Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese merhaba
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Herkese merhaba
merhaba arkadaşlar rahatsızlığınız nedir canınız mı sıkılıyor neye kime kimlere paylaşmak ister misiniz?Etiketler: Yok
-
Benim de okulda önümde bir kız oturuyordu bugün,sürekli zaten bakıp duruyordu,bugün ilk adımı o yaptı,bana dersle ilgili soru sordu,ben de cevapladım...Hepsi bu kadar...Yarın yeni gelişmelerle tekrar karşınızda olacağım...Hoşgeldin bu arada...
-
kıyamam sana ya ;D bilin bir açıklama bekliyoruzOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24bilgin olmak istiyorsa artık..
konuları birleştirip tek konu yapmaya çalışıyor olabilir
) bilemedim.
bilgin olması için benim köşede başıma gelen ibret dolu hikayeme bir açıklama getirmeli
ama bana gerizekalı dedi,, çoook ayıp etti
)
KIRILDIM
Leave a comment:
-
arkadasım senin sıkıntın nedir onu ögrenebilir miyiz ?Orjinal yazı sahibi: bilin View Postmerhaba arkadaşlar rahatsızlığınız nedir canınız mı sıkılıyor neye kime kimlere paylaşmak ister misiniz?
Leave a comment:
-
adamımsın fobikOrjinal yazı sahibi: sosyalfobik24dün yolda yürüyordum,, köşeyi döndüm döner dönmez, köşeyi döndüğümü düşündüm anda beynimde fırtınlar çıktığını hissederken,, gözümün önünden film şeridi gibi, köşeyi dönüşlerim geldi.. o anda karşımdaki köşedende bir kız o köşeyi dönerek çıkarken bana gülerek el salladı. (altını çiziyorum bak, bu önemli) gülerek el salladı..
sadece el sallaya bilirdi.
sadece gülebilirdi
ama ikisi bir arada yaptı
o kız ne ima etti.
sen BİLİN ne şimdi bu,, adımımı nasıl atıp, nasıl bir strateji izlemeliyim
Leave a comment:
-
Orjinal yazı sahibi: sosyalfobik24dün yolda yürüyordum,, köşeyi döndüm döner dönmez, köşeyi döndüğümü düşündüm anda beynimde fırtınlar çıktığını hissederken,, gözümün önünden film şeridi gibi, köşeyi dönüşlerim geldi.. o anda karşımdaki köşedende bir kız o köşeyi dönerek çıkarken bana gülerek el salladı. (altını çiziyorum bak, bu önemli) gülerek el salladı..
sadece el sallaya bilirdi.
sadece gülebilirdi
ama ikisi bir arada yaptı
o kız ne ima etti.
sen BİLİN ne şimdi bu,, adımımı nasıl atıp, nasıl bir strateji izlemeliyim
hacı ne işin var köşede
doğru yoldan gitsene yawww
Leave a comment:

Leave a comment: