Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba çaresiz umutsuz hayatıma umut aramaya geldim :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhaba çaresiz umutsuz hayatıma umut aramaya geldim :(

merhaba arkadaşlar nasılsınız?sizlerin arasına katıldığım için çok mutluyum umarım beni anlayan insanlarla fikir alışverişinde bulunabilirim

hoş geldin sefa getirdin...
    İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

anlatırsan belki anlarız....
      İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

hoşgeldin sorunun tam olarak nedir? biraz bahseder misin?

Yorum

hoşbuldum arkadaşlar.benim sorunum hipokondriyazis.geçen sene bi akrabamın kanserden ölmesi sonucu başladı böbrek ağrılarım oldu baş dönmem oldu falan tahliller yapıldı bişey çıkmadı.5 ay öncede sürekli halsizlik terleme bulantı oldu internetten araştırdım lösemi belirtisi çıkıyordu.doktora gittim kan tahlili yaptırdım lösemi değilmişim. kan değerlerim normaldi.şimdi 1 haftadır karın ağrım vardı pankreas kanserinden şüpheleniyordum idrar tahlili ve ultrason yapıldı bişey çıkmadı.şimdi ishalim ve acaba bağırsak kanserimiyim diye korkuyorum çok bunaldım artık bu tip düşüncelerden arkadaşlar intiharın eşiğine bile geldim hayat kalitemi çok düşürdü bunlar

Yorum

Kendini zorla hasta ediyon be kardeş sağlıken bişeyin yok tamamen psikolojik uzmanlara görünmen gerek. Allah yardımcın olsun.

Yorum

inş iyi olurum .artık çok bunaldım

Yorum

İşleniyor...
              X