Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PsikopatPsikolog...*

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• PsikopatPsikolog...*

Herkese merhaba!
    Ben psikolog olma uğruna İngilizce Endüstri Mühendisliği'ni 2. sınıfta bırakan, şimlerde ise Psikoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan yeni üyeniz. Ne güzel bir yermiş burası, daha önce nerdeymişim. =)) Neyse, çok gevezelik etmeyeyim. Aranızda bana da yer vardır umarım. :RpS_rolleyes:
    Saygılar...
    Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama,
    Emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.
    Baktığım yeri söyleyebilirsiniz ama ne gördüğümü asla.

hos geldiiin guzel yerdesin kafa olculerini ver sana bir huni ayarlialim

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Hoşgeldin
      Nickine bittim
      Ama cok uzun
      Psi psi diyesim geliyor

Yorum

BeyZade;
        Hoşbuldum.
        Süper teklif, hemen ölçüyorum. :RpS_biggrin:

sudakihayaller;
        Hoşbuldum, teşekkür ederim. :4:
        Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama,
        Emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.

Yorum

merhaba psikolog hoşgeldin foruma bende senin gibi psikolog öğrencisi olmak istiyorum tekrar hoşgeldin ve iyi forumlar
          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

hoşgeldiniz

Yorum

serena;
              İnşAllah sana da nasip olur, teşekkür ederim, hoşbuldum. :8:

kriminalist95;
              Hoşbuldum, sağolun. :6:

Yorum

Heey, hoşgeldiiin
                Süper hüper sorunluların olduğu bir site burası. Yani.., tam yerindesin. :113: Psikolog olma yolunda senin için çok hoş olacaktır. Bol bol derdimizi dinle. Alıştırma yap. Sonunda zaten çoğu kişiye "Aslında her şey sende bitiyor." diyeceksin.
                Bakış açısı önemlidir.

Yorum

Hoşgeldiniz
                  Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Birazdahakoyusiyah;
                    Heyy! Hoşbulduuum.
                    Umarım dediğin gibi faydalı olur. Ve bana faydalı oldukca, ben de sorunu olan insanlara faydalı olurum. :25:
                    Eğer "herşey sende bitiyor." diyorsan, bu gerçekten öyle düşündüğümüz içindir.

Olric;
                    Hoşbuldum.

Yorum

herkes psikolog öğrencisi olmak istiyor kimse piskolog olmak istemiyor )
                      İnsanların doğası,iyi şeyler yapmak,işbirliği yapmak ve başkalarından iyiliğini istemektir.EPİKTETOS

Yorum

Hoş geldın keyıflı forumlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PsikopatPsikolog View Post
                          Herkese merhaba!
                          Ben psikolog olma uğruna İngilizce Endüstri Mühendisliği'ni 2. sınıfta bırakan, şimlerde ise Psikoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi olan yeni üyeniz. Ne güzel bir yermiş burası, daha önce nerdeymişim. =)) Neyse, çok gevezelik etmeyeyim. Aranızda bana da yer vardır umarım. :RpS_rolleyes:
                          Saygılar...
                          Hoş geldin " PsikopatPsikolog" cidden psikopata bağlamışsın İngilizce Endüstri Müh. bırakıp neden Psikoloji bölümünü seçtin.

Yorum

Pinchback;
                            Evet, farkettim. =))

ayılırsınveanlarsın;
                            Hoşbuldum, teşekkür ederim.

tek hece;
                            Hayallerimin karşılığı mühendislik değildi, psikolojiydi. :]
                            Hoşbuldum bu arada..

Yorum

hoşgeldiniz
                              İyi ya, madem hepimiz günün birinde çekip gideceğiz o halde bunca matem bunca kahır ne için ?... Hı ? Sizinkisi matem değil zaten korku, korku ! Hayat demek, ölümü beklemek demektir. Az çok hepimiz denizi, yıldızları, ağaçları işte falanları filanları göreceğiz, bir çok şeyin tadına bakakacağız sonrada ister istemez "Gidiyorum Elveda" şarkısını söyleyeceğiz...

Yorum

İşleniyor...
                              X