Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhaba:)

merhaba herkese ben merve yeni üyeyim dertlerimle bol bol sıkacağım sizleri herkese sevgiler..

merhaba.
    umarim dertlerine cozum bulabilirsin burada

Yorum

hoşgeldin merve, burda herkesin dertleri var, sıkarmısın, sıkılır mısın bilemiyorum
      Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

hoşbulduk çok teşekkürler=) sıkılmam dinlemeyi severim

Yorum

hoşgeldin ben de nevrozum)9

Yorum

Burada dertte var, sıkıntıda. En önemlisi moral ve destek var. Hoşgeldin.
            Follow the white rabbit

Yorum

merve benim yiğenimde ismi merve ne zaman" ay merve ne kadar sıkıcısın desem ağlar) " sende sakın öyle olma gir konulara çekinmeden yorum yaz.belki bizler gibi kendinden parçalar yakalamaya çalışabilirsin.
              dertsiz günler geçirmen dilekleriyle hoşgeldin.
              Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

hoşgeldin evladım..sanırım gencsin..tecrubelerimizle sana yardım edecegimizden kuskun olmasın..

Yorum

hoşbulduk aslında üye olurken direk aklıma geldiği için ama biraz öyle hissediyorum da tabi..

Yorum

mrb.. (:

benimde adım merve

adaşlarımla karşılaşmaktan pek hoşlanmam aslında ama malum isim merve olunca alışmak gerekiyo=)

hoşgeldin (:
                    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

çok teşekkürler herkese ben de aynı şekilde sizler için elimden geleni yaparım=)
                      adaşlarımı severim=)hoşbulduk=)

Yorum

hoşgeldiniz.
                        bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İşleniyor...
                        X