Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gittim gördüm iyileştim ve burdaym ama btn acılarımdan kurtularak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• gittim gördüm iyileştim ve burdaym ama btn acılarımdan kurtularak

buraya üye olalı tam bi yıl oldu ...kocaman bir yıl byk bi yürek acısyla bu siteye üye olmuştum acılarm ve sonu acı olan bi depresyonla...antidepresandan korkuyodum kendmi uyuşturmaktn hissedememkten...ama evet bende kullandım çnkü acı çok derinlerdeydi ve kmse beni anlamıyo hep geçecek diyolardı...inanmıodum acı ordydı ve ben onu yaşıyodum ölüm gibiydi ama ölmüyodum...burdaki bi kaç kişinin yardım eli vardı yanımda..anlatıyo anlattıkça dertlermn azaldığını anladım...ve yaptığımın sadece bana zarar verdiğini öğrendm acı çektim hırpalandım ezildm ki ben ne kdr zor bi durumdu....ama bakın gene burdaym ama sağlıklı bi şeklde artık antidepresan yok kendmi uyuştrmk yok sadece ben varım tek başıma ve sadece ben önemlym..hiç kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinnn..okuduğunuz için teşkkür ederim hepinize.........

ne mutlu sana adına sevindim iyileşmiş biri olarak paylaşım yapman güzeldi umarım bizlerde senin gibi sıkıntılarımzdan kurtulms bi şekilde döneriz gerçi hep burdayz ama yinde döneriz .))

Yorum

kendnizi sevn herşey o anda başlıyo ...önemli olan sizsinz siz varsanız birileri var siz istersenz sizi üzebilrler hayatı çok ciddiye alıyrz ve sonu belli bişeyleri hal dili ile salayın gitsin en güzeli

Yorum

kendimiz için ugrasıyorz tabi.. suanda kimseye üzülcek bi hal bile yok .) ilerde bakarız orasına artık .) ölümlü dünya kalp kırmayada degmez hani kötü insanlar çok tabi ama allah onlarıda ıslah etsin yinede .. bizlerede şifa versin cok edebiyat yaptık yinee .D

Yorum

BİŞY OLMZ iki edebiyatta biz yapak ölmezler ya

Yorum

yapazingo ozamann isterlerse ölsünlerr... .)

Yorum

aynen öle

Yorum

Adınıza sevindim darısı bizim başımıza

Yorum

kime gittin ne gördün nasıl iyileştin. hiçbirşey anlamadım. Ayrıca antidepresanlara çamur atmaya gerek yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                    kime gittin ne gördün nasıl iyileştin. hiçbirşey anlamadım. Ayrıca antidepresanlara çamur atmaya gerek yok
                    sen ilk önce şu uslubunu değiştir...ve düzgn oku ha ayrıca gözlernde sorun varsa doktora gtmelisin burda sana doktor bulamayız....

Yorum

sizin adınıza çok sevindim,darısı başımıza
                      :10:

Yorum

aslında herşey önce kendimizi düşünmekte ve hayatı çok takmamakta..bizle çok ayrıntılı düşünüyoruz sorunda bu noktada doğuyor..

rahat olduğumuz an herşey düzelecek aslında
                        :10:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: acıkolik kız View Post
                          sen ilk önce şu uslubunu değiştir...ve düzgn oku ha ayrıca gözlernde sorun varsa doktora gtmelisin burda sana doktor bulamayız....

Üslubumda sorun yok, nizami bi şekilde yazdıklarından birşey anlamadığımı belirttim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                            aslında herşey önce kendimizi düşünmekte ve hayatı çok takmamakta..bizle çok ayrıntılı düşünüyoruz sorunda bu noktada doğuyor..

rahat olduğumuz an herşey düzelecek aslında
                            mavi hoşgeldin, nasılsın?
                            ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bjksaid92 View Post
                              Üslubumda sorun yok, nizami bi şekilde yazdıklarından birşey anlamadığımı belirttim.
                              tek sizin anlamamış olmanızda ayrıca bi ünlem tabi

Yorum

İşleniyor...
                              X