Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lacrymosa.
    adlı üyemiz Merhaba. konusunu başlattı

Merhaba.

Siteyi yeni keşfettim, güzel ve yararlı bi' yer olduğunu düşünüyorum bende üye olayım dedim işte.
    Herkese şimdiden merhaba, iyi günler..

• Lacrymosa.
    replied
    Teşekkür ederim, tavsiyene uymaya çalışacağım. ^^

Leave a comment:

• istemsizhareket
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
    Siteyi yeni keşfettim, güzel ve yararlı bi' yer olduğunu düşünüyorum bende üye olayım dedim işte.
    Herkese şimdiden merhaba, iyi günler..
    hoşgeldin , umarım hayal kırıklığına uğramazsın, sana bir ip ucu vereyim: şu "öfff çok sıkıldımmmm" veya "niye benim bir sevgilim yokkkk" tarzı ve sanki klavyedeki o harf takılı kalmışcasına son harfi 5-6 kez yazılmış iletilerden uzak dur

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
    yok iyileşeceğim ben
    Tamam o zaman. ^^

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Tabii ki kendinize ''Hasta olduğumu biliyorum, bunu yenebilirim'' demek güzel bişey. Ama ''Ben hastayım, geçmiycek bu hastalığım ölene kadar hasta yaşayacağım'' demek kötü bişey. Bunu söylemeye çalışmıştım. ^^

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Kendinize hasta demek pekte güzel bişey değil bence, geçmiş olsun.

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
    evet güzeldi, ama kısa özeleştiri, yaptığın davranışların açıklamasını yapınca anlamı kayboluyor, yani sihir bozuluyor. bence
    değil mi ama özelden yazmalıydım

OKB var mazur görün oluyor arada bir

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
    o mesajdan bir çok anlam çıkarılabilir tebrik ederim sen o bir çok anlamdan en basitini çıkardın ... kelimelerin insan psikolojisine etkileri büyüktür bu yüzden bu sitede özellikle kullandığım kelimelere dikkat ederim herkes bu farkındalığı gösterse belkide buraya gelen insanların terapi görmeye ihtiyacı kalmayacak yada ilaç kullanma ihtiyacı duymayacak...
    özellikle o kelimeleri seçtim çünkü yeni gelen bir insanın samimiyetimizi görmesini sağlamak, onore etmek, egosunu okşamak, değer verildiğini görmesini sağlamak amaçlıydı.
    Çok teşekkürler, çok mutlu oldum değer verdiğinizi öğrendiğim için o zaman.

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Orjinal yazı sahibi: osman_b View Post
    ayy 20 yaşında değilmiydi bu izmirli ne engin tecrübesi yaa.gülmekten öldürdün beni beyzade yaa.bu arada senin yaş kaç beyzade???
    o mesajdan bir çok anlam çıkarılabilir tebrik ederim sen o bir çok anlamdan en basitini çıkardın ... kelimelerin insan psikolojisine etkileri büyüktür bu yüzden bu sitede özellikle kullandığım kelimelere dikkat ederim herkes bu farkındalığı gösterse belkide buraya gelen insanların terapi görmeye ihtiyacı kalmayacak yada ilaç kullanma ihtiyacı duymayacak...
    özellikle o kelimeleri seçtim çünkü yeni gelen bir insanın samimiyetimizi görmesini sağlamak, onore etmek, egosunu okşamak, değer verildiğini görmesini sağlamak amaçlıydı.

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Aklıma gelmiyor ki ( Hıh gülmem bi daha tamam.. Falan..

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Tabii, engiiiin -- tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım elimden geldiğince. Teşekkürler.

Leave a comment:

• osman_b
    replied
    ayy 20 yaşında değilmiydi bu izmirli ne engin tecrübesi yaa.gülmekten öldürdün beni beyzade yaa.bu arada senin yaş kaç beyzade???

Leave a comment:

• BeyZade
    replied
    Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View Post
    Olsun, burda olmakta güzeldi diyip kaçarım heralde öyle bişey olursa @BeyZade. Ama olabileceğini düşünmemek daha iyi bence.
    gerçek olabilir olsada şaka tabi genelde göreceksin çözüm odaklı üyelerimizin bir çoğu ama arada bi kaç tane karamsar üye bir kaçtanede olumsuz odaklanmış üyemizde yok değil ... senden hayatla ilgili engin tecrübelerini paylaşmanı bekliyoruz bundan sonra ki süreçte

Leave a comment:

• osman_b
    replied
    neden kimse benimle konuşmuo yaaa:12: sıkıldım

Leave a comment:

• Lacrymosa.
    replied
    Dünyada kim tam anlamıyla sağlıklı ki zaten?

Leave a comment:

İşleniyor...
X