Duyuru

Collapse
No announcement yet.

selam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Yorum

hoş geldin
      Her insan bir ağaca benzer.
      Kimi meyve verir, kimi gölge, kimi koku…
      Bütün ağaçlar meyve vermez.
      Odun olarak yakılan ağaçlar da var.
      Aslında, “herkes kendi hayatını yaşar bir ağaç gibi…

Yorum

tmm işte doğru yere gelmişim ben psikolojik danışmanlık okuyorum arkadaşlar.

Yorum

evet doğru kişiler bizleriz sorunlarını bize anlatabilirsin evet seni dinliyoruz

Yorum

evet. Okulda okulun dışında rehabilitasyon merkezlerinde, adliyelerde, askeriyelerde vs. ve özel bir kuruma bağlı olarak danışmanlık hizmetide verebiliyoruz. Ben şahsen Aile terapisi üzerinde yüksek lisans düşünüyorum. Daha sonra bir danışmanlık merkezi açmak niyetim var.

Yorum

Amin. Teşekkür ederim.

Yorum

İsteyerek seçtim zaten bu mesleği. Bana çok şey katacağını düşündüğüm ve insanlarla iletişimim iyi olduğu için. İnsanla çalışmak daha iyisi varmı?

Yorum

Sen okulu bitirince deli dokturunun düşük modeli gibi birşey olacaksın herhalde.Sana şunu sormak istiyorum deli değilim ama insanlardan sürekli kaçıyorum veya tolum içine alkolsüz olarak çıkamıyorum eğer alkol almasam o gün içersinde intear etmeyi düşünürüm.Benim bir baytara gözükmem lazım.Hayvan piskoloji diye birşey varmı.Ha insan piskiyatırına gitmeyi düşündüm seans başı 100 lira arası o paraya 70lik iskoç viski içerim be.Deli doktoru hanımefendi böyle ücretlendirmelerle insanın piskolojisi daha çok bozulur.Herkez zaten yalanlar üstünde yaşıyor.Ve siz onlara duymak istediği yalanları söyleyip para kazanıyosunuz.Kapital sömürge işte budur.Sizde onlardanız okullu bitirince salaklar sayesinde jipe binip villada oturacaksınız.Vay be arkadaş 21 yylın en büyük oyunu bu işte kişilik bozukluğu tamamen bir yalan bu dünya kişiliksiz insanlar istiyor.Okulda işte evde akraba ziyaretlerinde farklı jargonlara girip duruyoruz.Bu dünya bir maskeli balo ama kostümlerimizi sistem seçer.Yani akli denge aslında bir kusurdur deli dokturu hanımefendi.
                  Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okan2 View Post
                    Sen okulu bitirince deli dokturunun düşük modeli gibi birşey olacaksın herhalde.Sana şunu sormak istiyorum deli değilim ama insanlardan sürekli kaçıyorum veya tolum içine alkolsüz olarak çıkamıyorum eğer alkol almasam o gün içersinde intear etmeyi düşünürüm.Benim bir baytara gözükmem lazım.Hayvan piskoloji diye birşey varmı.Ha insan piskiyatırına gitmeyi düşündüm seans başı 100 lira arası o paraya 70lik iskoç viski içerim be.Deli doktoru hanımefendi böyle ücretlendirmelerle insanın piskolojisi daha çok bozulur.Herkez zaten yalanlar üstünde yaşıyor.Ve siz onlara duymak istediği yalanları söyleyip para kazanıyosunuz.Kapital sömürge işte budur.Sizde onlardanız okullu bitirince salaklar sayesinde jipe binip villada oturacaksınız.Vay be arkadaş 21 yylın en büyük oyunu bu işte kişilik bozukluğu tamamen bir yalan bu dünya kişiliksiz insanlar istiyor.Okulda işte evde akraba ziyaretlerinde farklı jargonlara girip duruyoruz.Bu dünya bir maskeli balo ama kostümlerimizi sistem seçer.Yani akli denge aslında bir kusurdur deli dokturu hanımefendi.
                    senin sorunun akli denge bozukluğu değil. Kötü bir dönemden geçiyorsun anladığım kadarıyla. Biz kimseye yalan söylemiyoruz aksine gerçekleri gösteriyoruz. İntihar etmeyi düşünürüm diyosun inançsız birisin o zaman. Ayrıca gerçekten psikolojoga gittiysen psikologun fazla konuşmadığını sadece dinlediğini görürsün. Sizin ihtiyacınız olan yol gösterilmesi değil dinlenmek ve biraz farklı bakış açısı kazanmak.

Yorum

Benim mesleğimi bana mı öğretiyorsun. İntihar etmeyi düşünmek inançlarını yitirdiğini gösterir.

Yorum

İnanç deyince aklınıza sadece din gelmemeli...

Yorum

hoş geldiniz ..
                          hızlı bir giriş olmuş.
                          hadi hayırlısı bakalım ..
                          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tek hece
                            Başka neler gelebilir herkesin bakıç açısı farklıdır elbet
                            İnanç insanın gönülden ve fikiren bağlı bulunduğu bütün düşünceler olabilir. Mesela 'Ailem beni çok sever' 'Sevgilim beni asla aldatmaz' 'Bizim ilişkimiz hep sürecek.' bunlarda birer inançtır. İnsan eğer bir inanca derinden bağlıysa o inanç zarar gördüğünde hayata tutunmakta zorluk çekebilir. İnancın içine dinde giriyor evet ama o da bi fikirdir tıpkı verdiğim örnekler gibi. Öteki dünyaya inancını yitiren biride çok kolay intiharı düşünebilir. Ama inanç diyince aklınıza sadece bu gelmesin.

Yorum

evet dediğin gibi...

Yorum

İşleniyor...
                              X