Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: eSonra
    Ne demek istediğini gayet iyi anladım. Ama sen anlamadın veya anlamamazlıktan gelerek iyi akşamlar dedin ve konuyu kapattın.

Yaklaşımına dikkat ederek düşüncelerini aktarabilirsin tabiki dedim.
    Senin için özetledim arkadaşım.

Hoşça kal.
    yaklaşımıma dikkat etmedigim senin düşüncen daha dogrusu kuruntun.

yine de neyin yanlış neyin dogru oldugunu ısrarla soylemene kızmıyorum. ama mümkünse genel olarak foruma dogru ve yanlısları anlat. dinleyen dinlesin seni, ozel olarak kişilere bulasıp vaaz verme.

Yorum

eee hani konuyu kapatmıştık.

birgün sende büyüyeceksin...
      liseli gibi yazmaya basladın. insan boyledir malesef. ne kadar olgun bir görüntü verse de, yine duygularına yenilebiliyor.

Yorum

güzellll....
        ben daha liseye başlamadım.

ve bahsettiğin duygular farklı bir boyut. Bu konu düşünce yapısıyla alakalıdır. Yani algılar.
        yıldızlar insanlara benzemez. neyse
        kabul ediyorum konu çok uzadı. ve sıkıldım.
        meydan senin.

Evet kaçıyorum. yenildim. laflarının altında kaldım.
        (bu hayırlı ayda insanları mutlu etmek kadar güzel birşey yok.)
        tipik endişeli insan davranışı. zor durumda kaldıgını goruyor ve altta kalmamalıyım dusuncesiyle hareket ediyor. çeşitli cevaplar yazıyor. mesajını uzatıyor. çunku bir turlu iyi bir karsılık verdigine ikna olmuyor beyni. bir kaç bilindik laf atmayla mesajını gondermek durumunda kalıyor. orjinal birşey yazamaz, çunku endişeli bir beyin bunu yapamaz. boyle durumlarda iyi biriyseniz karsı tarafa artık yuklenmemeniz gerektigine karar verirsiniz. bundan dolayı kendisine onunla aynı tarzda saldırı nitelikli cumleler yazmayacagım..

Yorum

bu seferde sen söylediklerinle çeliştin ama neyse...
          bu arada tırnaklarını yemeyi bırak. korkma artık yazmayacam.
          şunuda ekleyeyim bahsettiğin gibi böyle durumlarda iyi bir insan değilim gördüğün gibi. çok endişeliyim. çünkü şimdi bu yazıları okuyan forum sakinleri haa haaaaa haaaaa esonra lafın altında kaldı diyecekler. eee ben detirtirmiyim hiç
          canım arkadaşım kendinle çelişme.

İyi geceler ve tatlı rüyalar. tabi uyuyabilirsen.
          benim çok uykum geldi.
          ama benden tavsiye. birine sinirlendiğinde hemen galaksiyi düşün. yıldızları. Zamanı. Sonrada benim gibi aptal insanların senin bildiklerini asla bilmediklerini düşün. Ve kendini tatmin et ve sinirini yen
          seni daha akıllı ve olgun diye tahmin ediyordum. bir kaç onceki tarihlerde yazılmıs mesajına bakarak. ama yine de akıllı birisin, sadece sandıgımdan daha daha az. uyuyamazsın vb. cumlelerine sen de hak verirsin ki karşılık vermeme gerek yok. iyi geceler.

Yorum

az önce yazdığın cümle ve son yazdığın.
            Beynin yeterli bir cevap vermedin VV_Cephei hadiiiiiiii atağa geç çabuk dedi. Ve sen kendine yenik düştün.

Devam edeceksek söylede sazlarımızı alalım atışmaya müzik eşliğinde devam edelim.
            benim cümlelerimi tekrarlıyorsun. bu etik mi sence. etik olsa bile şık olmamalı değil mi. çok uykun geldigini soylediginde sana kısa bir cevap vererek ugurlamak istedim. karsılık verme gereksinimi duymaman için. buna ragmen yine de hala kendini iyi hissetmiyorsun ve çok uykun olmana ragmen gidemiyorsun. bosuna ugrasmamanı tavsiye ederim, zira sözkonusu ruh halini bu saatten sonra daha da kötülestirmekten baska bir ise yaramaz bu. üzgünüm uykuna engel oldugum için. istersen özür de dileyebilirim. kimsenin uykusuna engel olmak istemem.

