Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esrarengiz insanlari tanimaya calismak ve bunun yan etkileri...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Esrarengiz insanlari tanimaya calismak ve bunun yan etkileri...

Merhaba arkadaslar,bilmiyorum dogru yere dogru texti mi yaziyorum(ki umarim oyledir)oyle deyilse de kusuruma bakmayin biraz once uye oldum bu foruma.Benim sizinle paylasmak istedigim konu hoslandigim kisiyle ve onu cozemememle ilgili.Hoslandigim biri var ayni yurtta kaliyoruz,yaklasik 6 aydir haftada 1 de olsa karsilasiyorduk disarda falan ama son gunlerde(son gunlerden kastim son 1 aydir)yurdun kafesinde karsilasiyoruz o hep langirt oynuyor hatta sirf onunla tanisabilmek icin bende oynamaya basladim.Cok soguk biri az konusan,kendi halinde bisey soruldugunda da tek kelimeyle cevap veren turden(bu arada oglak burcu ve burcundan kaynaklaniyor olabilir bu normalde burclara inanmiyorum ama sirf info biriktirmek icin onun hakkinda inanmaya basladim gibi bisey oldu)Arada bakislarimiz karsilasiyordu ve onun da benden hoslandigini dusunmeye basladim(gerci herkes herkese bakar ama ilgisi olan insan bitek bakistan da umitlenebilir haliyle) arkadasima onu eklemesini soyledim facebook'tan.Arkadasim ekledi onu o da kabul etti ve birkac gun sonra bende eklemek istedim onu ama direk davetiye gondermedim msj yazdim senin icin sakincasi yoksa ekleyebilirmiyim gibilerinden ve...cevap yazmadi bana.1 hafta bekledim ve bu 1 hafta icerisinde 1 defa karsilastik yine yurdun kafesinde langirt oynuyordu.O aksam ona hic bakmadim bana cevap yazmadigi icin kirilmistim ve bu kiz benden hoslaniyor vs diye dusunmesini istemedim ama arkadasim onu bana bakirken gormus birkac defa uzun uzun,neyse o aksam oyle gecti ve sonra aradan 1 hafta daha gecti ve hala cevap yok 2 hafta bekledim ve sinirlenmeye baslamistim neden cevap yazmadi bana diye ki facebook listesine 2 hafta icinde tam 15 kisi ekledi ustelik kiz erkek eminim dogru durust tanimadigi kisiler(ki arkadasimi da ekledi onu da benim kadar taniyor)bi tek bana cevap yazmadi bende sinirlendim ve ikinci hafta da gorustukten sonra ki hic konusmuyoruz bu arada mrb bb yok karsilasinca kafede sadece disarda gorunce mrb diyor gecistigimizde ki bu 2 defa oldunese,bende cev vermiyor diye sinirlendim ve ikinci haftanin sonunda kafeden odama geldigimde saat gece 1 gibi biseydi ona ikinci bi msj daha yazdim 'seni eklememi neden istemedigini benle paylasirmisin?' diye ve gece 2 gibi okumus goruldu yaziyordu msj'da ve hala cevap yazmadi.Artik benden hoslanmadigina emin oldum gibi bisey ama neden cevap yazmiyor bu cok sinir boucu bi durum resmen insani aptal yerine almak gibi bisey:S Ben ona evlenme veya cikma teklifi etmiyorum ki normal arkadas olmak istiyorum ki istememesi icin bir sebebi yok.Ha bu aradailk mesaji gonderdikten sonraki ilk gorusmemizde langirt oynadiktan sonra benle tokalasirken elimi kirli pecete gibi tuttu diyerleriyle normal tokalasti dikkat ettim ve buna da cok kirildim...Bi yandan o berbat tokalasma sekli ve cevap vermemesi iki mesajima,diyer yandan bakismalarimiz ve benden gozlerini hep kacirmasi hic farkettirmeden bana bakmaya calismasi...cok celiskili.Anliyorum soguk biri icine kapanik cekingen vs vs vs ama sanal ortamda facede yani bana cevap vermesi icin cok cesarete ihtiyaci yok ki Dusuncelerinizi benimle paylasirsaniz sevinirim nedense ben artik ne dusunecegimi bilemez oldum.Tesekur ederim herkese simdiden.

O kişinin kendi hayatında ciddi problemleri var bana göre belki bunu en yakın arkadaşları bile bilmiyor ama çözemediği şeyler var.
    bir erkek böyle davranıyorsa emin ol hiçbirşeye değer vermiyor anlamını taşır kimse değer verdiği şeyi riske atmaz bence kendi yoluna bak.

Yorum

oncelikle tesekur ederim dusuncenizi paylastiginiz icin.Aslinda cok hakli olabilirsiniz,nedense biz yuk disindayi ve vieyle gelen oyrenciler her donem belirli ECTS(kredi) vermeleri gerek oyrenci vizelerini yenileyebilmeleri ve egitimine devam edebilmeleri icin ve okudugu bolum cok zor teknik universitenin.Onu ilk mesajimdan sonra gordugumde sac sakal icindeydi ve hic sigara icerken gormemistim ama o aksam sigara yakti bitane.Problemleri oldugu kesin ve de zorluk cektigi egitimiyle ilgili,ozel hayatina gelince belki ailesinden de baski goruyordur bi fikrim yok...ama nasil desem ben ondan benimle iliskiye baslamasini veya herhangi bi beklentim yok sadece onu tanimak ve arkadasi olmak amacim hersey hemen olsun yasansin diyenlerden deyilim.Bu tur seylerden ask mesk islerinden cok uzak oldugu besbelliama herkesi ekleyip bana bir cevabi bile cok gormesi...ustelik benle yuz yuze yurdun kafesinde karsilasicani bildigi halde... saygisizlik olarak goruyorum.Sorun su ki sipsevdi biri deyilim ve bu tur durumlarda kendimi ayni seyi neden vs diye dusunmekten alikoyamiyorum.En son lisede boyle bisey basima gelmisti ve unutmam 4 yilimi almisti(ta ki hoslandigim kisiyi bi kizla gorene kadar) simdi ise yine ayni durum ve bu sefer nasil atlatirim bi fikrim yok.Bu forumda bircok yazi okudum ve insanlarin cok daha onemli sorunlari var ama herkesin derdi kendine buyuk ve cozulmesi zor...Baska arkadaslar da dusuncelerini paylasirsa,yazarsa(her nekadar sorunum ilk basta onemsiz gibi gorunse de) sevinirim.Tesekurler!

