yeni üye oldum ve bir konuda yardımınızı rica ediyorum yeni konu nasıl başlatılıyo acaba? siteyi inceledim ama gözden kaçırdım sanırım, yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeniden Merhabalar
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ezgi köse View Postyeni üye oldum ve bir konuda yardımınızı rica ediyorum yeni konu nasıl başlatılıyo acaba? siteyi inceledim ama gözden kaçırdım sanırım, yardımcı olursanız sevinirim
Açacagın başlık hangi konuyla alakalıysa oraya tıkla ,açılan sayfada sol tarafta yeni konu aç butonu var ,ona tıklayıp onune gelen sayfadan duşuncelerini yazıp konu açabilirsin .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ABIDINMAYDA View PostTüm Dostlarıma yakın ilgi ve alakaları için gerçekten teşekkür ediyorum...Tüm Hoşgeldin karşılamaları için hoşbuldum diyorum ve herkese ister tanıdık olsun isterse olmasın fark etmez, herzaman ki gibi en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum...kal ve yaz lütfen
sevgi ve saygılarŞuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MEGAN View PostSevgili abidin ,uzun bir aradan sonra seni yeniden gorebilmek çok guzel ,yeniden aramıza hoş geldin .Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View Postsevgili abidin cee diyip kaçıyorsun ama olmaz kikal ve yaz lütfen
sevgi ve saygılarNe kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ABIDINMAYDA View PostHaklısınız İyimser...Ama inanın eskisi gibi artık pc başında olamıyorum...İlginize gerçekten teşekkürler...
saygı ve sevgilerimle.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
Yorum