Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Valla arkadaşlar ben herşeyin tamamen sizin elinizde olduğu inancındayım geçenlerde en son bir kriz yaşıyordum ve son krizim oldu vucudum uyuştu kendimi kaybedecekken kendimi şekerli su içinde düzeleceğime inandırdım.vucut uyuşukluğu ve titremeyle beraber zor da olsa kendimi buna inandırdım ve yaptım geçti... aynı şekilde ablam bir hastalık geçirdi felç oldu doktor ona dediki sana bir bardak su verecem ilaç var içinde bunu içince herşeyin bitecek ayağı kalkıp yürüyebileceksin ve gerçekten içti kalktı dolaştı bardakta ki su normal çeşme suyu idi ilaç falanda yoktur.bir iki saat gezdikten sonra tekrar düştü ablam ama felçli değil artık aksayarakta olsa yürüyebiliyor....herşey bizde beyinde bitiyor....
Bende ex kullandıgım zamanlarda olmadıgında novalgin içiyodum hap ya sonucda o moda girmeye çalışıyodum
hoşgeldin, yeni helen herkese dediğim gibi (belki bazılarınızın canı sıkılacak ama olsun yine de söyleyeyim ben) şu "offf çok sıkıldımmmm" veya "ya herkesin sevgilisi var benim niye yokkkkkk" tarzı, son harfi 5-6 kere yazılmış iletilerden uzak durduğun sürece burada çok iyi vakit geçirirsin
Ahaha aynısını bana da söylemişti dün Hoşgeldin keşke hastalığın hakkında bi bilgim olsa ama sadece geçmiş olsun diyebiliyorum :/
''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''
Yorum