Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bayramlasma kösesi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bayramlasma kösesi

herkese iyi bayramlar doslarım.sizleri teker teker öpüyorum .neseli güzel ve bol günesli günler diliyorum.yüzünüzden gülücükler hic eksilmesin

seninde bayramın kutlu olsun gardaas

Yorum

sizlerin de kutlu olsun..

sabah et taşımaya yardıma gideceğim.

eee kardeşi olunca hayır diyemiyor insan.

sevinsemmi üzülsemmi bilmiyorum

Last edited by Tommiks; 24-10-2012, 09:39 PM.

Yorum

Herkesin bayramını kutluyorum. İnşalah bayram yerini bulur ziyaretçi bekleyenler beklediğine kavuşur, fakirin evine et girer.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Bu bayramı boş geçmeyelim , arayalım soralım, dostlarımızı , kurbanlarımızı heder etmeyelim , ihtiyacı olanları bilelim , bu bayram en az 4 gün sevelim sevilelim , gülümseyelim affedelim yaradandan ötürü. Belki son bayramımız kimbilir , Bayramın kıymetini bilelim Bayram tadıyla hepinize iyi bayramlar...

Yorum

iyi bayramlar

Yorum

Forum arkadaşlarımın bayramını kutlarım,iyi bayramlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cevizli sucuk
                az önce iki küçük kız geldi bayramlaşmak için ..keratalar. onların gülen yüzünü görünce mutlu oldum...
                ilk mesajındaki kadar kötü degil ki bayramlar.ben de evdeyim pc basında zaman öldürüyorum ama o kadar da karamsar olmamalı bir insan

Bu arada herkese iyi bayramlar arkadaslar
                ALL COPS ARE BASTARDS !

Yorum

Herkese iyi bayramlar. Klasik olacak ama nerede o eski bayramlar bayram dediğinin adı kalmış sadece.

Tekrar herkese iyi bayramlar her şey herkesin gönlünce olsun.
                  I'm fine. I'm just not happy.
                  G.House

Yorum

herkese ii bayramlar

Yorum

herkesin bayramını kutlarım. bayramlar güzeldir. bayramlara güzel demeyen depresyondadır. ya da depresyonda değildir. çünkü herkes bayramları sevmek zorunda değildir. herkes birbirinden farklıdır. her ne kadar hepimizin iki kolu iki bacağı böbrekleri vs.. varsa da apayrıyız. hepimiz özeliz. bizden başka biri yok evrende. o halde bayramları sevmek veya sevmemek tartışma konusu yapılmamalı. bayramı kutlamak isteyenler kutlamalı. bayramı kutlamak istemeyenlere de "sen depresyondasın, o yüzden bayramı sevmiyorsun" denmemeli. doğrudur, belki de o kişi depresyondadır ve bu yüzden bayram onu rahatsız ediyordur ama belki de onun ruhu bayramı sevmiyordur. işte böyle. durum sanıldığı kadar karışık değilmişl değil mi? her şey güzelce açıklanırsa ortada bulanıklık kalmaz. işin özü bu. ayrıca herkesin bayramını kutlarım.

Yorum

İşleniyor...
                      X