merhaba arkadaşlar rahatsızlığınız nedir canınız mı sıkılıyor neye kime kimlere paylaşmak ister misiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese merhaba
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24dün yolda yürüyordum,, köşeyi döndüm döner dönmez, köşeyi döndüğümü düşündüm anda beynimde fırtınlar çıktığını hissederken,, gözümün önünden film şeridi gibi, köşeyi dönüşlerim geldi.. o anda karşımdaki köşedende bir kız o köşeyi dönerek çıkarken bana gülerek el salladı. (altını çiziyorum bak, bu önemli) gülerek el salladı..
sadece el sallaya bilirdi.
sadece gülebilirdi
ama ikisi bir arada yaptı
o kız ne ima etti.
sen BİLİN ne şimdi bu,, adımımı nasıl atıp, nasıl bir strateji izlemeliyim
hacı ne işin var köşede
doğru yoldan gitsene yawww
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24dün yolda yürüyordum,, köşeyi döndüm döner dönmez, köşeyi döndüğümü düşündüm anda beynimde fırtınlar çıktığını hissederken,, gözümün önünden film şeridi gibi, köşeyi dönüşlerim geldi.. o anda karşımdaki köşedende bir kız o köşeyi dönerek çıkarken bana gülerek el salladı. (altını çiziyorum bak, bu önemli) gülerek el salladı..
sadece el sallaya bilirdi.
sadece gülebilirdi
ama ikisi bir arada yaptı
o kız ne ima etti.
sen BİLİN ne şimdi bu,, adımımı nasıl atıp, nasıl bir strateji izlemeliyimALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24bilgin olmak istiyorsa artık..
konuları birleştirip tek konu yapmaya çalışıyor olabilir ) bilemedim.
bilgin olması için benim köşede başıma gelen ibret dolu hikayeme bir açıklama getirmeli
ama bana gerizekalı dedi,, çoook ayıp etti )
KIRILDIMALL COPS ARE BASTARDS !
Yorum
-
Benim de okulda önümde bir kız oturuyordu bugün,sürekli zaten bakıp duruyordu,bugün ilk adımı o yaptı,bana dersle ilgili soru sordu,ben de cevapladım...Hepsi bu kadar...Yarın yeni gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım...Hoşgeldin bu arada...Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
Yorum