Duyuru
Collapse
No announcement yet.
selam
Collapse
X
-
evet. Okulda okulun dışında rehabilitasyon merkezlerinde, adliyelerde, askeriyelerde vs. ve özel bir kuruma bağlı olarak danışmanlık hizmetide verebiliyoruz. Ben şahsen Aile terapisi üzerinde yüksek lisans düşünüyorum. Daha sonra bir danışmanlık merkezi açmak niyetim var.
Yorum
-
Sen okulu bitirince deli dokturunun düşük modeli gibi birşey olacaksın herhalde.Sana şunu sormak istiyorum deli değilim ama insanlardan sürekli kaçıyorum veya tolum içine alkolsüz olarak çıkamıyorum eğer alkol almasam o gün içersinde intear etmeyi düşünürüm.Benim bir baytara gözükmem lazım.Hayvan piskoloji diye birşey varmı.Ha insan piskiyatırına gitmeyi düşündüm seans başı 100 lira arası o paraya 70lik iskoç viski içerim be.Deli doktoru hanımefendi böyle ücretlendirmelerle insanın piskolojisi daha çok bozulur.Herkez zaten yalanlar üstünde yaşıyor.Ve siz onlara duymak istediği yalanları söyleyip para kazanıyosunuz.Kapital sömürge işte budur.Sizde onlardanız okullu bitirince salaklar sayesinde jipe binip villada oturacaksınız.Vay be arkadaş 21 yylın en büyük oyunu bu işte kişilik bozukluğu tamamen bir yalan bu dünya kişiliksiz insanlar istiyor.Okulda işte evde akraba ziyaretlerinde farklı jargonlara girip duruyoruz.Bu dünya bir maskeli balo ama kostümlerimizi sistem seçer.Yani akli denge aslında bir kusurdur deli dokturu hanımefendi.Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: okan2 View PostSen okulu bitirince deli dokturunun düşük modeli gibi birşey olacaksın herhalde.Sana şunu sormak istiyorum deli değilim ama insanlardan sürekli kaçıyorum veya tolum içine alkolsüz olarak çıkamıyorum eğer alkol almasam o gün içersinde intear etmeyi düşünürüm.Benim bir baytara gözükmem lazım.Hayvan piskoloji diye birşey varmı.Ha insan piskiyatırına gitmeyi düşündüm seans başı 100 lira arası o paraya 70lik iskoç viski içerim be.Deli doktoru hanımefendi böyle ücretlendirmelerle insanın piskolojisi daha çok bozulur.Herkez zaten yalanlar üstünde yaşıyor.Ve siz onlara duymak istediği yalanları söyleyip para kazanıyosunuz.Kapital sömürge işte budur.Sizde onlardanız okullu bitirince salaklar sayesinde jipe binip villada oturacaksınız.Vay be arkadaş 21 yylın en büyük oyunu bu işte kişilik bozukluğu tamamen bir yalan bu dünya kişiliksiz insanlar istiyor.Okulda işte evde akraba ziyaretlerinde farklı jargonlara girip duruyoruz.Bu dünya bir maskeli balo ama kostümlerimizi sistem seçer.Yani akli denge aslında bir kusurdur deli dokturu hanımefendi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tek heceBaşka neler gelebilir herkesin bakıç açısı farklıdır elbet
Yorum
Yorum