Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba demek adetten heralde

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: backtoblack35 View Post
    ney,n var die soruyosunuz sonra yazmıyosunuz ama yazın,ben 26yaşındaym ,benm birgünüm iyi geçiyosa ertesi gün ölüm fikri geliyo sanırım duygu durum bozukluğu alkollede birleşincec içimde sanki egzorsist besliyorum gibi oluyorum.zararım kmseye değil kendimee kendime sürekli zarar verme peşindeyim.ne işn var burda diyorsan belki beni anlıycak birileri çıkar belki yalnız değlimdir die ilgilendiğin için teşekküreler asal sayı
    Derdini anlattıkça seni daha iyi tanıyacak ,yardımcı olmaya çalışacagız .Burada herkes fikirlerini açık açık soyluyor,o yuzden yazılanlara fazla kafa takma derim .

Geçmiş olsun .
    ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

evt daha bugün üye oldumm ve işe yaramaya çoktan başladı bile bu başlıkta dikkat çekmek yani HELP idi.ama sadece buna takılıp gittinize inanamıyorum,bi msjlara bakarmısın birisi demişki öyle ölünmez böyle ölünür biri demiş ne demek istyrsun biz işe yaramycazmı bakıyorum başka konulara piercing taktırsammı taktırmasammı,emin olun ben bişeyler almaya çalşıyorum alıncak bişi çıkarsa
      Ah hayat ne çok aldın Yetmedi daha
      Hergünüm mahşer, her gece yara Yaşadım bir ömür uçurumda
      Vurgun, vurgun üstüne Hep düşe, kalka Şimdi nerde aşk, nerde sevda? Saramaz bu yarayı, kanamakta.
      Ne yarın var bana nede rüya Içim kırgın, içim isyanlarda
      Soldu bahar bak döndü kışa Bi masal var yaşar uzaklarda
      bi ömür yetmez ona kavuşmaya Ölmek için artık çok geç Belki başka hayatta,başka hayatta

Yorum

belki bi işe yararsınız die üye olduğum biryer emekleriniz için teşekkürler şimdiden.
        Biz genelde işe yarayan insanlarız ama sadece şarkı paylaşıp geyik muhabbeti yapan üyelerimiz de yok değil, haklısın ama biz yeteriz.
        Hoşgeldin.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

bi işe yaramayız pek dostum
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

ney,n var die soruyosunuz sonra yazmıyosunuz ama yazın,ben 26yaşındaym ,benm birgünüm iyi geçiyosa ertesi gün ölüm fikri geliyo sanırım duygu durum bozukluğu alkollede birleşincec içimde sanki egzorsist besliyorum gibi oluyorum.zararım kmseye değil kendimee kendime sürekli zarar verme peşindeyim.ne işn var burda diyorsan belki beni anlıycak birileri çıkar belki yalnız değlimdir die ilgilendiğin için teşekküreler asal sayı
            psikiyatre git.

Yorum

bipoların belirtileri büyük ihtimalle... duygu değişimleri intihar düşünceleri içe dönük saldırganlık bunlar bipolar , senin deyiminle duygu durum bozuklugu , bir adıylada manik depresif .. psikiyatriye çıkıp tedavi ol , biz seni anlıyoruz , dert etme bunu, burası hep kafa sorunlu üyelerle dolu, ben başı çekiyorum misal

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

eyvallah Beyzade
                Ah hayat ne çok aldın Yetmedi daha
                Hergünüm mahşer, her gece yara Yaşadım bir ömür uçurumda
                Vurgun, vurgun üstüne Hep düşe, kalka Şimdi nerde aşk, nerde sevda? Saramaz bu yarayı, kanamakta.
                Ne yarın var bana nede rüya Içim kırgın, içim isyanlarda
                Soldu bahar bak döndü kışa Bi masal var yaşar uzaklarda
                bi ömür yetmez ona kavuşmaya Ölmek için artık çok geç Belki başka hayatta,başka hayatta

Yorum

İşleniyor...
                X