Duyuru

Collapse
No announcement yet.

biyografim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
    itiraf etmeyin tarzında söylememiştim. itiraf etmeliler hem de ilk günden itibaren. haklarını da aramaları gerekir ancak bu olayın geleceğini karartmasına izin verme.

erkek birisini tanıyorum. küçükken akrabası sperm falan yutturmuş iğrenmiş. şimdi herşey pis geliyor ona evden dışarı çıkamıyor. fabrikası var haftada 2-3 saatten fazla uğramıyor. bu olayı kimseye anlatamamış, benim bildiğimi bilmiyor.

bu olayı unutması lazım, normal yaşantısına dönmesi lazım ama dönemiyor.
    ha o anlamda unutmak lazım diyorsun.. anlıyorumm.. bak zaten ben bu olayı atlatamasaydım şuan bu konumda olmazdım.. ne dernek fikrini düşünebilir nede insanlara yardım edebilirdim..
    ben şükür ki atlattım geleceğimi karartamaz artık bu konu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sorun
      bu nesilden nesile kötü enerji aktarılıyor inancıyla bir kadın beni kazıklamıştı. hem bilinçaltım yüzeye çıktı onun yüzünden. hem de parasını aldıktan sonra sallamıyordu. bu tür şeylere inanırken dikkat etmek lazım, takıntı yapmıştı bende, neler geçmiş diye fena takmıştım. kontrol dışı bir durum bu, biz değiştiremeyiz.
      valla ben bilmiyorum ama işte Nil Gün'ün kitabından okudum bu nesilden nesile atlatılma olayını belki cidden vardır ama farklı bir anlamdadır.. dediğin gibi maalesef ülkemizde psikologlar psikiyatrlar danışmanlar terapistler bazen boşverici olabiliyor bu meslek aslında seven ve ilgili kişilerin yapması gereken bir meslek.. para için yapılmamalı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: angel_of_darkness View Post
        Düşüncen çok doğru, asla onlar için kötü olmaya değmez...
        Ben asla korku hele böyle vahşet filmlerini hiç izlemem.. Ama bu filmde, o intikam sahnelerinde gülümseyerek şunu demiştim: "aaa benden çalmışlar bunu ben düşünmüştüm" Sanırım herkesin düşüncelerini yansıtıyordu..
        Ama filmin sonunda şerif olacak herif diyordu ya: "seni cehennemde bulacağım... şimdi senin benden ne farkın kaldı, ikimizde cehennemde sonsuza kadar olacağız" Aslında işin özetiydi..Öldürmek,intikam almak, bize bunu yapanlardan bir farkımız kalmıyor..Haklı olmamız, yaptımızın kötü birşey olacağını değiştirmiyor.. En iyisi Allah'a bırakmak... O, bunun üstesinden gelir =) Ben öyle rahatlamıştım.. Allah'ın adaletine sonsuz güvendiğinde, zihninde onun var olmadığını düşünerek, yüreğin hafifliyor.. Biliyorsun ki, Allah cezasını verecek.. Ve ben Allah'tan başka kimseye güvenemem.. Ne adalete, ne başkasına, ne bilmem ne... Allah'a güvendiğinde, Allah da sana bu güveninin karşılığını veriyor.. Yüreğini hafifletiyor, zor zamanlarında yanında oluyor.. Her zaman hissedemesek de =) Neyse, çok konuştum sanırım =)

Umarım amaçlarına ulaşırsın.. Herkesin sesi olabilirsin.. Ve umarım, sana destek çıkanlar yanında olur hep..
        ben o kadar dini bir kişilik değilim.. ne namaz ne kuran ne oruç ne zekat vs. ama benim bir sözüm vardır '' eğer allah varsa ve kalplerimizdeki asıl niyeti biliyorsa beni bilir bana ışık tutar'' bu bana yeterli geliyor.. yani eğer allah varsa kim haklı kim haksız kim suçlu kim suçsuz bilir ve bir ceza verilecekse er geç verir kalbim rahat

Yorum

Orjinal yazı sahibi: telepatist View Post
          hoş geldin öncelikle . neyin doğru yada neyin yanlış olduğunu farkındasın bu seni kurtarmasada en azından bişey kaybettirmeyecek. dilerm hayat bundan sonrası için yüzünü kara çıkartmaz yada çıkartsada onun üstesinden gelebilme başarısını verir ki gördüğüm kadar vermişte olumlu gelişmelerin olduğu ortada bu güzel olumlu düşünce gücü ile yaşama dileğiyle. herkesin yaşadığı zor bi hayt vardr kimi çok iiyi yaşasada, bunu unutmamak lazm .sende zor bi hayt yaşamışsn kimine göre çok çok zor kimine göre o kadar da zor değil kendi yaşadıkları ile karşılaştrdığında .arkadaşlar söyleyecek bişey bırakmamışlar pekte bu sitenn en güzel yanıda bu ya birbirimizi tamamlayabilmek :d hhaa şu üni. için çokta takma kafana ben bu yıl ikinci defa hazırlık okuyorm o kadar da kötü bişey değil hatta çok artısı var . üni. için de eski günlerini yani yaşnan olumsuzlukları tekrar yaşama korkusundasn bu sana bişey katmayacak ki genelde korktuğumuz herseyi yaşamıyormuyuz saten o yüzden bu konu için olumsuz düşünme olumlu düşünmesen bile. şöyle bi söz:'sorunlu olduğumuz için mii sorunlrdan söz ederiz yoksa sorunlardan söz ettiğimiz için mi sorunlara sahip oluruz. ' kim neder bilmiyorm ama bence sorunları biz yaratırız ,olacakmış giibi bakar bunları yaratır ve yaşarız .geçmişe bağlı kalıpta bugünü geçmiş gibi yaşamak yerine bugünü bugün olarak yama dleği ile fazlasıyla mutluluk için de.
          hayatım boyunca yeterince mutevazı olduğuma inanmadım.. ki takdir edersin ki değilim.. bunlardan geçtim ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum.. tek bişey var gelecek korkusu ama sanırım bu benim yaşlarımdaki çoğu insanda var o yüzden büyütmemeye ve dediğin gibi kötülükleri davet etmemeye çalışıyorum ilgin için teşekkürler

Yorum

vay anasını anlatsam roman olur dedikleri bu olsa gerek.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
              Ben 31 yaşında ve en dipteyim . Aylarım intihar etmemek için dişimi sıkarak geçiyor . Hayattan zerre kadar beklentim yok . Henüz çok gençsin . Sen sen ol tek bir hata bile yapmamaya çalış bundan sonra . Özen göster ruhuna kendine . Sana zarar verecek her ortamdan her olumsuzluktan uzak dur . Herşeyi bir şekilde atlatmışsın . Bu büyük şans . Bunu iyi değerlendir . Bu arada yaşadıkların için terapi al derim ben . Bu biraz iyiyken daha iyi olmanı sağlamlaşmanı sağlar . Hayat öyle birşeydir ki herşey geçti sanırken tekrar allak bullak olabiliyorsun saçma kararların yüzünden . Umarım bundan sonra tek bir üzüntü yaşamazsın en azından travmatik boyutta üzüntüler. Hayatı ıskalama . En güzel yerinden tut ve doya doya yaşa . Bir şansım daha olsaydı ben bunları yapardım
              ne yaşadın da bu hale geldin bilmiyorum ama 31 yaşında intihar etmemek için uğraşırken bana bu tavsiyeleri verebiliyorsan sende gençsin bu tavsiyeleri kendinde kullan bence ben şuan gayet iyi durumdayım sen intihar etmemek için uğraşıyorsun bence sen bu tavsiyelerini kullan kendine

