Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben de geldim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ben de geldim

merhaba,

major depresyon teşhisiyle başlayan teşhisler silsileme sırasıyla anksiyete ve OKKB eklendi. Şimdi de borderline a doğru gidiyorum sanki... yada hep öyleydim de ne olduğumu yeni idrak etmeye başladım. bu tuhaf hastalıklardan tamamen kurtulur muyum bilmiyorum ama konuşacak ve benim gibi olan birilerine ihtiyacım var. çünkü kimseye kendimi anlatamıyorum

hoşgeldin. burda senden çok var yalnız değilsin yabancılık çekmeyeceğin bir yer.

Yorum

teşekkür ederim. üye olmadan önce de bol bol okuyordum forumu...

Yorum

teşekkür ederim serena... dilerim birbirimize yardımcı oluruz da hep söylenen "normal hayatı" yaşamak nasıl birşeymiş görebilirz belki

Yorum

Hoş geldin seni en iyi anlayanlar burlardan çıkacakdır Çünkü bu tip hastalıkları yaşamayan kesinlikle anlamaz.Bu arada tez şifa bulman dileğiyle Allah yardımcın olsun.
          ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

teşekkür ederim. dilerim en kısa zamanda hepimiz iyileşiriz...

Yorum

Hoşgeldin.Kurtulabilirsin de kurtulamayabilirsin de.Fakir olarak dünyaya gelmiş bir insanın zengin olma şansız ne kadarsa senin de kurtulma şansın o kadar.

Yorum

Hoşgeldin..
                GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

hoşbuldum. haklısın. ama en azından ne olduğumu bilirsem, kendimi biraz da olsa kontrol edebilirim gibi geliyor...

Yorum

hoşgeldin, yeni helen herkese dediğim gibi (belki bazılarınızın canı sıkılacak ama olsun yine de söyleyeyim ben) şu "offf çok sıkıldımmmm" veya "ya herkesin sevgilisi var benim niye yokkkkkk" tarzı, son harfi 5-6 kere yazılmış iletilerden uzak durduğun sürece burada çok iyi vakit geçirirsin
                    GEÇMİŞ, ÖNSÖZDÜR.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post
                      hoşgeldin, yeni helen herkese dediğim gibi (belki bazılarınızın canı sıkılacak ama olsun yine de söyleyeyim ben) şu "offf çok sıkıldımmmm" veya "ya herkesin sevgilisi var benim niye yokkkkkk" tarzı, son harfi 5-6 kere yazılmış iletilerden uzak durduğun sürece burada çok iyi vakit geçirirsin
                      bende aradaşımın dediğine ekleme yapmak istiyorum.Ölme şansınız olsa ölmek istermiydiniz ve bu tarzı konularada girme bu tip yerler böle onular moral bozmakdan başka bişi değil.

O arkadaşlarıda anlıyorum o anki psikolojiyle açıyorlar.

Franz Kafka

Yorum

uyarılar için teşekkür ederim. kendi moralimi bozma becerim üst düzeyde olduğu için diğerleri moralimi pek bozamaz ) bu tip başlıklar daha çok ilgi çekmek için yazılıyor ama bir o kadar itici olduğunun farkında değiller gibi...

Yorum

Ben o ölümle ilgili başlığa girdim herkes ölmek istiyorum yazmıs dedim herkesin anksiyetesi tutmus kaçıyım burdan yoksa istemeden bende öyle bir yorum yapcam.Ertesi gün bakdım herkes yaşamak istiyor

Franz Kafka

Yorum

ölmek isteyen çok da başaran az... en azından ben o kadar cesur değilim

Yorum

Valla arkadaşlar ben herşeyin tamamen sizin elinizde olduğu inancındayım geçenlerde en son bir kriz yaşıyordum ve son krizim oldu vucudum uyuştu kendimi kaybedecekken kendimi şekerli su içinde düzeleceğime inandırdım.vucut uyuşukluğu ve titremeyle beraber zor da olsa kendimi buna inandırdım ve yaptım geçti... aynı şekilde ablam bir hastalık geçirdi felç oldu doktor ona dediki sana bir bardak su verecem ilaç var içinde bunu içince herşeyin bitecek ayağı kalkıp yürüyebileceksin ve gerçekten içti kalktı dolaştı bardakta ki su normal çeşme suyu idi ilaç falanda yoktur.bir iki saat gezdikten sonra tekrar düştü ablam ama felçli değil artık aksayarakta olsa yürüyebiliyor....herşey bizde beyinde bitiyor....
                              Çocuk tertemiz bir sayfa olarak size ALLAH tan hediye dir.Ne yazarsanız ilerde onu okursunuz..!!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X