Siteyi yeni keşfettim, güzel ve yararlı bi' yer olduğunu düşünüyorum bende üye olayım dedim işte.
Herkese şimdiden merhaba, iyi günler..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba.
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View PostSiteyi yeni keşfettim, güzel ve yararlı bi' yer olduğunu düşünüyorum bende üye olayım dedim işte.
Herkese şimdiden merhaba, iyi günler..
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24yok iyileşeceğim ben
Leave a comment:
-
Tabii ki kendinize ''Hasta olduğumu biliyorum, bunu yenebilirim'' demek güzel bişey. Ama ''Ben hastayım, geçmiycek bu hastalığım ölene kadar hasta yaşayacağım'' demek kötü bişey. Bunu söylemeye çalışmıştım. ^^
Leave a comment:
-
Kendinize hasta demek pekte güzel bişey değil bence, geçmiş olsun.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24evet güzeldi, ama kısa özeleştiri, yaptığın davranışların açıklamasını yapınca anlamı kayboluyor, yani sihir bozuluyor. bence
OKB var mazur görün oluyor arada bir
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Posto mesajdan bir çok anlam çıkarılabilir tebrik ederim sen o bir çok anlamdan en basitini çıkardın ... kelimelerin insan psikolojisine etkileri büyüktür bu yüzden bu sitede özellikle kullandığım kelimelere dikkat ederim herkes bu farkındalığı gösterse belkide buraya gelen insanların terapi görmeye ihtiyacı kalmayacak yada ilaç kullanma ihtiyacı duymayacak...
özellikle o kelimeleri seçtim çünkü yeni gelen bir insanın samimiyetimizi görmesini sağlamak, onore etmek, egosunu okşamak, değer verildiğini görmesini sağlamak amaçlıydı.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: osman_b View Postayy 20 yaşında değilmiydi bu izmirli ne engin tecrübesi yaa.gülmekten öldürdün beni beyzade yaa.bu arada senin yaş kaç beyzade???
özellikle o kelimeleri seçtim çünkü yeni gelen bir insanın samimiyetimizi görmesini sağlamak, onore etmek, egosunu okşamak, değer verildiğini görmesini sağlamak amaçlıydı.
Leave a comment:
-
Tabii, engiiiin -- tecrübelerimi paylaşmaya çalışırım elimden geldiğince. Teşekkürler.
Leave a comment:
-
ayy 20 yaşında değilmiydi bu izmirli ne engin tecrübesi yaa.gülmekten öldürdün beni beyzade yaa.bu arada senin yaş kaç beyzade???
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Lacrymosa. View PostOlsun, burda olmakta güzeldi diyip kaçarım heralde öyle bişey olursa @BeyZade. Ama olabileceğini düşünmemek daha iyi bence.
Leave a comment:
Leave a comment: