Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben Döndümmmm :) Herkese merhaba :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ben Döndümmmm :) Herkese merhaba :)

herkese merhaba ben yaklaşık 3yıl önce üyeydim portala beni hatırlayan var mı ? Neyse yeniden döndüm artık

Evet hatırladım. Nasılsın?

Yorum

tanımıyorum ama hoşgeldin sefa geldin tanışmak isterim

Yorum

Aramıza tekrardan hoşgeldin canım..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

merhaba,hoşgeldin.

Yorum

herkese teşekkür ederim hoşbulduk maviyeşil hatırladım seni tanıdık birilerinin olması çok güzel ve yeni insanlarla tanışmakta tabi iyi değilim sanırım geri dönüşümde gidişim gibi gayet dertli

Yorum

ya arkadaşlar ben de yeni sayılırım. en zevk aldığım şey yeni insanlarla tanışmaktır. ama insanlar buna o kadar uzak ki. psikolojiyle yakından ilgilenirim çevrem de ünüm de vardır bu siteden de yararlanmak istedim ama güvensizlik problemi var herkeste ben garip bi insanımdır. benimle konuşanlar rahatlarlar. cepten fln psikologluk da yapıyorum çok da tutulurum. bir sürü hastan var hatta. nolur tanışmak isteyenler özel msj atsınlar ya da msn adresimi eklesinler noolur. ahmet.e_2515@hotmail.com. büyük küçük herkesi bekliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
                herkese teşekkür ederim hoşbulduk maviyeşil hatırladım seni tanıdık birilerinin olması çok güzel ve yeni insanlarla tanışmakta tabi iyi değilim sanırım geri dönüşümde gidişim gibi gayet dertli
                Neler oldu ?

Yorum

hoşgeldin :103:

Yorum

Hoşgeldiniz..

Yorum

iki saatttir dertlerinizi paylaşım bölümüne yazıordum olanları kolum ağrıo hatta birden sayfa yenilendi ve silindi yazmam iki saat sürdü çok uzun olmuştu yani okuyan olmazdı belkide ama gereksiz deildi hiçbiri
                      Neyse junkdarc hoşbulduk ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melodika View Post
                        iki saatttir dertlerinizi paylaşım bölümüne yazıordum olanları kolum ağrıo hatta birden sayfa yenilendi ve silindi yazmam iki saat sürdü çok uzun olmuştu yani okuyan olmazdı belkide ama gereksiz deildi hiçbiri
                        Neyse junkdarc hoşbulduk ...
                        belki kafanı topladığında tekrar yazarsın,banada olmuştu aynı moral bozucu durum

Yorum

o kadar uzun ki okuyan olur mu bide yorum gelmezse çok üzülürüm çünki fikirlere farklı bakış açılarına ihtyiacım var

Yorum

İşleniyor...
                          X