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duhan571 View Post
                vay anasını anlatsam roman olur dedikleri bu olsa gerek.....
                anlattım roman oldu bitti şuan iyiyim merak etme =)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mecik
                  çok geçmiş olsun biyografinizi okudum benim annem panik atak ondada aşırı stres var
                  cevap yazdığın için teşekkür ederim öncelikle
                  anneniz için gerçekten üzüldüm
                  zaten aşırı stres ile panik atağı hayatımıza dahil ediyoruz
                  bence stres etkenleri ortadan kalkarsa iyileşmesi daha hızlı olacaktır
                  ben 6 aydır panik atak yaşamıyorum yani en son 6 ay önce yaşadım
                  bence rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalı gerçi artık bu dünyada huzurlu olmak zor ama
                  misal karadeniz çok güzel bir yer orda çok rahatlayabilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Post
                    güzel yazmış.
                    Teşekkürler...

Orjinal yazı sahibi: anduril View Post
                    ben o kadar dini bir kişilik değilim.. ne namaz ne kuran ne oruç ne zekat vs. ama benim bir sözüm vardır '' eğer allah varsa ve kalplerimizdeki asıl niyeti biliyorsa beni bilir bana ışık tutar'' bu bana yeterli geliyor.. yani eğer allah varsa kim haklı kim haksız kim suçlu kim suçsuz bilir ve bir ceza verilecekse er geç verir kalbim rahat
                    Öyle, o ışık zaten Allah'ın, meleklerinin ışığı... Ve kesinlikle, adaleti sonsuz olan Allah'tır ve ben buna koşulsuz şartsız inandığımda, kalbim biraz huzura erdi... Bir şekilde haksızlığın giderilecek olması, bu dünyada yada öteki dünyada, bunu biliyor olman ve buna inanıyor olman, rahatlatıyor insanı...
                    Dilerim o ışığa daha çok yaklaşırsınız... Ne kadar içinizdeki o ışığa inanır ve ona yönelirseniz, Allah bunun mükafatını size kat be kat verecektir... İnşallah doğru yoluna erişirsiniz..
                    I've been alone all along

Yorum

ne biçim kreş lan o? şikayet ettin mi kreşi? başkalarına da aynı şeyleri yaşatmasınlar
                      forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

okumadım ama okuyacağıma emin olabilirsiniz..
                        benim bir projem var her türlü cinsel saldırıya maruz kalmış kişiler için bir dernek açmayı planlıyorum. her türlü derken de unisex olacak yani biliyorsunuz erkelerde cinsel istismara maruz kalabiliyor ve cinsel/ eşcinsel/ ensest vb. hertürlü saldırıya mağruz kalmış kişiler için psikolojik- hukuki- sosyal yardımda bulunacağız.
                        üniversiteyi bitirdikten sonra hayatımı bu derneğe adamak istiyorum.

üniversiteye dönmek istiyorum sadece bu atakların yeniden başlamasından korkuyorum
                        İnşallah bu amacını başarırsın çok sevinirim.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Boynuzsuz koyunun hakkı boynuzlu koyunda kalmaz, emin olabilirsin içini rahat tut.
                          Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ofpuf View Post
                            ne biçim kreş lan o? şikayet ettin mi kreşi? başkalarına da aynı şeyleri yaşatmasınlar
                            o kreş sonradan kapandı zaten

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                              İnşallah bu amacını başarırsın çok sevinirim.
                              siteyi açtık zaten ve Site sayesinde İngilterede bu konu hakkında yazılmış Victims No Longer kitabını Türkçeye çevrilip Türkiye'de basılmasını sağladık.. Bu konuda İnnocent arkadaşımız çok etkili oldu

Üniversiteyede geri dönüyorum..

Yorum

yazdıklarını tek tek okudum ve hepsinden bir anlam çıkardım anduril .. Dilerimki üniversiteyi sorunsuz bir şekilde bitirip mesleğini eline alırsın ve bu planlarını hayata geçirerek başarılı bir sonuç elde edersin her zaman hakkında hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun..

Yorum

İşleniyor...
                                X