Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selam George!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Selam George!

Siteyi uzun zamandır biliyorum ama üye olmak için önce hayalimi gerçekleştirmek istedim. Şimdi burada olduğuma göre hatta tanışmak için konu bile açtığıma göre diyeceksiniz ki hayali gerçekleşmiş demek evet öyle oldu. Artık bir psikoloji bölümü öğrencisiyim, fena halde de mutluyum bunun için.

George'un kim olduğunu bilmiyorum, alışkanlık olmuş artık. Bir bakıma protesto aslında, tabi sadece ben anlıyorum sanırım Bazen Mike da oluyor bu.

Avatarımdan anlaşılabileceği üzere Cemal Süreya aşığıyım. Aslında 2.Yenileri hep severim ama Cemal Süreya bence şiir dünyamızın en'idir.
    Hani diyor ya Ülkü Tamer:

"Tanrı binbirinci gece şairi yarattı.
    Binikinci gece Cemal’i.
    ... "

bence de böyledir işte..

Günümüz müziğinin yerin dibine geçmesini dileyenlerdenim. Genelde 80'lere takılı kalmışımdır. Aslında şanslıyım, dünyamıza yön verebilmiş müzisyenleri keşfettim ve buna devam ediyorum. Ve şanssızım, neredeyse hiçbiri bu dünyada değil.

Freud'un tüm karizmasına rağmen, Nietzsche benim için psikolojinin babasıdır. En azından şimdilik. Fikrim değişirse haber ederim, Freud'a ayıp olmasın sonra

Birkaç şey daha paylaşmak isterdim aslında ama ifade sınırı var sanırım. İfadesiz konuşamam ki ben, kendimi ifade edemiyorum sonra. :RpS_tongue:

Her neyse, insanoğlu garip bir varlık neticede. Tanıştığıma memnun oldum (:
    What's your name, angel's ?

hoş geldin geldiğine memnun olduk sayın psikoloji öğrencisi mizahi yönünü sevdim açıkçası iyi forumlar dilerim

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tubmL View Post
      Selam George!
      George'un kim olduğunu bilmiyorum, alışkanlık olmuş artık. Bir bakıma protesto aslında, tabi sadece ben anlıyorum sanırım Bazen Mike da oluyor bu.
      Önce hayırlı olsun diyeyim vatana millete psikoloji öğrenciliğin... Allah tamamına erdirsin...
      Haaa ! Aklıma gelmişken... Eğer orada öğreneceğin yöntemler gerçekten bir işe yarıyorsa; hazır ayaktayken şu George ve Mike takıntını da hallediver gaari...
      Aynasıdır insan insanın. . !

Yorum

Sıcak karşılamalar için ço...k teşekkür ederim

Orjinal yazı sahibi: saf_ak View Post
        Önce hayırlı olsun diyeyim vatana millete psikoloji öğrenciliğin... Allah tamamına erdirsin...
        Haaa ! Aklıma gelmişken... Eğer orada öğreneceğin yöntemler gerçekten bir işe yarıyorsa; hazır ayaktayken şu George ve Mike takıntını da hallediver gaari...
        Evet çocukluğuma bir inmem lazım
        Ayrıca, psikoloji bölümünü çok istememe, tüm psikoloji dünyasını bünyeye indirmeye hazır olmama rağmen okul eğitimi konusunda büyük bir beklentim malesef yok, malesef olamıyor. Eğitim sistemimiz buna izin vermiyor.
        Yöntemler işe yaramazsa üzülmem yani. Okulumun eğitimimi engellemesine izin vermem. (Mark Twain'e selam olsun )

Yorum

Senin adına sevindim,kendi adıma üzüldüm...Yıllar geçse de psikoloji bölümü içimde hep bir yara olarak kalacak...
          Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Olric View Post
            Senin adına sevindim,kendi adıma üzüldüm...Yıllar geçse de psikoloji bölümü içimde hep bir yara olarak kalacak...
            Bunun korkusunu yaşadım ben de. Bir alternatifim yoktu mesela, tek istediğim bu bölümdü. En yakın PDR bile mutlu edemezdi beni. Çok şükür istediğim oldu evet ama bir kaç yıl sonra benim de kendi adıma üzülmeyeceğim ne malum?
            Bir de ilgi meselesi var tabi. Bölümü okuyamamış olmak ilgi duyma şansımı kaybetmem anlamına gelmez; ona zaman ayıramayacağım, konuyu araştıramayacağım, bu konuda kendimi tatmin edemeyeceğim anlamına gelmez. Sadece işi icra edemem. Ki belki zamanla bilme isteği, işi icra etme isteğinin önüne geçer.
            Futbolu çok severim ben mesela. Ama sahada top koşturmayı hiç düşünmedim, izleyip eğlenmem yeterli. Bir bayan olarak ofsaytı bile biliyorum. Yine de siz "neymiş ofsayt" diye sormayın, kelimelerle ifade edebileceğimi sanmıyorum :RpS_tongue:

Yorum

Bunun korkusunu yaşadım ben de. Bir alternatifim yoktu mesela, tek istediğim bu bölümdü. En yakın PDR bile mutlu edemezdi beni. Çok şükür istediğim oldu evet ama bir kaç yıl sonra benim de kendi adıma üzülmeyeceğim ne malum?
              Bir de ilgi meselesi var tabi. Bölümü okuyamamış olmak ilgi duyma şansımı kaybetmem anlamına gelmez; ona zaman ayıramayacağım, konuyu araştıramayacağım, bu konuda kendimi tatmin edemeyeceğim anlamına gelmez. Sadece işi icra edemem. Ki belki zamanla bilme isteği, işi icra etme isteğinin önüne geçer.
              Futbolu çok severim ben mesela. Ama sahada top koşturmayı hiç düşünmedim, izleyip eğlenmem yeterli. Bir bayan olarak ofsaytı bile biliyorum. Yine de siz "neymiş ofsayt" diye sormayın, kelimelerle ifade edebileceğimi sanmıyorum :RpS_tongue:

Bu sene tekrar hazırlanmayı düşünüyorum,puanım da kırılmayacak...Geçen yıl bununla avuttum kendimi belki de,tembelliğimi buna bağladım..Ben başka bir bölümde yapamam,tutunamam...Hele ki rakibi bol olan bir bölümde...Ben de severim futbolu,mahalle futbolu oynadığım için ofsaytı kullanmıyoruz zaten,gerek de yok,saçmalık Daha yeni maçtan geliyorum zaten,bacaklarımı kırdılar sağolsunlar,neymiş efendim çok çalım yapıyorsun vururuz,daha neler!
              Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Ben de tüm umutların tükendi sanmıştım Fırsatın varmış ya işte. Çalım yapma artık, hatta bırak mahalle maçını kavgasını falan, kır dizini otur evinde başla türev integral. Büyük kolay gelsin

Yorum

Ben de tüm umutların tükendi sanmıştım Fırsatın varmış ya işte. Çalım yapma artık, hatta bırak mahalle maçını kavgasını falan, kır dizini otur evinde başla türev integral. Büyük kolay gelsin

Çağırıyorlar,ne yapayım :P 20 yaşındayım,değiştirebilirim aslında ama tembellik işte...

Yorum

Hayat bizim. Günü geldiğinde ya tembelliğimize lanet ediyoruz ya da başarımıza teşekkür.

Yorum

İşleniyor...
                    X