Yorum

beni de tanımaya çalışın hiç bir yan etkim yoktur

KuzuZade
        Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
        BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
        Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

elektronikte artı ve eksi kutup vardır çoluk çocuk bilir. birde detayıyla keşfedenler var. siz 2.kısımdasınız. ya artı yada eksi. gençsiniz hata payınız muhtemel. yan yana gelmeden anlamanız imkansız. ama sanırım siz zamanı tutmuşsunuz hevesiniz geçici ama anlaşırsanız şu an bu anlattığın genç kardeşimiz farkında olduğun hatalardan çıkarır seni.

Yorum

'farkinda oldugun hatalardan cikarir seni'den kastiniz?ben hata yaptigimi dusunmuyorum sadece ona hic bisey yazmasaydim daha iyi olurdu,bazen standarta uyum saglamak gerek,bunu yapamadiginda karsindakini korkutmus oluyorsun sanirim...

Yorum

güzel şey sıradan olmak. hasretinde rengi zaten sarıdır. kalp bütün insanlar için dua eder yavaş yavaş akar buraya kadar senin desenlerin = hakikat ise kaldığın yerden devam edemiyorsan en baştan başlarsın. beni o kardeşimizin yerine koy seni seviyorum desin sana değiştirirmi birşeyler. Sanmam.

Yorum

evet sorun da bu zaten ben ondan benimle cikmasini istemiyorum,ne de senden hoslaniyorum demesini vs vs vs.Sadece onunla arkadas olmak isteyen yurttan siradan biri gibi davrandim ama o bunu bile istemedi.Bir insanin biriyle arkadaslik dair etmek istememesinin sebebi ne olabilir( ha bu arada yurtta ben haric taniyip tanimadigi herkesi ekleyen biri ,sizin anlicaniz pek de sesici deyil bu konuda).Zorla guzellik olmaz tabi orasi oyle,istemiyorsa istemiyordur ama celisen seyler var...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                  beni de tanımaya çalışın hiç bir yan etkim yoktur
                  yoktur bilirim İyi bayramlar sayın bayım ....

Yorum

herseyin cozumu zaman oldugu gibi sanirim benim de tek secenegim zamana birakmak sayin beyzade bey size de iyi bayramlar

Yorum

benim face'imde tanımadığım ekli olmayan insanlardan gelen mesajlar için uyarı yok ben de pek bakmadığım için aylar sonra görüyorum belki öyle olabilir, ama bunun seni boş yere ümitlendirmesini istemem bu arada o esrarengiz birisi değil sadece henüz onu tanımıyorsun, o kadar

Yorum

bende de öyle,uyari olmadigi icin cok gec goruyorum aylar sonra vs ama (ilk mesajimda her nekadar 'görüldü' yazdigina dikkat etmemis olsam da) ikinci attigim mesaj icin 'görüldü' yazisini okudum ve saat tam olarak kacta okudugunu dakisacasi bahsetmis oldugunuz ihtimal kalkiyor.Bilerek ve istemedigi icin yazmiyor(ya da kendince baska sebepleri var ve tabi bu sebepler arasinda benle arkadas olmayi bile istemiyor olmasi da var) Bu arada cok sacma gelicek ama bisey dikkatimi cekti Normalde listenizde ekli olmayan birinin bas harfini yazdiginizda alt siralarda cikiyor cok ortak arkadasiniz da yoksa o kisiyle.Benim hoslandigim cocugun profili de cok alt sirada cikiyordu ama birkac gundur ilk sirada cikmaya basladi.Acaba bu onun da benim profilime baktigi icin olabilir mi.Dusundum,ben onun profiline her gun girdigim icin de olabilir ama oyle olsaydi daha ilk gunden cikardi ilk sirada.Bilmiyorum bunun icin arastiricam umarim o da benim profilime bakiyordur

Yorum

ben de birine bakıyordum öyle, başta hiç yokken sonraları ilk harfini bile yazsam ilk sırada çıkmaya başlamıştı ) sen baktığın için yani muhtemelen

Yorum

hm,ben baktigim icin de mesela dun ilk sirada cikiyordu oyleden sonra bi ara,bu sabah girdigimde yine eskisi gibi alt siradaydi ve birkac defa gun icinde baktim hep alt siradaydi ve demin ilk sirada cikti tekrar.acaba o baktiktan sonra belirli bi sure ilk sirada cikiyor olabilir mi?Eyer ben baktigim icin olsaydi hep ilk sirada cikardi ve ben onun profiline 2-3 haftadir her gun giriyorum ama bu bahsettigim olayi son birkac gundur oldugunu gordum.Emin deyilim bunun sebebi onun da bakiyor olmasi mi ama ben baktigim icin olmadigini dusunuyorum.

Yorum

bilemiyorum valla benimki tahmin

Yorum

İşleniyor...
                              X