Yorum

Az önce benim yazdığım --> İyi geceler ve tatlı rüyalar. tabi uyuyabilirsen.
              Şimdi senin yzdığın --> zira sözkonusu ruh halini bu saatten sonra daha da kötülestirmekten baska bir ise yaramaz bu. üzgünüm uykuna engel oldugum için.

Şimdiki açıklaman : benim cümlelerimi tekrarlıyorsun.

2 konu önce yazdığın --> boyle durumlarda iyi biriyseniz karsı tarafa artık yuklenmemeniz gerektigine karar verirsiniz. bundan dolayı kendisine onunla aynı tarzda saldırı nitelikli cumleler yazmayacagım..

şu ubuntum kurulsun uyuyacam sana değil ona takıldım.
              ama senden çok sıkıldım. kendine iyi bak. yine gökyüzüyle uğraşan insanları severim. genelde karşılıksız aşklar sonrası bu duruma gelirler ve dünya bir bilim adamı kazanma şansına sahip olur. Ama daha çok çalışman gerekiyor.
              ciddi olamazsın. mesajları inceleyip kim kimin cümlelerini kullanmış onu mu göstermeye calıstın. gülmek isterdim ama bu daha çok trajik bir durum. uzuldum sana. uykusuz uykusuz neler yapmana neden oluyormusum. eger rahat bir dusunce işleyişine sahip olmazsan, daha çok sıkıntılı durumlar yasayacaksın malesef. bir de mesajının sonunda belirttigin tarzda saldırı tarzındaki cumlelerinden vazgecsen artık. tamam rahatım diyorsun ama bu sekilde davranarak, endişeli olmadıgın izlenimini vermen mumkun olamaz. tamam tamam bir şey kuruyorsun ve onu bekliyorsun, peki, daha fazla bekletmez umarım. uykusuzluk güzel değil.

Yorum

tırnaklarımı yiye yie tırnak kalmadı. Endişe işte.
                şimdi yazını okuduğum zamanda heyecandan çok sıkıştım.
                İyi geceler. Sen büyüksün üstad.
                ben büyük oldugumu soylemedim. neyse ki soylediklerimi dusunup kısa bir mesaj yazmıssın. iyi geceler.

Yorum

nickimden nefret ediyorum. bu ne ya. öneri istemistim guya. bir insanın psikolojisi soz konusu. kimse yardım etmiyor. iyiliksever bir forum degil burası. depresyon seviyem yukseliyor. allahım güç ver.

Yorum

Psikopat_ nasıl?

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                      Psikopat_ nasıl?
                      yok o zaman herkes benden korkar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VV_Cephei View Post
                        yok o zaman herkes benden korkar.
                        Hmm... Ben seninle tamamen örtüşen bir nick diye düşünmüştüm. Beğenmediysen yapacak bir şey yok :/

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

)) hoşgeldin arkadaşım... eSonra ile uzunca bi diyalog... şimdi de hurri ile mi başlıyor ne? Bu ilginç nickini neden böyle seçtiğini ve (varsa) anlamını söyleyebilirsen, biz de bu duruma göre belki sana nick tavsiye edebiliriz...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                            )) hoşgeldin arkadaşım... eSonra ile uzunca bi diyalog... şimdi de hurri ile mi başlıyor ne? Bu ilginç nickini neden böyle seçtiğini ve (varsa) anlamını söyleyebilirsen, biz de bu duruma göre belki sana nick tavsiye edebiliriz...
                            hb. imzamda anlamı var. sizden yardım gelecegi yok. ben mod arkadasımıza mesaj attım. yeni nickimle yakında forumdayım.

Yorum

kendime yeni uyelik alcam, mod arkadaslarımız sanırım gezegenler arası ucus denemeleri yapıyorlar. çok mesguller.

Yorum

Hoşgeldiniz
                                Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

İşleniyor...
                                X