Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba ben Çiğdem!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhaba ben Çiğdem!

Yeni katıldım bu siteye bende.henüz 14 yaşındayım.karamsar,abus,utangaç,beceriksiz yani aradığınız tüm kötü özellikleri kolayca bulacağınız bir benliğe sahibim.Mutlu muyum?Hayır tabikide.Demek ki Bu özelliklerimi kafaya takmayacak kadar henüz olgunlaşamamışım.Neyse tanıştığıma memnun oldum.

çiğdem hoşgeldin ... yaşadıklarını kafaya takacak kadar olgunlaşmamışsın , hayatı yaşamaya devam et...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

mrhaba ciğdem kendinden bu kadar umutsuz olma bu sorunların çoğu stres yada ergenlikden olan şeyler bir psikologdan yardım alabilirsin eğer çok seni etkiliyosa tekrar hoşgeldin iyi forumlar
      Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
      sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

Hoşgeldin....Geçer geçer,bunlar da geçer
        Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Senin bişeyin yok, ergenlik zor iş, gecer gecer
          İmzam buraya sığmayacak kadar uzun...

Yorum

hoşgeldin çiğdem kardeş yasın kücük daha büyüyünce atlatırsın bunları kendine haksızlık etme her insanın bir yetenegi vardır daha kesfetmemissindir sen beceriksiz fln degilsindir yani iyi forumlar. Benim tanışmka konusuna daha gelen olmamış hoş karşılamadı bu site beni neyse sen hosgeldin
            Hayatta tek pişmanlığım , pişman olurum diye yapmadıklarımdır.

Yorum

ozellikleriniz, hence, hic de negatif degil.. olumsuzluklara gulmek isinizi kolaylastirabilir.. diyorum?

Yorum

İşleniyor...
              X