Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeniden Merhabalar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

yeni üye oldum ve bir konuda yardımınızı rica ediyorum yeni konu nasıl başlatılıyo acaba? siteyi inceledim ama gözden kaçırdım sanırım, yardımcı olursanız sevinirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ezgi köse View Post
      yeni üye oldum ve bir konuda yardımınızı rica ediyorum yeni konu nasıl başlatılıyo acaba? siteyi inceledim ama gözden kaçırdım sanırım, yardımcı olursanız sevinirim
      Aramıza hoş geldin .

Açacagın başlık hangi konuyla alakalıysa oraya tıkla ,açılan sayfada sol tarafta yeni konu aç butonu var ,ona tıklayıp onune gelen sayfadan duşuncelerini yazıp konu açabilirsin .
      ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ABIDINMAYDA View Post
        Tüm Dostlarıma yakın ilgi ve alakaları için gerçekten teşekkür ediyorum...Tüm Hoşgeldin karşılamaları için hoşbuldum diyorum ve herkese ister tanıdık olsun isterse olmasın fark etmez, herzaman ki gibi en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum...
        sevgili abidin cee diyip kaçıyorsun ama olmaz ki kal ve yaz lütfen

sevgi ve saygılar
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEGAN View Post
          Sevgili abidin ,uzun bir aradan sonra seni yeniden gorebilmek çok guzel ,yeniden aramıza hoş geldin .
          Çok teşekkür ediyorum Sevgili Megan...Benim için de sevindirici gerçekten, burada olmak...
          Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşıdakinin anladığı kadardır.(Mevlana)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
            sevgili abidin cee diyip kaçıyorsun ama olmaz ki kal ve yaz lütfen

sevgi ve saygılar
            Haklısınız İyimser...Ama inanın eskisi gibi artık pc başında olamıyorum...İlginize gerçekten teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
              Merhaba Abidin hoşgeldin tekrar, nasılsın?
              Teşekkür ediyorum Sevgili Omen hoşbulduk, iyi olmaya gayret ediyorum Efendim...Sevgilerimle...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ABIDINMAYDA View Post
                Haklısınız İyimser...Ama inanın eskisi gibi artık pc başında olamıyorum...İlginize gerçekten teşekkürler...
                Tamam o zaman naapalım... aslında iyi yapıyorsun.
                saygı ve sevgilerimle.
                Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
                X