Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
herkese teşekkür ederim hoşbulduk maviyeşil hatırladım seni tanıdık birilerinin olması çok güzel ve yeni insanlarla tanışmakta tabi iyi değilim sanırım geri dönüşümde gidişim gibi gayet dertli
ya arkadaşlar ben de yeni sayılırım. en zevk aldığım şey yeni insanlarla tanışmaktır. ama insanlar buna o kadar uzak ki. psikolojiyle yakından ilgilenirim çevrem de ünüm de vardır bu siteden de yararlanmak istedim ama güvensizlik problemi var herkeste ben garip bi insanımdır. benimle konuşanlar rahatlarlar. cepten fln psikologluk da yapıyorum çok da tutulurum. bir sürü hastan var hatta. nolur tanışmak isteyenler özel msj atsınlar ya da msn adresimi eklesinler noolur.ahmet.e_2515@hotmail.com. büyük küçük herkesi bekliyorum
herkese teşekkür ederim hoşbulduk maviyeşil hatırladım seni tanıdık birilerinin olması çok güzel ve yeni insanlarla tanışmakta tabi iyi değilim sanırım geri dönüşümde gidişim gibi gayet dertli
iki saatttir dertlerinizi paylaşım bölümüne yazıordum olanları kolum ağrıo hatta birden sayfa yenilendi ve silindi yazmam iki saat sürdü çok uzun olmuştu yani okuyan olmazdı belkide ama gereksiz deildi hiçbiri
Neyse junkdarc hoşbulduk ...
iki saatttir dertlerinizi paylaşım bölümüne yazıordum olanları kolum ağrıo hatta birden sayfa yenilendi ve silindi yazmam iki saat sürdü çok uzun olmuştu yani okuyan olmazdı belkide ama gereksiz deildi hiçbiri
Neyse junkdarc hoşbulduk ...
belki kafanı topladığında tekrar yazarsın,banada olmuştu aynı moral bozucu durum
Yorum