Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Neden yüzyüze konuşmak istiyorsun ercio, netten online konuşmak kesmiyor mu? : )
Derdi olan insanlar seni tanımadan sana nasıl güvenip senle yüz yüze görüşebilirlerki..
Neden yüzyüze konuşmak istiyorsun ercio, netten online konuşmak kesmiyor mu? : )
Derdi olan insanlar seni tanımadan sana nasıl güvenip senle yüz yüze görüşebilirlerki..
Özellikle kısa yazdım. Tepkileri görmek için. Biraz daha açayım. Aslında her problemi olan insanın üzerine atlamak gibi bir derdim yok. Benimde kriterlerim var. Özellikle 1 kişi bilemedin en fazla 2 kişi ile konuşmak isterim. Bunun için öncelikle aday olacak arkadaşları netten tanımak isterim. O arkadaşın beklentisi (problemi için çözüm) olduğu gibi benimde beklentim var. Benim beklentim ne manevi ne de maddi. Uzun süredir psikoloji lle özellikle psikanaliz ile ilgileniyorum. son bir yıl içerisinde kendi teorilerim kafamda şekillenmeye başladı. Bir kaç terapi tekniği geliştirdim. Kendimde denediğimde mükkemmel sonuçlar veriyor. Başka insanlarda da benzer sonuçlar verecek mi? bunun cevabını arıyorum. Ayrıca böylece tekniğime dışarıdan bakarak onu daha ayrıntılı bir şekilde anlamlandırırak yazıya dökmek istiyorum. Benim meselem bu. Başka soru?
Yorum