Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aleko diyorlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aleko diyorlar

Merhaba abiler ablalar kardeşler arkadaşlar. adım Ali Eren daha yeni üye oldum.lise öğrencisi biraz sosyal biraz da bilgisayar asosyali karmaşık bir gencim Lakap olarak aleko diyorlar bana (Rum yada kıbrıs'lı değilim aslen malatyalıyım.) internet üzerinde amatör radyo programı reelde ise yaklaşık 10 senedir tiyatro oynuyorum Şimdilik aklıma gelenler bu kadar hepinizle tanıştığıma memnun oldum unutmadan radyo programımın adı "Platonik Şizofreni" (Kesinlikle dalga geçmek için koymadım arkadaşlarım bana şizofreni de diyorlar )tekrar memnun oldum okuduğunuz için teşekkür ederim
    aLeKo.

memnun olduk ali eren .

ama şizofren değilsen bu lakabı neden kabulleniyorsun onuda anlamıyorum iyi bişey değil ki şizofreni kaldı ki deli olmakta bir hastalık sana deli deseler onuda benimsermisin ?

özgeçmişini okuduk gayet etkileyici birde sosyal mesaj versen diyorum burası psikoloji sitesi belki faydalanacak kişiler vardır.

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

sosyal mesajı yazmayı seven bir milletiz ne de olsa(SAdece) Hoşgeldin aleko
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
        memnun olduk ali eren .

ama şizofren değilsen bu lakabı neden kabulleniyorsun onuda anlamıyorum iyi bişey değil ki şizofreni kaldı ki deli olmakta bir hastalık sana deli deseler onuda benimsermisin ?

özgeçmişini okuduk gayet etkileyici birde sosyal mesaj versen diyorum burası psikoloji sitesi belki faydalanacak kişiler vardır.
        O Zaman Eğitim şart sosyal mesajını verelim :P lakabı kabullenmek değil aslında benimki biraz radyo programının ismi çıksın diye yapılmış olabilir tamamen arkadaşlarımın fikriydi Yani umarım kötü karşılamazsınız :/
        aLeKo.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aleko View Post
          O Zaman Eğitim şart sosyal mesajını verelim :P lakabı kabullenmek değil aslında benimki biraz radyo programının ismi çıksın diye yapılmış olabilir tamamen arkadaşlarımın fikriydi Yani umarım kötü karşılamazsınız :/
          bizim için hava hoş Ali Eren ama son zamanlarda forumda sıkça karşımıza çıkan bir tartışma var gençler arasında şizofren olmak, depresyonda olmak vesair kafa hastalıklarında olduğunu çevresine kabul ettirmek modaymış seni tenzih ederim ama tükürim böyle modaya bu foruma üye oldun konulara bir göz gezdir sosyal fobili olan depresyonda olan şizofreni olan neler çekiyor bir anla çevrende ki radyo programına bu ismi verenlerede anlat istersen en güzel sosyal mesajı böyle verebilirsin..
          hoşgeldin .

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

bizim için hava hoş Ali Eren ama son zamanlarda forumda sıkça karşımıza çıkan bir tartışma var gençler arasında şizofren olmak, depresyonda olmak vesair kafa hastalıklarında olduğunu çevresine kabul ettirmek modaymış seni tenzih ederim ama tükürim böyle modaya bu foruma üye oldun konulara bir göz gezdir sosyal fobili olan depresyonda olan şizofreni olan neler çekiyor bir anla çevrende ki radyo programına bu ismi verenlerede anlat istersen en güzel sosyal mesajı böyle verebilirsin..
            hoşgeldin .
            Anladım Bu konu üstüne çok dikkatli olacağıma dair söz veriyorum insanların hastalıklarını yaşadıklarını sonuç olarak onları kırmadan konu etmek ve onlara yararı olacak şekilde anlatmak gerekiyor ben bunun böyle olduğunu bilseydim baştan izin vermezdim şimdiden özür dilerim hemen düzelteceğim sizlerde göreceksiniz inşallah şahsım adına özür dilerim tekrar.
            aLeKo.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aleko View Post
              Anladım Bu konu üstüne çok dikkatli olacağıma dair söz veriyorum insanların hastalıklarını yaşadıklarını sonuç olarak onları kırmadan konu etmek ve onlara yararı olacak şekilde anlatmak gerekiyor ben bunun böyle olduğunu bilseydim baştan izin vermezdim şimdiden özür dilerim hemen düzelteceğim sizlerde göreceksiniz inşallah şahsım adına özür dilerim tekrar.
              duyarlılığın için teşekkürler

KuzuZade

Yorum

duyarlılığın için teşekkürler
                Uyardığın için ben teşekkür ederim hiç bir zaman insanlara dair bilmediğim şeyleri yapmadım onları rencide etmek kırmak istemiyorum hemen bu akşam programın adı değişecek o kadar.! çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için dinleyicinin eğlendiği konu bir diğer insanı üzüyorsa başlarım öyle programa
                aLeKo.

Yorum

İşleniyor...
                X