Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Esrarengiz insanlari tanimaya calismak ve bunun yan etkileri...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ben senden hoşalandığını sanmıyorum
    hoşalana erkek kız yüz vermese bile
    gidip konuşuyor

sen nerdeyse , gel çıkalım demeye getirmişsin
    bakışıyormuşunuzda

salak değil herhalde senin ne yapmak istetdiğni , anlıyor

ama yan cebeimde dur demek istiyor

sana msj yazsa

1- ya olumlu olcak çıkacaksınız, işine gelmiyor
    kafasında başka kız olabilir, umutsuz vakka olabilir
    2- ya olumsuz olcak, bu sefer de seni kaybedecek bi hayranını kaybedecek, bu da işine gelmiyo

cvb vermiyoki, öylece uzasın gitsinnn

Yorum

sorun ilk ihtimalin var olmasindan kaynaklaniyor gibi daha cok,direk ekleseydim kabul edicekti ama sirf eklemeden once msj atip sordugum icin 'senden hoslaniyorum' anlamini cikarmis olmasi...ben belki eklemeden once herkese soruyorum ekleyebilirmiyim ki onla sohbetimiz nerdeyse hic olmadi sormam cok normal bana biri sorsa aynisini yapsa hoslansam da hoslanmasam da 'aaa bu beni eklemeden once msj atip sormus kesin benden hoslaniyor' mantigini yurutmem belki yaklasimi bu tarzda herkese yaziyor icerik onemli bence ki benim msj'imin icerigi hic bi sekilde ona ilgimi ele vermiyordu.Bence bana cevap yazmamasinin sebebi beni kaybedicenden korkmasi deyil de daha cok hani 'bu hayir deyil ama sen oyle farzet' anlamina geliyor,muhattap olmak istemediginden.Cevap vermiyor olmasi da bir cevap anlayana.Bu 'error'dan sonra mucize olup bisey olsa bile nasil tepki veririm bi fikrim yok.Ben herseyin paylasilmasindan soylenmesinden yanayim.Dusunce okuyamadigim icin karsi taraf oyle oldugunda kiz erkek farketmez bozuluyorum

Yorum

aglamak istiyorum....bu gun bayramini kutladim facede ve o benimkini kutlamadi HIC ama HIC bisey yazmadi(( kendimi cok leke ve umitsiz biri gibi hissettim hala da hissediyorum.Bu duruma dustugume inanamiyorum(((Bir musluman bir muslumanin bayramini kutlamaz mi

Yorum

İşleniyor...
        X