Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PsikopatPsikolog...*

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

hoşgeldin
    push push. you. can do it!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PsikopatPsikolog View Post

tek hece;
      Hayallerimin karşılığı mühendislik değildi, psikolojiydi. :]
      Hoşbuldum bu arada..
      Güçlü olup istediğini bilmen güzel, azimli ve kararlısın. Rahatsızlıklarda iyileşmede en önemli faktör azim, istek ve kararlılık. Bunlar sende fazlasıyla olduğu için alanında başarılı olacağına inanıyorum.
      Bende aynı zamanda mühendiliğe ek olarak psikolojide okumak isterdim.

Yorum

Psikopat Psikolog deyince aklıma "Zar Adam" kitabı geldi
        forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

Hoşgeldin dostum öncelikle.Bir konuda ufak bir ricam olacak.Sitede seni doktor belleyip, derdini çözdürmeye çalışan biçarelerle yüzleştiğinde, bu misyona soyunmamanı tavsiye ederim.Çünkü hep aynı hikaye oluyo.Psikolog-psikiyatr öğrencileri geldiğinde burada doktorculuk oynamak zorunda bırakılıyorlar.Sözüm size değil, sizden fikir isteyenlere.İkinci konu da bu branşların öğrencileri bu siteyi ve siteeki vakaları denek olarak kullanıp, ders dökümanı ve ders projelerini hallediyorlar.Denek olarak kullanacağınız insan bunu bilsin.Tekrardan hoşgeldin.Bana kızdın biliyorum ama kızacaksan en baştan kız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
            Hoşgeldin dostum öncelikle.Bir konuda ufak bir ricam olacak.Sitede seni doktor belleyip, derdini çözdürmeye çalışan biçarelerle yüzleştiğinde, bu misyona soyunmamanı tavsiye ederim.Çünkü hep aynı hikaye oluyo.Psikolog-psikiyatr öğrencileri geldiğinde burada doktorculuk oynamak zorunda bırakılıyorlar.Sözüm size değil, sizden fikir isteyenlere.İkinci konu da bu branşların öğrencileri bu siteyi ve siteeki vakaları denek olarak kullanıp, ders dökümanı ve ders projelerini hallediyorlar.Denek olarak kullanacağınız insan bunu bilsin.Tekrardan hoşgeldin.Bana kızdın biliyorum ama kızacaksan en baştan kız.
            hahah iyi niyetlisin abi yav, niye kızılsın
            forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay

Yorum

Haksız mıyım ama ofpuf.Bir tanesi bana resmen yazdı ya.Bitirme ödevimi yapıyorum dedi burada çok vaka var.İyi malzeme çıkıyo dedi.Adamın acılarından çıkar sağlamıştı biri sözüm bu arkadaşa değil sakın yanlış anlamasın.

Yorum

Haksız mıyım ama ofpuf.Bir tanesi bana resmen yazdı ya.Bitirme ödevimi yapıyorum dedi burada çok vaka var.İyi malzeme çıkıyo dedi.Adamın acılarından çıkar sağlamıştı biri sözüm bu arkadaşa değil sakın yanlış anlamasın.
                heheh büyük ölçüde haklısın. daha öğrenci olan birinin burada psikologluğa soyunması ya insanların onu buna zorlaması yanlış. dediğin arkadaşın bitirme ödevi için destek istemesini yanlış bulmazdım çünkü izin istemiş olurdu fakat anladığım kadarıyla insanların yaşadıklarını izinsiz olarak ödevine yazıyormuş, bu yanlış.

Yorum

Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum.

Psikoloji bölümünde okuduğumu görünce birkaç kişi bana özel mesaj yoluyla geldi. Ben de onlara; henüz daha öğrenci olduğumu, yardım edecek kadar birikimim olmadığını, buraya sadece foruma bakınmaya, durumları sadece okuyarak kendime bişeyler katmak için geldiğimi söyledim. Birkaç ders gördüm diye, bu bölümde okuyorum diye kimseye müdahale edemem. Bu çok tehlikeli olur destek bekleyenler için. İnsan -ruh- sağlığından bahsediyoruz, bunun nasıl ciddi bir durum olduğumun ve hassasiyetin farkındayım. Ayrıca kızmadım, hatta sevindim böyle bir uyarıyı görünce. Çünkü yabana atılacak türden bir durum değil bahsettiğiniz. Teşekkür ederim
                  Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama,
                  Emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.
                  Baktığım yeri söyleyebilirsiniz ama ne gördüğümü asla.

Yorum

Ben de sizlere anlayışınız için teşekkür ediyorum.Tahsil hayatınızda başarılar diliyorum.Foruma hoşgeldiniz tekrardan.Hayırlı forumlar olsun...

Yorum

Teşekkür ediyorum, hayırlı forumlar.
                      Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama,
                      Emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.
                      Baktığım yeri söyleyebilirsiniz ama ne gördüğümü asla.

Yorum

vay be hayat sana güzel geleceğin parlak gencsin güzelsin hesabı.. da nolsun basarılar hersey gönlünce olsun ...

Yorum

İşleniyor...
                        X