Merhaba ben yeni üye oldum fakat bu forumu arada sırada kendime benzer insanlar bulmak adına takip ediyordum.:28:
Şimdi üye olmak varmış.
Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım.:101:
İyi günler,
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ben kimim?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24hoş geldin hacımmm.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: BoxFace View PostHer türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım
yazındaki eleştiri kısımını kaldır. görüş soru ve yorumlar olur ama şu şartlardaki halinle sen eleştiriye dayanamazsın dağılırsın.
sana şaka ile birisi yazı yazsa , iyi niyetle bile yazsa , oğlum sana söylüyorum kızım sen anla türü yazsa , mecazi yazsa , şarkı , türkü yazsa sen onları kendine benliğine saldırı olarak algılarsın.
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: Olric View PostHoşgeldin dostum,ben de yakında bırakacağım buraları,tadı tuzu kalmadı pekneden öyle dedin yoksa takıntılı ve anksiyeteli insanlar birbirlerine karşı bu kadar anlayışsızlar mı ?
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: mihrimahhoş geldin
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: lily of the valley View PostMerhaba ben yeni üye oldum fakat bu forumu arada sırada kendime benzer insanlar bulmak adına takip ediyordum.:28:
Şimdi üye olmak varmış.
Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım.:101:
İyi günler,
Her türlü eleştiri, öneri, görüş, soru ve yorumlarınız için ben buradayım
yazındaki eleştiri kısımını kaldır. görüş soru ve yorumlar olur ama şu şartlardaki halinle sen eleştiriye dayanamazsın dağılırsın.
sana şaka ile birisi yazı yazsa , iyi niyetle bile yazsa , oğlum sana söylüyorum kızım sen anla türü yazsa , mecazi yazsa , şarkı , türkü yazsa sen onları kendine benliğine saldırı olarak algılarsın.
Leave a comment:
-
Hoşgeldin dostum,ben de yakında bırakacağım buraları,tadı tuzu kalmadı pek
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: hastahastahoşgeldin foruma
Leave a comment:
Leave a comment: