neyle sarmalanmayı tercih edersin alüminyum folyo iyimi .p .)
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hello kitty !
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostGünün en güzel mesajı. Gülerken oturduğum yerden düşüyordum az kalsın.
(hala gülüyorum)"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostOrtam sakin ve huzurlu. Nerden çıkardın gergin olma durumunu?
daha önce açılmış, konuşulmuş, bazıları bitmiş,bazıları devam eden konulardan yola çıkıp genel hakkında yorum yaptım.
her yerde olduğu gibi burda da birbirini anlayan, yardımcı olmaya çalışan, eğlenen insanlar ve anlayışsız davranan, patlamaya hazır bomba gibi dolaşanlar var..
bu doğal pek tabi..psikoloji üzerine konuşurken zaten günlük hayatta yeterince geriliyoruz...
kaldı ki şu var, isteyen istediği kadar gerilsin umurumda olmaz öylesine söylenmiş bir cümleydi-forumdaki bir çoğu gibi...
bu açıklamayı yapıyor olmam bile ironik ya neyse ben yine gülümsüyorum =).aslında iyi biriyim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hypnose View Postbu konu adına değil...
daha önce açılmış, konuşulmuş, bazıları bitmiş,bazıları devam eden konulardan yola çıkıp genel hakkında yorum yaptım.
her yerde olduğu gibi burda da birbirini anlayan, yardımcı olmaya çalışan, eğlenen insanlar ve anlayışsız davranan, patlamaya hazır bomba gibi dolaşanlar var..
bu doğal pek tabi..psikoloji üzerine konuşurken zaten günlük hayatta yeterince geriliyoruz...
kaldı ki şu var, isteyen istediği kadar gerilsin umurumda olmaz öylesine söylenmiş bir cümleydi-forumdaki bir çoğu gibi...
bu açıklamayı yapıyor olmam bile ironik ya neyse ben yine gülümsüyorum =)
kendi sorunun yok olmuş. Sihirli bir yer. Kelimelerin çok güçlü olduğu bir forum.Follow the white rabbit
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Robinadamın yada bayanın biri hello kitty demiş bi allahın kuluda ne demek istedin bişey anlamadık dememiş:43: rumuzunuzu falan hepsini anladıkta hello kitty de ne burası amerikamı:17:
daha öncede başlık olarak bunun aynısı yazan olmuştu.
gene ben açıklamıştım.dejavu oldum şimdi
Yorum
Yorum