Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben kimim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ben kimim?

Merhaba ben yeni üye oldum fakat bu forumu arada sırada kendime benzer insanlar bulmak adına takip ediyordum.:28:

Şimdi üye olmak varmış.

Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım.:101:

İyi günler,

Orjinal yazı sahibi: hastahasta
    hoşgeldin foruma
    Sağ ol, nasıl geldim

Yorum

Hoşgeldin dostum,ben de yakında bırakacağım buraları,tadı tuzu kalmadı pek
      Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lily of the valley View Post
        Merhaba ben yeni üye oldum fakat bu forumu arada sırada kendime benzer insanlar bulmak adına takip ediyordum.:28:

Şimdi üye olmak varmış.

Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım.:101:

İyi günler,

Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım

yazındaki eleştiri kısımını kaldır. görüş soru ve yorumlar olur ama şu şartlardaki halinle sen eleştiriye dayanamazsın dağılırsın.

sana şaka ile birisi yazı yazsa , iyi niyetle bile yazsa , oğlum sana söylüyorum kızım sen anla türü yazsa , mecazi yazsa , şarkı , türkü yazsa sen onları kendine benliğine saldırı olarak algılarsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mihrimah
          hoş geldin
          Teşekkür ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Olric View Post
            Hoşgeldin dostum,ben de yakında bırakacağım buraları,tadı tuzu kalmadı pek
            Teşekkür ederim neden öyle dedin yoksa takıntılı ve anksiyeteli insanlar birbirlerine karşı bu kadar anlayışsızlar mı ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BoxFace View Post
              Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım

yazındaki eleştiri kısımını kaldır. görüş soru ve yorumlar olur ama şu şartlardaki halinle sen eleştiriye dayanamazsın dağılırsın.

sana şaka ile birisi yazı yazsa , iyi niyetle bile yazsa , oğlum sana söylüyorum kızım sen anla türü yazsa , mecazi yazsa , şarkı , türkü yazsa sen onları kendine benliğine saldırı olarak algılarsın.
              Eleştirsinler ama belli bir çizgide. O zaman sorun olmaz diye düşünüyorum ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24
                hoş geldin hacımmm.
                Hoş bulduk hacı

Yorum

Hoş geldinn Bu foruma gelen çoğu kişinin mutlaka bir sıkıntısı var. Senin nedir?
                  Sevgileri yarınlara bıraktınız;çekingen,tutuk,saygılı...

Yorum

İşleniyor...
                  X