Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhabalar

Foruma tesadüfen rastladim ve bir kac mesaj okuduktan sonra hemen üye oldum. 21 Yasindayim. Sosyal fobigim. Yurtdisinda yasiyorum. Tip fakültesinde okuyorum. Cok kisa kesiyorum :RpS_crying: Ya da pozitif düsünecek olursak az ve öz konusuyorum, uzatmiyorum :RpS_sleep:

Hayatimi kapali bir kutu olarak yasiyorum. Kimse beni yakindan taniyamiyor anlayacaginiz. Sosyal fobim beni oldugumdan daha iyi bir insan gibi gösteriyor :RpS_glare: Ben aslinda gizli bir kendini begenmisim. Yakinlarimin deyimiyle de seker gibi bir doktor felan olmak istemiyorum :RpS_mad: Pisirik, hicbir hastanin itibar etmedigi...

Gerci daha yolun basinda sayilirim. Simdilik en büyük korkum fobim yüzünden mezun olamamak...
    Last edited by Xanthippe; 24-12-2010, 11:35 PM.
    İki yıldız arası göğe asılı hamak...Uyku, uyku...Zamansız ve mekansız, uyumak.

Hosbuldum, ilginize tesekkür ederim

Yorum

Afedersin yazdığını yeni görüyorum.

Bu aşamada cerrah olmayı isteyecek kadar güvenmiyorum kendime, ancak güvenseydim bile tercihim yine aile hekimliği olurdu. Ömrümü hastanede geçirmeye can atamıyorum mutlu bir yuva birde boy boy çocukları düşününce :RpS_smile:

Yorum

İşleniyor...
      X