Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Selam

Merhaba,

Bütün sorunların insan psikolojisi ile ilişkili olduğunu düşünenlerdenim ve böyle bir siteye katılmak istedim.
    Emeği geçenlerin eline sağlık.

Herkese mutluluklar diliyorum

Aleyküm selam.

Yorum

Aleyküm selam hoş geldin

Yorum

evet sana katılıyorum hoşgeldiniz iyi forumlar
        Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
        sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Hoşgeldiniz o zaman.. =)
          ''People who don't know me think I'm quiet, people who do wish I was.''

Yorum

Hoş bulduk

Yorum

Aleyküm selam.
              Bütün sorunların çözümü ile beraber geldinmi : ) yoksa burada hiç olmayan bir sorunlamı : ))

Yorum

mesela salata yaparken bıçakla elini kestin. elin kanadı. bu bir sorun değil mi. peki bu sorunun nedeni psikolojik mi. bence hayır. yani her sorunun nedeni psikolojik değilmiş değil mi. yanlış yazmissin ama yine de hg.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı View Post
                  mesela salata yaparken bıçakla elini kestin. elin kanadı. bu bir sorun değil mi. peki bu sorunun nedeni psikolojik mi. bence hayır. yani her sorunun nedeni psikolojik değilmiş değil mi. yanlış yazmissin ama yine de hg.
                  Hoş bulduk. Ama ben sorunların nedeni psikolojik demedim ki, psikoloji ile ilişkili dedim.Bu cümleyi de dikkat ederek kurdum. Bahsettiğiniz durumda psikoloji sonuçtan etkilenmiyor mu?

Maksadım cevap yetiştirmek değil, sadece demek istediğimi netleştirmek

Yorum

İşleniyor...
                  X