Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selaam (:

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Selaam (:

Öncelikle Merhabalar (:
    Ben Naz. 15 yaşındayım. Eskişehirliyim. Genellikle yabancı müzik dinlerim. Herhangibir bağımlılığım yok sigara,alkol gibi.Toplumun tuhaf ama bir o kadar da normal bir üyesiyim
    Siteyi uzun zamandır takip ediyordum. Eğitimimi psikoloji alanında düşündüğüm için buradayım. Psikoloji benim hayatım diyebilirim. Umarım aranızda daha çok şey öğreneceğim psikoloji hakkında...
    Konunun sonunda isimlerinizi yazarsanız sevinirim. Öğrenmek isterim hemen (:

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

merhaba naz , bende yeni bir üyeyim ama yine de aramıza hoşgeldin ben garez

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
      Merhaba hoşgeldiniz,
      burada kimse kolay kolay ismini kullanaz, zaten herkes birbirine üye adıyla hitap ediyor,
      Sınıfta değiliz ki hemen isimlerimizi öğrenelim (:
      İlginç bir deneyim olacak burada bulunmak benim için öyleyse. İlk defa bir sitede kimsenin ismini bilmeden bulunacağım.
      Teşekkür ederim (:

Orjinal yazı sahibi: Garez View Post
      merhaba naz , bende yeni bir üyeyim ama yine de aramıza hoşgeldin ben garez
      Teşekkür ederim garez (:

Yorum

merhaba naz bende Ispanak zamanla beni tanırsın sessiz sakin kendi halinde bir üyeyim birde maydanoz vardı ama o kalıcı olmadı burda gitti bi ben varım yeşillik olarak

Yorum

Hoşgeldin Naz =)
          Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın...

Yorum

meraba (; meraba.png
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
              merhaba naz bende Ispanak zamanla beni tanırsın sessiz sakin kendi halinde bir üyeyim birde maydanoz vardı ama o kalıcı olmadı burda gitti bi ben varım yeşillik olarak
              Yeşillikleri severim Ispanağı pek sevmem ama sevdirebilirsin belki Teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: Aslım View Post
              Hoşgeldin Naz =)
              Teşekkür ederiiim

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
              meraba (; [ATTACH=CONFIG]853[/ATTACH]
              Teşekkür ederimm (:

Yorum

hoş geldin...
                Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

psikolojiye ilgili bir insan olarak seni aramızda görmekten çok mutlu oldum ege psikoloji sınıf listesinin başında ismini görür gibiyim şimdiden..
                  ha bu arada ismimizi sormuşsun adım Yuşa ve çok memnun oldum Naz .
                  hoşgeldin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Post
                    hoş geldin...
                    teşekkür ederim (:

Orjinal yazı sahibi: zealist View Post
                    psikolojiye ilgili bir insan olarak seni aramızda görmekten çok mutlu oldum ege psikoloji sınıf listesinin başında ismini görür gibiyim şimdiden..
                    hoşgeldin
                    Mesajına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Tekrar tekrar okudum desem yeridir çünkü gerçekten öyle kalbim pır pır etmeye başladı. Umarım gerçekten öyle olur. Tek isteğim bu. Teşekkür ederim Yuşa

Yorum

[QUOTE=zealist;239526]psikolojiye ilgili bir insan olarak seni aramızda görmekten çok mutlu oldum ege psikoloji sınıf listesinin başında ismini görür gibiyim şimdiden..
                      hoşgeldin [/QUOTE

herkeste rastlayamayacağımız güzel bir isim
                      akılda kalıcı. yuşa

Yorum

aramıza hoşgeldin naz,ben mavi
                        :10:

Yorum

Mesajına o kadar çok sevindim ki anlatamam. Tekrar tekrar okudum desem yeridir çünkü gerçekten öyle kalbim pır pır etmeye başladı. Umarım gerçekten öyle olur. Tek isteğim bu. Teşekkür ederim Yuşa
                          bu heyecanını yıllarca devam ettirirsin umarım sonra havamızı atarız buradan ,forumdan küçük bir arkadaşımız psikolog oldu diye tekrardan memnun oldum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Post
                            hoşgeldin
                            herkeste rastlayamayacağımız güzel bir isim
                            akılda kalıcı. yuşa
                            Bir de çocukluk yıllarında bu isim yüzünden neler çektiğimi bir bilseniz o kadar cazip olmadığını anlarsınız sanırım

Yorum

Bir de çocukluk yıllarında bu isim yüzünden neler çektiğimi bir bilseniz o kadar cazip olmadığını anlarsınız sanırım
                              ben de adımdan çok çekmiştim. çok dalga geçilirdi.
                              köyde büyüdüm üstelik
                              onca ayşe fatmanın içinde...
                              zordur bilirim))

Yorum

İşleniyor...
                              X