Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben de geldim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

merhaba hoşgeldin @hkayac
    burada herkez kafadan sorunlu rahat ol

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

hersey beyinde bitiyor haklısın... ama beynıne hükmedemediğin zamanlarda iş zorlaşıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 21tutsak View Post
        Valla arkadaşlar ben herşeyin tamamen sizin elinizde olduğu inancındayım geçenlerde en son bir kriz yaşıyordum ve son krizim oldu vucudum uyuştu kendimi kaybedecekken kendimi şekerli su içinde düzeleceğime inandırdım.vucut uyuşukluğu ve titremeyle beraber zor da olsa kendimi buna inandırdım ve yaptım geçti... aynı şekilde ablam bir hastalık geçirdi felç oldu doktor ona dediki sana bir bardak su verecem ilaç var içinde bunu içince herşeyin bitecek ayağı kalkıp yürüyebileceksin ve gerçekten içti kalktı dolaştı bardakta ki su normal çeşme suyu idi ilaç falanda yoktur.bir iki saat gezdikten sonra tekrar düştü ablam ama felçli değil artık aksayarakta olsa yürüyebiliyor....herşey bizde beyinde bitiyor....
        Bende ex kullandıgım zamanlarda olmadıgında novalgin içiyodum hap ya sonucda o moda girmeye çalışıyodum

Bu arada güldürdün BeyZade
        ‎"Benim yalnızlığım, insanlarla dolu."

Franz Kafka

Yorum

hoşbuldum... sorunlu olmayanın burda işi ne zaten

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
          merhaba hoşgeldin @hkayac
          burada herkez kafadan sorunlu rahat ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: istemsizhareket View Post
            hoşgeldin, yeni helen herkese dediğim gibi (belki bazılarınızın canı sıkılacak ama olsun yine de söyleyeyim ben) şu "offf çok sıkıldımmmm" veya "ya herkesin sevgilisi var benim niye yokkkkkk" tarzı, son harfi 5-6 kere yazılmış iletilerden uzak durduğun sürece burada çok iyi vakit geçirirsin
            Ahaha aynısını bana da söylemişti dün Hoşgeldin keşke hastalığın hakkında bi bilgim olsa ama sadece geçmiş olsun diyebiliyorum :/
            ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

İşleniyor...
            X