Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• selam

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. profilime resmimi koymak istiyorum ama yüklediğim halde olmuyor neden? yardımcı olabiirmisinz

Öncelikle hoşgeldin...olması lazım yahu denemeye devam et...

Yorum

hem olmadı çok da mühim olmasa gerek değil mi=) resme göre değerlendirilme söz konusu olamaz herhalde=)

Yorum

ondan değil yahu resimsiz olmasın diye yapmak istemiştimde neyse yapamıyorum yüklüyorum resmi gösteriyo albümlerde ama profil yapamıyorum neyse yapmasamda olur uğraşamayacağım, bu arada hoşbulduk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acacallis View Post
          ondan değil yahu resimsiz olmasın diye yapmak istemiştimde neyse yapamıyorum yüklüyorum resmi gösteriyo albümlerde ama profil yapamıyorum neyse yapmasamda olur uğraşamayacağım, bu arada hoşbulduk

olur olur...seni buralara hangi rüzgar attı anlatmak ister misin=)

Yorum

hoş geldin
            Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

hoşgeldin.

Yorum

hoşgeldinn öncelikle...
                bildirimleriniz e gir tıkla sol da avatarı değiştire gir değişir...

Yorum

hoşbulduk arkadaşlar ben daha önce de buraya üyeydim 2008de falan daha sonra baya bi ara verdim ve yeni bi üyelik almak zorunda kaldım unuttuğum için zaten portalda biraz değişmiş o zamandan beri...

Yorum

hoş geldin (:.......
                    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

hoşgeldin

Yorum

yaptım arkadaşlar teşekkür ederm yardımınız için. tekrar hoşbulduk

Yorum

fotograftaki sensen problemin sosyal fobi mi? ağacın arkasından çık görüyoruz seni:tinysmile_tongue_t:

Yorum

hayır o ben değildim benim çektiğim bi fotoğraftı şuan benm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acacallis View Post
                              hayır o ben değildim benim çektiğim bi fotoğraftı şuan benm
                              sırtın mı ağrıyo? burada delileri tedavi ediyorlar sen çok yanlış gelmişsin. çaktırmadan kaç git buradan.:103:

Yorum

İşleniyor...
                              X