Adım enes. İstanbul hukukta okuyorum, 10.5 aylık bi bipolarım Halen ilaç kullanıyorum. Aranızda olmaktan mutluyumm.. Sonuçta hayat güzell )
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhabalaaaaaaaarrr
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: SertralinNeden bu teşhisi aldın? Neydi yaşadıkların?
Yorum
-
Aramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .
Orjinal yazı sahibi: trustem View PostTam olarak,, saniyeler içinde mutlulukla mutsuzluk, üzgün olmayla coşkulu olma arasında gidiş gelişler, Çok fazla alınganlık... Şikâyetim bunlardı, psikiyara gittim ilk baştaki teşhis bipolar değildi. doktor ilaç yazmak istedi ama ben karşı çıktım, ilaca karşıydım psikologla konuşmak istedim. Nitekim gittim konuştuk görüştük. Ama daha sonra bir gün kendimi 4 katlı yurdun 4. katından aşağı bakarken sobeledim. Aşağı atlasam nolur diye düşünüyordum. Hatırlıyorum, o gece dolunay vardı. Hava pek bi güzeldi. Aylardan Nisandı. Dayanamadım, artık yeter dedim. Bu sefer ilaç için psikiyatra gittim. Konuştuk ve bir kumar oynadık. Bana hiç intihar eğilimi olup olmadığını sordu. Camdan aşağı bakıp intiharı düşlediğimi söyledim. Bana sakın bipolar olmayasınız dedi ve lithuril yazdı. Daha sonra Çapa tıbba transfer oldum orada da dideral ve risperdal eklendi. Şimdi? Yaşıyorum ama hâlâ şikâyetlerim var.Orjinal yazı sahibi: SertralinNiye 4. kattan aşağıya baktın anlamadım? Ben de 4. katta oturuyorum, aşağıya bakıyorum, atlasam mı acaba diye düşünüyorum. Eee? İlaç mı kullanman gerekliymiş bunu yaptın diye?
Ancak trustem 'e intihar duşuncesiyle degil ,yaşadıgı gelgitller davranışları nedeniyle bipolar teşhisi kondugunu tahmin ediyorum .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KATTRE View PostGeçmiş olsun ve hoşgeldin...
Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Posthoşgeldin, çok güzel bir üniversitede çok güzel bir bölüm okuyorsun...tebrik ederim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SertralinNiye 4. kattan aşağıya baktın anlamadım? Ben de 4. katta oturuyorum, aşağıya bakıyorum, atlasam mı acaba diye düşünüyorum. Eee? İlaç mı kullanman gerekliymiş bunu yaptın diye?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MEGAN View PostAramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .
Ara sıra bir çogumuzun aklına geliyor burdan atlasam acaba ne olur diye ,bu planlanmış bir intihar girişimi veya egilimi degil bence ,sadece bir anda akla gelen acaba ölum nasıl bir şey, insan neler yaşar gibi duşunceleri merak etme sebebi.
Ancak trustem 'e intihar duşuncesiyle degil ,yaşadıgı gelgitller davranışları nedeniyle bipolar teşhisi kondugunu tahmin ediyorum .
Yorum
Yorum