Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tanış olalım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tanış olalım

Merhabalar, çok faydalı bir forum umarım bende ulvi bilgilerimle bir katre yararlı olurum. :RpS_w00t:

Hürmetler.

Bugün aldığın nicki gün içinde sohbetler sırasında birkaç kez kullandım.
    İlginç burada da karşıma çıktı..

hadi hayırlısı
    hoşgeldin..

Yorum

hoş geldin (:
      bu büyüleyici dehanı bencillik etmeyip bizimlede paylaşmaya karar verdiğin için saol:24: xD xP (:
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

hürmetler efendim lutfetmişsiniz:RpS_biggrin::4:

Yorum

selaammmmm
          yaredir sinede ''eski'' sevgili,eski sevgiliii eski günler,hayata baksana takmıyor kimseyi,hiç bişey diriltmez artık geçmişi yaredir yinede..Yaktım gemilerimi dönüş yok artık geri, tak etti canıma bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri..

Yorum

işe geldim sabah 9 a kadar burdayım benı yalnız bırakmayın
            yaredir sinede ''eski'' sevgili,eski sevgiliii eski günler,hayata baksana takmıyor kimseyi,hiç bişey diriltmez artık geçmişi yaredir yinede..Yaktım gemilerimi dönüş yok artık geri, tak etti canıma bu maskeli balo ve onun sahte yüzleri..

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz.
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Hoşbulduk arkadaşlar, sağolun.

Yorum

miribaaaaaaaaaaaaaa =)

Yorum

İşleniyor...
                  X