hoşgeldin
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
PsikopatPsikolog...*
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: PsikopatPsikolog View Post
tek hece;
Hayallerimin karşılığı mühendislik değildi, psikolojiydi. :]
Hoşbuldum bu arada..
Bende aynı zamanda mühendiliğe ek olarak psikolojide okumak isterdim.
Yorum
-
Hoşgeldin dostum öncelikle.Bir konuda ufak bir ricam olacak.Sitede seni doktor belleyip, derdini çözdürmeye çalışan biçarelerle yüzleştiğinde, bu misyona soyunmamanı tavsiye ederim.Çünkü hep aynı hikaye oluyo.Psikolog-psikiyatr öğrencileri geldiğinde burada doktorculuk oynamak zorunda bırakılıyorlar.Sözüm size değil, sizden fikir isteyenlere.İkinci konu da bu branşların öğrencileri bu siteyi ve siteeki vakaları denek olarak kullanıp, ders dökümanı ve ders projelerini hallediyorlar.Denek olarak kullanacağınız insan bunu bilsin.Tekrardan hoşgeldin.Bana kızdın biliyorum ama kızacaksan en baştan kız.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostHoşgeldin dostum öncelikle.Bir konuda ufak bir ricam olacak.Sitede seni doktor belleyip, derdini çözdürmeye çalışan biçarelerle yüzleştiğinde, bu misyona soyunmamanı tavsiye ederim.Çünkü hep aynı hikaye oluyo.Psikolog-psikiyatr öğrencileri geldiğinde burada doktorculuk oynamak zorunda bırakılıyorlar.Sözüm size değil, sizden fikir isteyenlere.İkinci konu da bu branşların öğrencileri bu siteyi ve siteeki vakaları denek olarak kullanıp, ders dökümanı ve ders projelerini hallediyorlar.Denek olarak kullanacağınız insan bunu bilsin.Tekrardan hoşgeldin.Bana kızdın biliyorum ama kızacaksan en baştan kız.forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostHaksız mıyım ama ofpuf.Bir tanesi bana resmen yazdı ya.Bitirme ödevimi yapıyorum dedi burada çok vaka var.İyi malzeme çıkıyo dedi.Adamın acılarından çıkar sağlamıştı biri sözüm bu arkadaşa değil sakın yanlış anlamasın.forumdan bu sefer cidden ayrıldı special thanks to lacyromasa :P dreamer, sana yollayacağım şey de güme gitti kusura bakma. hade baybay
Yorum
-
Hoşgeldin diyen herkese teşekkür ediyorum.
Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostHoşgeldin dostum öncelikle.Bir konuda ufak bir ricam olacak.Sitede seni doktor belleyip, derdini çözdürmeye çalışan biçarelerle yüzleştiğinde, bu misyona soyunmamanı tavsiye ederim.Çünkü hep aynı hikaye oluyo.Psikolog-psikiyatr öğrencileri geldiğinde burada doktorculuk oynamak zorunda bırakılıyorlar.Sözüm size değil, sizden fikir isteyenlere.İkinci konu da bu branşların öğrencileri bu siteyi ve siteeki vakaları denek olarak kullanıp, ders dökümanı ve ders projelerini hallediyorlar.Denek olarak kullanacağınız insan bunu bilsin.Tekrardan hoşgeldin.Bana kızdın biliyorum ama kızacaksan en baştan kız.Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama,
Emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.
Baktığım yeri söyleyebilirsiniz ama ne gördüğümü asla.
Yorum
-
Teşekkür ediyorum, hayırlı forumlar.Kişiliğim, hayatım hakkında konuşabilirsiniz. Fikir yürütebilirsiniz. Beni öyle ya da böyle sanabilirsiniz ama,
Emin olmalısınız ki, sizin hakkımdaki yorumlarınız, sanmalarınız benim gerçekte ne olduğumu değiştirmez.
Baktığım yeri söyleyebilirsiniz ama ne gördüğümü asla.
Yorum
Yorum