Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• merhaba...

anksiyate ve okb ile mücadele ediyorum. yine aknsiyetemin tavan yaptığı bir anda siteye üye oldum. buradaki bilgilerden yararlanırım diye umuyorum.

sinirlerini daha kötü etmemesi dileğiyle Allah yardımcın olsun

Yorum

saolun arkadaslar,
      zorlanıyorum açıkçası ıyıydım uzun zamandır , ne oldugunu anlamadım.
      Last edited by 1611-; 31-08-2012, 09:51 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 1611- View Post
        saolun arkadaslar,
        zorlanıyorum açıkçası ıyıydım uzun zamandır , ne oldugunu anlamadım.
        bnde bu ara kötüleştm ya:S uzun zamandır panik falan yaşamıyordm bu ara çok yaşıyorm
        Fırtınalara, ayazlara alışkınız biz.
        Yeter ki, sırtımızdan vurmasın dost bildiğimiz..

Yorum

aynen çok cabuk bende sinirleniyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 1611- View Post
            anksiyate ve okb ile mücadele ediyorum. yine aknsiyetemin tavan yaptığı bir anda siteye üye oldum. buradaki bilgilerden yararlanırım diye umuyorum.
            çok geçmiş olsun kardeşim..
            ........

Yorum

you tube ta muzık dınlerken kullandıgım ılacların yabancı vıdeoları geldı onume , tetıklenmeye bahane arıyorum anksıyete ıcın, ıkı gundur cehennemde gibiyim.okb şekil değiştiriyor temizlik bitti renkler basladı gecmısle alıp veremedıklerım falan falan falan falan...uzun zamandır cok ıyıydım

Yorum

tek tek alıntı yapmaya calıstım , olmadı.bana yazma zahmetinde bulunan üyelere teşekkür ediyorum.

Yorum

başka insanların da benzer sorunları yaşadığını görmek kendin ile mukayese etmeni ve sorunlarını daha hızlı çözmeni sağlar. iyi ol

Yorum

hoşgeldin...
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Yolun başındayken dön dostum,burası sanal ve insanın daha fazla psikolojisini bozuyor...
                      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

İşleniyor...
                      X