seviyomuş gibi davranmasın sahte olmasın nefret etsin tamam kabul ama bunu söylesin

Yorum

merhaba, hoşgeldin (Türkçe de misafir karşılamak için kullanılırmış )
                    psikoloji ilgi alanın olduğu için burdasın yani, bir sorunun yok öyle mi?
                    hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
                    :RpS_cool:

Yorum

Aramıza hoşgeldin Mervecim..Paylaşımlarını bekliyoruz...
                      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VvVmerveVvV View Post
                        merhaba" aslında farsça kökenli olup
                        "benden size zarar gelmez" anlamına geliyormuş
                        çok ilginç diğil mi (: evet neyse tekrar meraba
                        fizik felsefe piskoloji ekonomi ilgimi hep çeker ee öle işte x)
                        merve felsefe ve psikoloji üzerine konuşabiliriz ben daha çok tarih üzerine araştırma yapıyorum cengizhan timurlenk ve iran araştırma konularım yazışmak istersen mail adresim birim@msn.com

Yorum

hoş geldiniz..
                          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Inevitable View Post
                            merhaba, hoşgeldin (Türkçe de misafir karşılamak için kullanılırmış )
                            psikoloji ilgi alanın olduğu için burdasın yani, bir sorunun yok öyle mi?
                            Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                            Aramıza hoşgeldin Mervecim..Paylaşımlarını bekliyoruz...
                            sorunum bazen oluyo kimin olmuyoki (: ama daha çok ilgi alanım piskoloji olduğu için burdayım...

hoşbulduk... güzel paylaşımlarda bulunmaya çalışırım elimden geldiğince (:

Yorum

İşleniyor...
                            X