Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeniden aranızdayım ..:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
    hoşgeldiniz
    sizi burada görmek ne güzel
    teşekkür ederim iyimser, bu protalın temel taşı.. seni görmek de öyle..
    Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
    Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..
    Ama hep güzel şeyler olsun.. Çünkü; her insan ölecek yaşta…

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Selam, ne diyeceğimi bilemedim, ben de yıllardır yoktum 2 gün önce bir bakayım dedim. Baya bir değişmiş forum. Ama konular( sıkıntılar) değişmemiş. Yıllar önce geçtiğimiz yollardan şimdi başka arkadaşların geçtiğini görmek garip hissettirdi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen View Post
        Selam, ne diyeceğimi bilemedim, ben de yıllardır yoktum 2 gün önce bir bakayım dedim. Baya bir değişmiş forum. Ama konular( sıkıntılar) değişmemiş. Yıllar önce geçtiğimiz yollardan şimdi başka arkadaşların geçtiğini görmek garip hissettirdi.
        foruma ilk girdiğimde ben de aynı şeyleri hissetmiştim görünüm değişmiş ama içerik aynı değil mi? yıllar öncesine alıp götürdü beni.. tekrar burada olman çok güzel, hoşgelmişsin emirsen
        Bir şey yap, güzel olsun.. Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle.. Dilin mi dönmüyor?
        Öyleyse güzel bir şey gör veya güzel bir şey yaz.. Beceremez misin? O zaman güzel bir şeye başla..

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

Hasbel Kader ben de yıllar sonra yolu düşenlerdenim.. Voltran Voltran Voltran Platonik özlemiş olmalısın hızlı bir başlangıç yapmışsın.. Hayat ritminden hiçbirşey eksiltmemişsin Maşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MuaLLak View Post
            Hasbel Kader ben de yıllar sonra yolu düşenlerdenim.. Voltran Voltran Voltran Platonik özlemiş olmalısın hızlı bir başlangıç yapmışsın.. Hayat ritminden hiçbirşey eksiltmemişsin Maşallah..
            tekrar hoşgeldiniz öyleyse
            yalnız sizi çıkaramadım özür dilerim. tanışıyor muyuz?

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

bende 3yıl önce üyeydim platonik seni hatırlıyo gibiyim yeniden hoşgeldin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
                bende 3yıl önce üyeydim platonik seni hatırlıyo gibiyim yeniden hoşgeldin
                teşekkür ederim melodika hiç sohbetimiz olmadı ama ben de seni hatırlıyorum
                hepimiz hoşgeldik

<Şems-i Tebrizi>

Yorum

İşleniyor...
                X